סקר לקראת פסח:

olgaer

New member
סקר לקראת פסח:

סקר קצת צרכני: באיזה מוצרים אתם משתמשים ל:
שטיפת כלים
למדיח (אם יש)
שטיפת ריצפות
ניקיון באמבטיה
הסרת אבן
כביסה
מרכך כביסה
הסרת כתמים מהבגד

olgaer

New member
נו, אני אתחיל:

שטיפת כלים - הנוזל האקולוגי שמוכרים במגה. אבל כנראה לצערי אחזור לפיירי. הוא פשוט הכי טוב.
למדיח (אם יש) - פיניש. למה אין כמעט מבצעים????
שטיפת ריצפות - אקולוגי
ניקיון באמבטיה - האבקה הזאת לאמבטיה, טוילט דאק לאסלות, אסטוניש לניקוי כללי.
הסרת אבן - טרם החלטתי מה אני שונאת פחות לשנום כשאני מנקה את המקלחות: סילית, אנטי קאלק או דורגול. נראה לי את סילית. חושבת על שימוש במסכת אב"כ.
כביסה - אחרי שנים עם טייד, החלטנו לבדוק שוב את אריאל.
מרכך כביסה - בדין צהוב
הסרת כתמים מהבגד - קליה

עונה...

לשטיפת כלים-מה שבמבצע אבל הכי הכי אוהבת את פיירי האדום
אין לנו מדיח
סנו פוליויקס קרמיקה-לסלון, פינת אוכל ומטבח ופרקט-לחדרים.
לניקיון אמבטיה-אקונומיקה, פנטסטיק, מה שבא ויעיל וטוב.
הסרת אבן-דורגול לקומקומים וסיליט לראשי מקלחונים וכיורים.
כביסה-תינוקלין לרון ולנו-פרסיל או פסגה
מרכך כביסה-בייבי בדין לרון ולנו בדין הירוק. מעולה!!!
הסרת כתמים-קליה (למרות שזה חארטה)

tiger mom

New member
תשובות

שטיפת כלים פיירי. שונאת את הריח של פלמוביל, אז הפיירי הצלה מבחינתי למדיח (אם יש) טבליות של פיניש. כל פעם שיוצא משהו חדש, אני קונה את החדש, אבל לוקח לי זמן לגמור חבילה שטיפת ריצפות ריצפז. אקונומיקה במקרים קשים. עכשיו קניתי משהו אקולוגי במגה. עוד אין לי דעה. ניקיון באמבטיה לא זוכרת. אני חושבת שמשהו של קלין (עם הברווז) הסרת אבן כלום למעשה. כביסה סנו מקסימה מרכך כביסה סנו מקסימה הסרת כתמים מהבגד לא זוכרת, בדיוק מתכוונת לנסות משהו חדש שאמא שלי הביאה לי אבל אני לא מצליחה לזכור מהו.

olgaer

New member
מרוצה מהמקסימה?

לפני כמה זמן קנינו את ה..נו איך קוראים לו..זה שמתייימר להוריד 101 כתמים? דראק של ממש.

tiger mom

New member
מקסימה רגיל, בלי יומרות

לא מאמינה לכל הדברים המיוחדים המקסימה עושה עבודה טובה לדעתי, אבל אני משתמשת ברגילה. עם יש כתמים חזקים אז מוסיפה מסיר כתמים. לא יכולה להגיד ש-100% מהכתמים יורדים מהבגדים של הילדה, אבל הרוב כן. מעט מאד מבגדים נשארים מוכתמים אני אוהבת את הריח

עונה

כלים-פלמוליב הירוק-הישן והטוב,יש לנו ברז מיוחד עם סבון בילט אין והוא היחד שעובר דרכו בלי לעשות סתימות. מדיח-הפי למדיח,כל הסדרה. שטיפת רצפות-כלורוקס לבנדר+כף חומץ. ניקיון אמבטיה-הפי אלמבטיה והסרת אבנית. כביסה-סנו מקסימה ורוד+מרכך תואם סנסטיב ורוד. הסרת כתמים-סנו מסיר כתמים.

אילתית 2

New member
עונה

כלים - פיירי מדיח - פיניש רצפות - שמפו רצפות של סנו אמבטיה בעיקר מוצרים של סנו..ג'ל אקנומיקה, האבקה הזו שלא זוכרת את שמה, וכו... כביסה - אבקה טייד כביסה - מרכך בדין - הסגול/הכחול כתמים- קליה / אסטוניש

פשושקית

New member
עונה-

כלים- פיירי (הכי טוב) מדיח- פיניש רצפות- לא זוכרת את השם, זה עם הריח של האפרסק אמבטיה- אקונומיקה, סיפ. מסיר אבנית: קומקום- חומץ....והשאר- מוצר של יעקובי (מעולה) כביסה- מה שבמבצע, כרגע עם אריאל. מרכך כביסה- מקסימה החדש, וורוד...MUSK משהו....אבל עקרונית זה עניין של קריזה- כל פעם מרכך אחר מסיר כתמים- קליה/אסטוניש או הבקבוק הירוק- שכחתי ת'שם...

בוליפלג

New member
עברתי לאקולוגים..וגם

חשוב לי שלא יהיה שימוש בבע"ח לצורכי בדיקה/שימוש/איכות של המוצרים (מה הם אשמים????
). לכן - פחות חשוב לי של מי המוצר, בוחרת לפי מידת הידידות לסביבה על מרבית גורמיה..

גם אני עונה

שטיפת כלים - פלמוליב. לא אוהבת את פריי למדיח (אם יש) - פיניש. היה פעם מבצע שווה אז קניתי מלאי שטיפת ריצפות-סנו פוליויקס קרמיקה-לסלון, פינת אוכל ומטבח ופרקט-לחדרים ניקיון באמבטיה-מוצרי של סנו לניקיון כללי ולהברקת ברזים וגם קצץ מסיר אבנית לאמבטיה. הסרת אבן-קומקום רק חומץ או מלח לימון כביסה-אריאל. אני דווקא במחשבות האם לעבור מרכך כביסה-בדין לבן או ורוד או סגול הסרת כתמים מהבגד-אשטוניש

עונה

שטיפת כלים
פארי למדיח (אם יש)
אני המדיח שטיפת ריצפות
ריצפז ניקיון באמבטיה
יעקובי הצהוב הסרת אבן
אין כביסה
תינוקלין מרכך כביסה
מקסימה או בדין, רק תכלת. הסרת כתמים מהבגד
קליה.

want a baby

New member
אוהבת סקרים וחומרי ניקוי

רק חבל שאני לא כל כך אוהבת לנקות... שטיפת כלים - רק פיירי (צהוב) למדיח (אם יש) - לצערי אין לי שטיפת ריצפות - חומר של סנו..... לא זוכרת את השם ניקיון באמבטיה - אבקה של סנו ז'וול הסרת אבן - סילית ולקומקום התחלתי להשתמש עכשיו בלימונים כביסה - טייד מרכך כביסה בדין לבן ובדין תינוקות הסרת כתמים מהבגד - קליה

olgaer

New member
אגב, כבעונת לימונים, אני קוטפת

אותם מעצים בגנים ציבוריים בכל הזדמנות. אולי לא מתאימים לאכילה, אבל עושים יופי של ניקיון לקומקום.

חמודבה

New member
עונה

פיירי (בדר"כ הירוק) אין מדיח משתנה - אין משהו קבוע סאנו ז'אבל תינוקליין בדין או סוד בייבי סנו אוקסיג'ן

ר ע נ נ ה

New member
החומרים שלי...

שטיפת כלים - פיירי צהוב 0היחיד שלא מייבש לי את הידיים ומריח טוב למדיח - פיניש (כל המוצרים) רצפות - ריצפז אמבטיה - חול של סנו הסרת אבן - לקומקום מרתיחה חומץ. לברזים ומקלחונים דרגול כביסה - תינוקלין מרכך - בדין לבן/ כחול/ סגול

למעלה