סקר מגניבס

noa8bar

New member
סקר מגניבס ../images/Emo9.gif

אוקי אז הנה לכם סקר קטן ומתוק וחמוד.. יאללה תענו: 1. הזוג המועדף עליכם - 2. הזוג השנוא עליכם - 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה - 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי - 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? תגיב - תהיה מגניב

noa8bar

New member
עונה.. :)

1. הזוג המועדף עליכם - אסנת ומייקל 2. הזוג השנוא עליכם - רוני וענת 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - אסנת ומייקל
4. הזוג עם הסיפור הכי יפה - אסנת ומייקל
5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי - רוני וענת
6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? נחשו.. חח סתם.. אסנת ומייקל!!! בקיצור - אסנת ומייקל - אתם ה-זוג שלי

SheLinKa16

New member
עונה גם :)

1. הזוג המועדף עליי- מיקי ויהודית. 2. הזוג השנוא עליי- שרון ומאיה (למרות שגם רוני וענת). 3. יקבלו את הדירה- מיקי ויהודית! 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה לדעתי- אסנת ומייקל (למרות שגם הסיפור של מיקי ויהודית על איך הם הגיעו לתכנית היה ממש נחמד. מיקי סיפר לי חח). 5. הסיפור הכי פתטי- אין לי מושג. אולי ענבל ודובי? 6. גלגל הצלה- אסנת ומייקל (כי מיקי ויהודית לא יעופו. לא מרשה להם!)

אני ../images/Emo9.gif

הזוג המועדף עליכם - אירה וגיא
הזוג השנוא עליכם - רוני וענת
הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - אירה וגיא
הזוג עם הסיפור הכי יפה - אירה וגיא
הזוג עם הסיפור הכי פתטי - רונה וענת
בגלל הצלה אתם תחזירו את..? לבינתיים את אסנת ומייקל

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1. הזוג המועדף עליכם - מיקי ויהודית
2. הזוג השנוא עליכם - רוני וענת
3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - מיקי ויהודית
4. הזוג עם הסיפור הכי יפה - אסנת ומייקל
5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי - רוני וענת
6. בגלגל הצלה אתם תחזירו את..? אסנת ומייקל

עונההה

1.יהודית ומיקי 2.ענת ורוני
3.יהודית ומיקי 4.אם הבנתי את השאלה נכון אז...רמי ורונן-קראתי עליהם את הכוונה ברייטינג וכתבה ממש יפה. 5.ענת ורוני 6.אסנת ומייקל

עונה../images/Emo27.gif

1. הזוג המועדף עליכם -מיקי ויהודית 2. הזוג השנוא עליכם -רוני וענת 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה -מיקי ויהודית{ולא כשור לזה שאני אוהבת אותם כ"כ} 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה -אממ מיקי ויהודית אהבתי את הסיפור שלהם 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי -רוני וענת 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? תלוי מי יעוף

היי סתם עברתי פה ובא לי לענות

1. הזוג המועדף עליכם - אירה וגיא
2. הזוג השנוא עליכם - רוני וענת פיכס 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - אירה וגיא
4. הזוג עם הסיפור הכי יפה -יהודית ומיקי 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי -רוני וענת 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? ממ לא יודעת

עונה

1.הזוג המועדף עליכם:קרן ואורן אבל הם הודחו אז יהודית ומיקי 2.הזוג השנוא עליכם:אירה וגיא חבל שלא הדיחו אותם שבוע שעבר אם לא היה את הפרקים בלי הדחה הם היו עפים בטיל 3.הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה:אם קרן ואורן יוחזרו בגלגל הצלה אז הם ואם לא אז רמי ורונן 4.הזוג עם הסיפור הכי יפה:רוני וענת בגלל שהוא היה פעם עם דודה שלה וכל הדברים האלה 5.הזוג עם הסיפור הכי פתטי:ענבל ודובי בגלל כל השטויות האלה שהם סיפרו על המועדון וזה אבל בלי קשר ענבל מה זה כוסית 6.בגלגל הצלה את מי תחזירו:ברור שאת קרן ואורן

עונה../images/Emo26.gif

1. הזוג המועדף עליכם - מיקי ויהודית, אירה וגיא 2. הזוג השנוא עליכם - רוני וענת 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - מיקי ויהודית, אירה וגיא 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה - הרבה זוגות עם סיפור יפה
5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי - רוני וענת 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? אסנת ומייקל

עוונהההההההה../images/Emo26.gif

1. הזוג המועדף עליכם -מיקי ויהודית אפרת ורואי
2. הזוג השנוא עליכם -מאיה ושרון...רוני וענת... 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה -מממ...(שאלה 1) 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה -
5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי -רוני וענת... 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..?אסנת ומייקלללללללללל

סקר... סקר...

הזוג המועדף- מיקי ויהודית הזוג השנוא- רוני וענת+מאיה ושרון הזוג לו מגיעה הדירה- מיקי ויהודית הזוג עם הסיפור הכי יפה- מיקי ויהודית+מייקל ואסנת הזוג עם הסיפור הכי פתטי- רוני וענת בגלגל הצלה תחזירו את : אם חס וחלילה ישמור השם הם לא יעלו - יהודית ומיקי, אם הם יעלו- מייקל ואסנת

oshrib7

New member
עונה../images/Emo70.gif

1.הזוג המעודף עליכם: אפשר 2??? אז מיקי ויהודית ואירה וגיא. 2.אפשר גם שתיים? אם לא אז ענת ורוני
אם אפשר אז גם שרון ומאיה. 3.מיקי ויהודית או אירה וגיא. 4.מיקי ויהודית ואירה וגיא
5.ענת ורוני...
6.אסנת ומייקל! וזה רק לבנתיים... כי אם אירה וגיא או מיקי ויהודית יעופו....
אני בוחר להחזיר אותם... *אני לא יכול לא לרשום את שתי הזוגות המופלאים האלה... בגלל זה שתיהם הפייבורייט שלי.

sapirushhhhhhh

New member
עברתי פה אז אני יענה:

1. הזוג המועדף עליכם -אסנת ומייקל ואירה וגיא 2. הזוג השנוא עליכם -ענת ורני בעעעע שונאת אותם 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה -אסנת ומייקל או אירה וגיא 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה -אסנת ומייקל 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי -ענת ורוני 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..?אסנת ומייקללללל

koop32

New member
תשובותתתת =))

1. הזוג המועדף עליכם-אירה וגיא 2. הזוג השנוא עליכם- רוני וענת 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה- אירה וגיא 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה-אסנת ומייקללללל :) 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי- רוני וענת 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..?- א=ס=נ=ת ו=מ=י=י=ק=ל

גמני מגיבה/מגניבה ../images/Emo6.gif

הזוג המועדף עליי: אוסנת ומייקל הזוג השנוא עליי: שרון ומאיה הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה: אירה וגיא (למרות שאני הכי רוצה שאסנת ומיקל יקחו אבל אירה וגיא יותר ראויים) הזוג עם הסיפור הכי יפה: אסנת ומייקל הזוג עם הסיפור הכי פתטי: רוני וענת בגלגל הצלה אני אחזיר את: אמממ תנו לי לחשוב רגע... חחחח ברור שאסנת ומייקל!

סקר מדניבס...שווה קריאה!!

1. רואי ואפרת-מצחיקים וחמודים!
2. רוני וענת...בעעע....
3. אירה וגיא! אירה השקיעה ת'נשמה בפרק של החילופי זוגות! מגיע לה מאוד! זוג מעולה!!
4.
5.
6. נראה לי אסנת ומייקל!
יומדהים לכם אנשנושים!!
וצום קל ומועיל לכל מי שצם!!
אוהבת'ותכם!!

MTV100

New member
שלי ../images/Emo26.gif

1. הזוג המועדף עליכם - אורן וקרן/ אוסנת ומייקל
2. הזוג השנוא עליכם - רואי ואפרת
3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה - כולם !
4. הזוג עם הסיפור הכי יפה - אוסנת ומייקל/ יהודית ומיקי
5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי - ענבל ודובי
6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..? אני אשמח באותה מידה אם יחזירו את אורן וקרן או את אוסנת ומייקל.
הייתי מוסיף עוד כמה סעיפים אבל שיהיה ...

Noy L

New member
נועה...חחח=]] תשובות...

הזוג המועדף--אסנת ומייקל הזוג השנוא--רוני וענת ולפעמים שרון ומאיה הזוג שלדעתי צריך לקבל את הדירה--אסנת ומיקל הזוג עם הסיפור הכי יפה--אסנת ומייקל, מיקי ויהודית,רמי ורונן הכי פתטי--שרון ומאיה מ=ח=ז=י=ר=י=ם א=ת א=ס=נ=ת ו=מ=י=י=ק=ל !!!!!!!!!!!!!!!

orit04

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifסקר מגניבס

1. הזוג המועדף עליכם - מיקי ויהודית 2. הזוג השנוא עליכם -ענת ורוני 3. הזוג שלפי דעתכם ראוי לקבל את הדירה -מיקי ורוני 4. הזוג עם הסיפור הכי יפה -מאיה ושרון 5. הזוג עם הסיפור הכי פתטי -ענת ורוני 6. בגלל הצלה אתם תחזירו את..?קרן ואורן

למעלה