סקר לראש השנה !!

daa21

New member
סקר לראש השנה !!

איפה עשיתן את החג ? איזה מתנות קניתן השנה ? ( כולל גם את בני המשפחה ובן זוג ) מה אתן עשיתן אחרי הסעודה ? מה קנו לכן לחג ? למי הייתן רוצות לאחל שנה טובה ? ( סלב , חבר כנסת , או סתם מישהו שלא יצא לכן לראות הרבה זמן ) מה אכלתן בחג ? שתהיה שנה טובה טבולה בדבש עם המון אהבה והצלחה ....

עונההההההההההה../images/Emo74.gif

איפה עשיתן את החג ? איזה מתנות קניתן השנה ? ( כולל גם את בני המשפחה ובן זוג )אני ואישתי קנינו להורים שלי ושלה שוקולדים כאלה חחחח מה אתן עשיתן אחרי הסעודה ?הייתי עם המשפוחה ואחר כך דיברתי עד 3 בלילה עם גיסתי! מה קנו לכן לחג ?כלוםםםםםם למי הייתן רוצות לאחל שנה טובה ? ( סלב , חבר כנסת , או סתם מישהו שלא יצא לכן לראות הרבה זמן )לאישה שלי... שתהיה לה את השנה הכי מאושרת והכי מלאה באהבה ובבריאות... אני מאחלת לה את כל האושר הטוב שיש בעולם... אני אוהבת אותך... מה אכלתן בחג ?מה לא אכלתי?! חחחחחחחחחחח

עונה

איפה עשיתן את החג ? רציתי לעשות במקום לא אפשרי איזה מתנות קניתן השנה ? ( כולל גם את בני המשפחה ובן זוג ) לא קניתי מה אתן עשיתן אחרי הסעודה ? סקס מה קנו לכן לחג ? כלום למי הייתן רוצות לאחל שנה טובה ? ( סלב , חבר כנסת , או סתם מישהו שלא יצא לכן לראות הרבה זמן ) לאקסית מה אכלתן בחג ? מה לא?

אוהבת סקרים=)

איפה עשיתן את החג ? אצל דודה מיריים איזה מתנות קניתן השנה ? אני ענייה...אפילו החלומות שלי בשחור לבן מה אתן עשיתן אחרי הסעודה ? ראיתי סרט (ממש ארוך) עד 4:30 מה קנו לכן לחג ? גופיה מאיזה דודה למי הייתן רוצות לאחל שנה טובה ? למעיין, נמו, נועה, הילה... מה אכלתן בחג ? הרבה אוכל... שתהיה שנה טובה טבולה בדבש עם המון אהבה והצלחה ....-->קצר משו!...

עונה...

איפה עשיתן את החג? עם המשפחה בים בת"א... איזה מתנות קניתן השנה ? ( כולל גם את בני המשפחה ובן זוג ) כל מני.. דברים קטנים כאלה.... מה אתן עשיתן אחרי הסעודה ? הייתי עם ההיא..... מה קנו לכן לחג ? לא משהו משמעותי.... למי הייתן רוצות לאחל שנה טובה ? ( סלב , חבר כנסת , או סתם מישהו שלא יצא לכן לראות הרבה זמן )... לאקסית.. מה אכלתן בחג ? המשפחה עשתה על האש ואני צימחונית אז אכלתי שיפודי ירקות וטופו..... שתהיה שנה טובה טבולה בדבש עם המון אהבה והצלחה .... תודה מאמי גם לך...

למעלה