סקר לשבוע החדש

סקר לשבוע החדש

מין: תכונה הכי טובה: תכונה הכי גרועה: כמה זמן אתם ישנים בלילה? כלי נגינה: צבע אהוב: צבע שנוא: תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: איזה מוזיקה אתה שומע? חיה אהובה: חיה שנואה: החג האהוב עליך: אוכל מועדף: המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: עוגה מועדפת: ספורט מועדף: מספר מזל: ספר: מקום בעולם: שקיעה או זריחה? בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מלפפון או עגבניה? קור או חום? קרמבו- וניל או שוקו? תות או בננה? מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? תספרו בדיחה קצרה: הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? איך שמעת על הפורום? דעתך על הפורום?

S i r i u s

New member
אני אוהבת שאלונים :)

מין: כמה שיותר, תודה. תכונה הכי טובה: תכונה הכי גרועה:חוסר סבלנות כמה זמן אתם ישנים בלילה?כמה שיותר כלי נגינה:כינור, לא שאני יודעת לנגן צבע אהוב:סגול ושחור צבע שנוא:צהוב תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:נאמנות, כנות תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:דו פרצופיות איזה מוזיקה אתה שומע?בעיקר רוק חיה אהובה:כלבים וסוסים חיה שנואה:אין החג האהוב עליך:שנה חדשה אזרחית אוכל מועדף:צ'יפס המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול:בשר שתיה מועדפת:תה קינוח מועדף:עוגת שוקולד ממתק מועדף:שוקולד עוגה מועדפת:כנ"ל ספורט מועדף:רכיבה על סוסים מספר מזל:6 ספר:הארי פוטר מקום בעולם:לונדון
שקיעה או זריחה?שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית?גם וגם מלפפון או עגבניה?מלפפון קור או חום?קור קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת תות או בננה?כנ"ל מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?סוס תספרו בדיחה קצרה:אני? בדיחה? הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו?דמות איך שמעת על הפורום?הוא היה ב"פורומים חדשים בתפוז" דעתך על הפורום? חיובית

maybesure

New member
../images/Emo6.gif

מין: הכי כייף בבוקר בבוקר תכונה הכי טובה: אוהבת לאהוב תכונה הכי גרועה: הזיכרון הטוב שלי (לפחות ככה הבעל טוען..) כמה זמן אתם ישנים בלילה? 4-6 שעות כלי נגינה: גיטרה (לשמוע) צבע אהוב: כחול צבע שנוא: צהוב תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: חברותיות תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: קנאה איזה מוזיקה אתה שומע? אתנית, קלאסית. חיה אהובה: כלבים/חתולים חיה שנואה: אין החג האהוב עליך: חנוכה אוכל מועדף: ירקות המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: חיות שתיה מועדפת: תה/קפה קינוח מועדף: פירות ממתק מועדף: פירות יבשים עוגה מועדפת: בקלאווה ספורט מועדף: סקס מספר מזל: 3 ספר: המון מקום בעולם: ניו המפשייר שקיעה או זריחה? שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בהתקפות גם וגם מלפפון או עגבניה? מלפפון קור או חום? חום קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? א ה ב ה תספרו בדיחה קצרה: קרש הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? שם של חתולה שלנו לשעבר איך שמעת על הפורום? שוטטות סתמית ברשת דעתך על הפורום? רצינית ביותר!

יללה גמני עונה

מין: נ תכונה הכי טובה: מצחיקולה תכונה הכי גרועה: חוסר בטחון והערכה עצמית כמה זמן אתם ישנים בלילה? 6-7 שעות כלי נגינה: חליל, אורגן, פסנתר צבע אהוב: כחול, סגול צבע שנוא: ירוק תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: אמינות, כנות, הקשבה תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שחצנות, גוואתנות איזה מוזיקה אתה שומע? עברי, שנות ה-80 חיה אהובה: כלב חיה שנואה: חרקים החג האהוב עליך: כל מה שקשור לאוכל אוכל מועדף: בשר על האש המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: אוכל חריף שתיה מועדפת: מיץ אשכוליות סחוטרי קינוח מועדף: כל מה שהולך עם סירופ מייפל (פנקייק/קרפ) ממתק מועדף: ה-כ-ל עוגה מועדפת: גבינה ספורט מועדף: הכל חוץ מאגרוף (אפילו סומו) מספר מזל: 9 ספר: זה לא שאני לא אוהבת מקום בעולם: הבית שלי שקיעה או זריחה? שניהם בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית מלפפון או עגבניה? איכסה עגבניה קור או חום? חום חום קרמבו- וניל או שוקו? שניהם, וכמה שיותר תות או בננה? תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה תספרו בדיחה קצרה: ילד ואבא הולכים בגן החיות ומסתובבים ליד החמורים, הילד שואל "אבא, חמורים מתחתנים?", אז אבא עונה "רק חומרים מתחתנים!!!" הכינוי שלך- באדי תות מה הסיפור שמאחוריו? המעדן של הילדים שהם הכי אוהבים איך שמעת על הפורום? מדפדוף באינטרנט דעתך על הפורום? איזה כיףףףףף!!!!!!!!!!!!!!

s h i r k u s h

New member
יאלא נלך על זה ../images/Emo13.gif

מין: נקבה תכונה הכי טובה: יודעת להקשיב תכונה הכי גרועה: רגישה מדי כמה זמן אתם ישנים בלילה? 6 שעות בד"כ כלי נגינה: לא מנגנת אבל לומדת פיתוח קול צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: שיודעים להקשיב, לעזור ולתמוך אחד בשני תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ישראלי בעיקר, אבריל לוין חיה אהובה: כלבים (אבל יש חתול בבית) חיה שנואה: נחשים החג האהוב עליך: פורים אוכל מועדף: אוכל חלבי- נאפיס המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בצל שתיה מועדפת: קולה קינוח מועדף: קרם ברולה ממתק מועדף: סוכריה על מקל עוגה מועדפת: עוגת שוקולד חמה ספורט מועדף: באולינג (סוג של ספורט ככה טוענים לא?) מספר מזל: 2 ספר: וואלה, לא יודעת- אוהבת את דניאל סטיל, רם אורן, יאיר לפיד מקום בעולם: ניו יורק שקיעה או זריחה? זריחה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע מלפפון או עגבניה? עגבנייה קור או חום? חום קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? שניהם ביחד במילקשייק עם קצפת מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אושר תספרו בדיחה קצרה: אני גרועה בלספר בדיחות הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? הכינוי הקודם שלי היה השם של החתול שלי והגיל שלי דאז, ואז הגעתי לגיל 20 והחלטתי לשנות את הכינוי ושירקוש זה הכינוי של חברה טובה שלי לי אז אמרתי יאלא נלך על זה... איך שמעת על הפורום? כשהוא פורסם בתפוז אנשים, הייתי אז עם האקס והתלהבתי שיש פורום כזה. דעתך על הפורום? פורום מקסים עם אנשים מקסימים ומנהלת נהדרת ומקסימה כמובן!

Nataly A

New member
טוב, נו ../images/Emo8.gif

מין: נקבה לא נקבתית תכונה הכי טובה: אינטיליגנטית תכונה הכי גרועה: עקשנית כמה זמן אתם ישנים בלילה? יש לי אינסומניה כרונית כבר שנים כלי נגינה: רוצה ללמוד תופים צבע אהוב: גוונים של טורקיז צבע שנוא: ירוק חרא תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: כנים תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שקרנים איזה מוזיקה אתה שומע? מה שמוצא חן בעיני חיה אהובה: לא יכולה לבחור אחת חיה שנואה: עכבישים ונחשים...ברררר החג האהוב עליך: אין אחד כזה אוכל מועדף: יש כמה, אבל באופן כללי בשר המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: יש לכם שנה? שתיה מועדפת: מים מינרלים קינוח מועדף: סופלה שוקולד ממתק מועדף: שוקולד חלב עם אגוזים שלמים עוגה מועדפת: שוקולד חמה או עוגת גבינה וביסקוויטים שאני עושה ספורט מועדף: קריאה מספר מזל:3 ספר: כל דבר של סטיבן קינג. מקום בעולם:קודם שאני אהיה איפשהו, אח"כ נדבר שקיעה או זריחה? שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי בתקופה מלפפון או עגבניה? עגבניה! קור או חום? חום קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרגע, דירה משלנו (לי ולזוגי) תספרו בדיחה קצרה: 2 נמלים הלכו על האסלה. אחת אומרת לשניה: תזהרי לא ליפלופ! הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי זה חבובניק בעיקרון. אבל הסיפור מאחוריו ארוך, וסיפרתי אותו כבר מיליון פעם, וממילא גם אם מישהו יקרא את ההודעה שלי, ואפילו יגיע עד הסוף, אני בספק כמה זה באמת יעניין אותו. איך שמעת על הפורום? חיפשתי אותו לבד דעתך על הפורום? נהדר

אהבתי במיוחד את השאלה האחרונה ../images/Emo13.gif

מין: אישה ושמחה שככה יצא. תכונה הכי טובה: יודעת להעניק. תכונה הכי גרועה: רגישה. כמה זמן אתם ישנים בלילה? 6.5 שעות וזה פחות מדי. כלי נגינה: אוהבת גיטרה אבל רחוקה מלדעת לנגן. צבע אהוב: סגול. צבע שנוא: חום. תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: טוב לב. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: רוע לב. איזה מוזיקה אתה שומע? מוזיקה שקטה. חיה אהובה: כלב וחתול. חיה שנואה: מקק. החג האהוב עליך: פסח. החג המשפחתי ביותר בעיני. אוכל מועדף: פיקנטי ומגוון. המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: רכיכות. מגעיל אותי רק לחשוב על זה. שתיה מועדפת: קפה והרבה
קינוח מועדף: משהו עם פירות. ממתק מועדף: לא מתוק וכבד מדי. עוגה מועדפת: פאי תפוחים. ספורט מועדף: אין כזאת חיה (לצערי). מספר מזל: 3 ספר: קשה לחשוב על אחד מסויים. מקום בעולם: איטליה. שקיעה או זריחה? שקיעה. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית ללא ספק. מלפפון או עגבניה? עגבניה. קור או חום? חום. תמיד קר לי. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. תות או בננה? שילוב. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה. תספרו בדיחה קצרה: פולניה מסתכלת במראה ואומרת "מגיע לו". הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? קראתי פעם סיפור נחמד מהמיתולוגיה על מלכה בשם קאסיופאה שהפכה למערכת כוכבים. וכשחיפשתי ניק, נזכרתי ואימצתי. איך שמעת על הפורום? המצאתי אותו. פתאום הגעתי למסקנה המדהימה שבתפוז, על כל מאות הפורומים שלו, אין אף פורום שעוסק בנושא בסיסי כל כך. אז פתחתי. ולמזלי התהוותה בו, תוך זמן קצר, חבורה נהדרת של אנשים מקסימים ואיכותיים. ואני מרגישה ממש ברת מזל לנהל פורום נפלא כל כך
דעתך על הפורום?

עונה

מין: אישה, תמיד אישה תכונה הכי טובה: אהבה תכונה הכי גרועה: פתיל קצר כמה זמן אתם ישנים בלילה? ממוצע של 8-6 שעות-עכשיו הלוואי כלי נגינה: מנגנת בפסנתר, גיטרה ופורטת על העצבים צבע אהוב: שחור, ורוד צבע שנוא: אין תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: רוחב לב תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: רוע לב, רכלנות אי דיוק הפרטים. איזה מוזיקה אתה שומע? גאז', קלאסי, ועוד חיה אהובה: כל החיות חיה שנואה: אין דבר כזה החג האהוב עליך: לא אוהבת שום חג אוכל מועדף: בורקס, פלאפל המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: מולים וקרמבו שתיה מועדפת: מים קינוח מועדף: כל דבר עם שוקולד ממתק מועדף: מקופלת, טוויסט-נורא מתגעגעת עוגה מועדפת: העוגות שאני עושה-אבל לא אוכלת ספורט מועדף: טניס כמובן, מחכה בקוצר רוח לחזור ולשחק מספר מזל: 1 ספר: המון ספרים אני אוהבת מקום בעולם: איפה שאהוביי נמצאים שקיעה או זריחה? שניהם בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מה שצריך יש מלפפון או עגבניה? מלפפון קור או חום? קורררררררררררר קרמבו- וניל או שוקו? פיחסססססססס לא אוהבת קרמבו תות או בננה? בננה, לצערי אלרגית לתותים מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פסנתר כנף תספרו בדיחה קצרה:איך מוציאים פולניה בתוך אצטדיון מלא באנשים? משחררים את הנשר, הוא כבר ימצא את הנבלה. הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו?טרללה לה לה לי איך שמעת על הפורום? אחת ההודעות בתפוז דעתך על הפורום?פורום מקסים, אינטימי, והפוטנציאל עוד יתממש ובא לציון הגואל

Miss פטל

New member
תשובות שלי../images/Emo9.gif

תכונה הכי טובה: מצחיקה
תכונה הכי גרועה: אגואיסטית
כמה זמן אתם ישנים בלילה? 8 שעות בדר"כ..אוהבת כמה שיותר
כלי נגינה: גיטרה
צבע אהוב: הכל חוץ מ..
צבע שנוא: ..צהוב, כתוב, חום
תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: אמינות
תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: נצלנות, שקרים
איזה מוזיקה אתה שומע? פופ, ראפ, היפ הופ, האמת שכמעט הכול חוץ מרוק כבד.
חיה אהובה: חתומים וכלבים
חיה שנואה: עכבישים
וחרקים בכלל
החג האהוב עליך: הכל
אוכל מועדף: ספגטי
המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: יש מלא..
שתיה מועדפת: נסקפה
קינוח מועדף: עוגות
ממתק מועדף: אין לי מושג..
עוגה מועדפת: עוגות של אמא שלי
ספורט מועדף: חדר כושר
מספר מזל: 7
ספר: אוהבת לקרוא ובזמן אחרון לא יוצא בכלל
מקום בעולם: שבוא אני כרגע? ישראל. רוצה להיות? בקנדה
שקיעה או זריחה? שקיעה
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי במצב רוח
מלפפון או עגבניה? מלפפון
קור או חום? קור..אפשר היתכרבל
קרמבו- וניל או שוקו? מוקה!!!!
תות או בננה? תות
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה, הבנה ושקט נפשי
תספרו בדיחה קצרה: בעיה אצלי..לא זוכרת בדיחות..באמת...אפילו לא אחת
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? סתם חיפשתי משהו מקורי עם דו משעות אבל לא מורכב מידי
איך שמעת על הפורום? חיפשתי פורום מעניין
דעתך על הפורום? מאוד אוהבת את הפורום וכותבת וקוראת על בסיס יומי

lili81

New member
חבל שאין תוצאות../images/Emo6.gif

מין:בהחלט אוהבת תכונה הכי טובה:הקשבה תכונה הכי גרועה:רכושנות כמה זמן אתם ישנים בלילה?עד שמגיע הבוקר כלי נגינה:פסנתר צבע אהוב:וורוד צבע שנוא:שחור תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:שמחת חיים תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:צרות עיין איזה מוזיקה אתה שומע?הכל מלבד מזרחית חיה אהובה:אוגר חיה שנואה:נחש החג האהוב עליך:פורים אוכל מועדף:שניצל המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול:כל מה שאם בצל שתיה מועדפת:מים קינוח מועדף:גלידה ממתק מועדף:במבה עוגה מועדפת:גבינה ספורט מועדף:קיקבוקסינג מספר מזל:5 ספר:כל סדרת הארי פוטר מקום בעולם:בהחלט אפה שאני היום...ישראל שקיעה או זריחה?שקיעה--כי אז הולכים הביתה מהעבודה בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית מלפפון או עגבניה?מלפפון קור או חום?חום קרמבו- וניל או שוקו?וניל תות או בננה?תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אמא בריאה תספרו בדיחה קצרה:איש אחד הלך הלך הלך היתעייפף היתחיל לרוץ-לא אמרתי שהיא תיהיה מצחיקה הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו?קוראים לי לירז ויש כאלה שמקצרים ל-לילי איך שמעת על הפורום?חיפוש באינטרנט של תפוז דעתך על הפורום?חולה עליו ..מכורה עד עמקי נישמתי

ענתי 10

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

תכונה הכי טובה: אכפתיות תכונה הכי גרועה: יש לי פטיל קצר
כמה זמן אתם ישנים בלילה? - בין 5 ל-7 שעות לא רצוף! כלי נגינה: קול צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ירוק תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: הערכה עצמית תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות איזה מוזיקה אתה שומע? - בדר"כ בעבודה 100FM חוץ מזה לא יוצא לי הרבה, אבל פעם שמעתי (ולמדתי) 13 שנה מוסיקה קלאסית חיה אהובה: חתול
חיה שנואה: אין דבר כזה (בעצם ג'וקים, אבל זה לא חיה) החג האהוב עליך: שבועות אוכל מועדף: סושי המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: אין דבר כזה
אבל אני לא אוהבת כבד עוף שתיה מועדפת: קפה / דיאט קולה קינוח מועדף: סופלה שוקולד ממתק מועדף: שוקולד עוגה מועדפת: ריבת חלב ספורט מועדף: ריצה מספר מזל: 9 ספר: מזמן לא קראתי משהו חוץ מפסקי דין
מקום בעולם: איטליה שקיעה או זריחה? זריחה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? זה תקופות, אבל בעלי חושב שאני בזבזנית מלפפון או עגבניה? מלפפון (אבל אם זה חמוצים אז עגבניה) קור או חום? חום!!! קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת תות או בננה? בננה מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לזכות בכוכב נולד
תספרו בדיחה קצרה: לא עולה לי כרגע... הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? השם שלי + יום בו נולד בני הבכור איך שמעת על הפורום? לא שמעתי, סתם ראיתי ונכנסתי דעתך על הפורום? אחלה! שימשיך כך!!
רק חבל שלאחרונה אין לי הרבה זמן להכנס.

Tully Is Here

New member
מצאתי רגע פנוי, אז גם אני אענה

מין: בהחלט, למה לא? תכונה הכי טובה: מעניקה המון לאחרים תכונה הכי גרועה: רגשנית מידי כמה זמן אתם ישנים בלילה? לישון? מה זה? כלי נגינה: פסנתר צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ורוד תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: סובלנות ונדיבות תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: דו פרצופיות איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ופופ חיה אהובה: חתול חיה שנואה: ג'וקים החג האהוב עליך: כריסמס אוכל מועדף: סושי ופירות ים המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל דבר עם שעועית שתיה מועדפת: קולה קינוח מועדף: עוגת גבינה ממתק מועדף: שוקולד עוגה מועדפת: עוגת גבינה ספורט מועדף: זיפזופ בטלויזיה (אני שונאת ספורט) מספר מזל: היתרה בבנק, וכמה שיותר, יותר טוב ספר: כל דבר של סטיבן קינג מקום בעולם: אירלנד שקיעה או זריחה? שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? שניהם במידה מלפפון או עגבניה? עגבניה קור או חום? חום קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לילה שם של שינה ובריאות לכולנו תספרו בדיחה קצרה:
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? כינוי מהבית איך שמעת על הפורום? במומלצים של תפוז דעתך על הפורום? פורום נהדר שמאוד חסר לי

רוית ב

New member
לילה שלם של שינה../images/Emo6.gif

הרסת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סרטנית20

New member
יייאאללההה..שיהיה...../images/Emo8.gif

מין: כמה שיותר..הרי זה משובח.. תכונה הכי טובה:יודעת להקשיב תכונה הכי גרועה:עקשנית כמה זמן אתם ישנים בלילה?כמה שיותר.. כלי נגינה:אין.. צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:ארגמן תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:מתאחדים בשעת צרה תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:זלזול איזה מוזיקה אתה שומע?שחורה, ישראלית ,MTV חיה אהובה:כלב חיה שנואה:חתול החג האהוב עליך:סוכות אוכל מועדף:רביולי המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול:איברים פנימיים(מוח,מעיים..איכססס) שתיה מועדפת:נס קפה קינוח מועדף:עוגת שוקולד חמה+גלידה ממתק מועדף:מסטיק עוגה מועדפת:בסקוויטים ספורט מועדף:אירובי מספר מזל:42 ספר:התפסן בשדה השיפון מקום בעולם:חוף שלו...(תאילנד קאריביים) שקיעה או זריחה?שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית...ברור..(בנות ,לא) מלפפון או עגבניה?עגבניה קור או חום?חום קרמבו- וניל או שוקו?וניל תות או בננה?תות מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? תספרו בדיחה קצרה:אף אחת לא בתולה-העולם דפק את כולנו!! הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? איך שמעת על הפורום?שיטוט מקרי.. דעתך על הפורום? כיף!!! כיף!!!

למעלה