סקר מהיר אחרון

Yo-man

New member
סקר מהיר אחרון

מי מתכוון לראות את הסופרבול בשידור ישיר, כשהוא ער כל הלילה?
- רואה את המשחק בלייב וגם לקחתי יום חופש ביום שני, להירגע מההיסטריה שאני עומד לחוות
רואה את המשחק בלייב והולך לעבודה בבוקר
- רואה את המשחק מוקלט למחרת אני מאוד מקווה לראות מעל 70% ערים לקראת ההצגה הגדולה
תשנו טוב בסוף השבוע, ותבואו מוכנים. יהיה פיצוץ. אני צופה שיהיה הסופרבול עם הכי הרבה נקודות, או שני בהיסטוריה.

ofribecker

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo10.gif

רואה לייב ולקחתי חצי יום חופש אח"כ. כנראה אלך לעבודה בצהרים.

../images/Emo45.gif

מנצל את זה שהמילואים קוצרו בשבוע, רואה בלייב וישן למחרת. ננצל את שאר היום לסידורים וקניות.

Bledsoe

New member
../images/Emo45.gif

רואה את המשחק עם עוד 100 משוגעים כל הלילה בג'וני בלום בכפר סבא

ofir50

New member
זה האירוע הצפייה שאורגן?

אני זוכר שלפני שבוע וחצי הייתה כאן שיחה על בחירת מקום שיכול להכיל מאות צופים לקראת הסופרבול... האם זה המקום שנבחר? הג'וני בלום? ואם כן אז אשמח ליותר פרטים.... אם לא ..אז יש לפרסם את המקום....זה עוד שלושה ימים הרי ....

Yo-man

New member
That's the place

I'm surprised Gadi hadn't written anything by now. I know he's Emailing anyone who showed interest. I'll talk to him and make sure he writes here today! Thanks for the "heads up"

JayneCobb

New member
../images/Emo45.gif החיים הטובים בגיברלטר

אני בחופש ביום ראשון כך שיש זמן לנוח לפניץ את המשחק אני כמובן אראה LIVE,יחד עם שי... ויחד עם שנינו תהיה בדירה קערה ענקית של צ'ילי קון-קרנה... יום אחרי אני מתחיל לעבוד ב 3 אחה"צ כך שאני אפילו לא צריך להתענות על שינה קצרה או משהו כזה...

Yo-man

New member
../images/Emo45.gif

כמו כל שנה. היום של הסופרבול הוא יום חג כמעט דתי בשבילי. שנת אחה"צ קצרה, הכנות של אוכל לקראת הערב, מפגש ארוך עם חברים עד אור הבוקר, שינה טובה (חוץ מאחרי ההפסד של פילדלפיה לבריידי לפני כמה שנים, אז לא ישנתי טוב בכלל), ואז זמן לראות את הסיכומים, לקרוא ולכתוב - עד שהילדים חוזרים מבית הספר/גן. חג שמח לכולם

DEJ

New member
../images/Emo45.gif רואה חי אצל חברים ודוחה עבודה עד לצהריים

REDSKINS

New member
../images/Emo31.gif

קם ב8 ורואה את המשחק והולך לבית ספר רק ב12 (או מאוחר יותר אם יהיה OT ארוך). הייתי רוצה לראות לייב אבל אני בטח ירדם בסוף ואז כבר עדיף לראות מוקלט.

DEJ

New member
???

אפשר ללכת לבית הספר בכל שעה ביום? עברו הרבה שנים מאז הייתי שם, זה נכון, אבל לא תיארתי לעצמי שהדברים השתנו עד כדי כך. וחוץ מזה, אם אני ירדם, אז תעיר אותו. לפחות יהיה לך מישהו לראות איתו את המשחק (סליחה עמרי, לא התכוונתי לגזול ממך את תפקיד המגיה של הפורום).

REDSKINS

New member
...

אני מתחיל את הבית ספר בשעה 11:40 בימי שני (ככה יצא לי במערכת עם המקצועות המורחבים שלי) אם המשחק יהיה אורך מהצפוי אני יפספס (כן , עם י' בהתחלה , כבר אמרו לי מאה פעם בפורום וגם אם תמשיכו לומר עוד מאה פעמים אני ימשיך לכתוב עם י' במקום א' ,חבל על המאמץ) את השיעור הזה ויבוא לשיעור שאחריו ב12:45 .

roniway1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אני אשן טוב לפני המשחק , אראה אותו בלייב , אקליט את תחילת החגיגות ב -ESPN - ואחר כך אלך לעבודה.

למעלה