סקר לפנים...!!!

והנהההה גם עמר עונההה

1.שם:לימוררר עמרר חח עם ע' 2.גיל:17 3.גובה:לא דעת...ני קומפקטית 4.לס/דו?לסססס 5.מה עושה בחיים?עובדת לומדת מתקרחנת וכ'ו.... 6.מה הצבע האהוב עליך?ירוק עכבר חחח 7.איזה מזל את?עקרבבב 8.מעשנים?איוה עליק 9.השיר הכי אהוב...?הרבהה אבל בעיקרון "אהבה טהורה" של אבי במלךך שליייי 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?חחח crazy חח של בריטני חחח 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?צפון... אחחחחחחחחח 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?.... 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כה 14.מה הסטייל שלכם?מע ככונה ? 15.מה המוטו שלכם?לחיות תרגע ולנסות הכול בחיים 16.מה החלום שלכם?להיות שחקנית :) ולגור עם האישע שלי בבית על החופ ולראות תילדים מהמרפסת רצים על החוף חיחיחי 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?כה..למישהי שעשתה לי הרבה רע סעמקקק 18.אם כן...מה???חח לא משנה...אבל יצאה בסופ מסכנה 19. פעם איחלתם למישהו למות?ברגע של עצבים מממש...בעיקרון שיחיו...יש ה' למעלה 20.והתכוונתם לזה?לא 21.לאן אתם יוצאים?רישפון מינרווה פרורום ושאר חארטות דומות 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? עם מנחםםםםם חיים שלייי 23.יש רישיון?לא 24.אתם מאוהבים?כה 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?פעמיים 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?עד עכשיו..פעם אחת זה קרה...לא דעת מה הלאה 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם: אנלא מסתכלת על דברים מוחשיים כמו על המילים שיוצאות מהלב... 28.המאכל הכי אהוב?פארררגגיות חחח ופיצה ובמבה ומלאא חח דבה שכמותי 29.השתיה הכי אהובה?מים בטעם אפרסק קולה וכדומה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???מעלפפפפתתתתתתתת חחח סתם סתם לא אוהבת להחמיא לעצמי... אנערפ איך אני נראית... 31.תאריך יומולדת?28/10 32.איפה אתם גרים?באר שבעע שכונעע ג' חחחח 33.כמה אקסיות יש לכם? 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?אווו שאללות קשות יש פה היום 35.מה הכי מעצבן אתכם?שקריםם ובגידות... ואנשים שסתם מעלים תקריזה 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?סקס והעיר הגדולה חחחח בלי קשר 37.שיקרתם פעם?כה:( 38.תפסו אותכם על חם?אימא חחח 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?אנערפ.... 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?כה 41. מה הייתם משנים בעצמכם?שום דבר ...תודה לה' על מה שנתן 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?ניבין "ימים רבים" 43.מה התחביבים שלכם?חחח איזה ישןןן....לשחק פוגים לאסוף מכתביות לסרק לברביות את השער...מזהה עוד הפעם השטויות האלה חחחח 44.את..נשית או בוצ'ה???כולייי אישהההההההההההההההההההה 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?לא לפפירוט...יש הרבה 46.אהבו את זה?כה כה 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?אבי ביטר עמיר בניון ועכשיוו הצטרף לו גם סעדוווווווו 48.זמרת?מממ..ניבין 49.להקה?חחח מאיפה לי 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...תחברו תנתקו תעשו מה בא לכם...לא בשבילי

חחחח ברר כפרה עלךךך

לתומר מותר הכל חחח סתם ממי סתם.. גם ככה אני נשוי אין לך מה לקנאוות...

מאמיייייייייייי

חיים יפים שלי... זה באביי אין לך מה לקאנות חחח אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךך

.

פעם הייתי, חזרתי :) מותר? 1.שם: חן 2.גיל: 19 3.גובה: 174 4.לס/דו? דו 5.מה עושה בחיים? סטודנטית לקולנוע. 6.מה הצבע האהוב עליך? שחור,סגול,אדום. 7.איזה מזל את? טלה. 8.מעשנים? אגן. 9.השיר הכי אהוב...? מממ.. יש הרבה :) 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? הדרך ארוכה. 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם? יש הרבה :) 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? כן. 14.מה הסטייל שלכם? עא? 15.מה המוטו שלכם? תנו לחיות בשקט :) 16.מה החלום שלכם? שיתנו לי לחיות בשקט. 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? נראה לי שכן. 18.אם כן...מה??? אני לא זוכרת משהו ספציפי אבל בטוח זה קיים. 19. פעם איחלתם למישהו למות? חחח.. כן. 20.והתכוונתם לזה? לא. 21.לאן אתם יוצאים? לאן שהרכב לוקח. 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
23.יש רישיון? אכן. 24.אתם מאוהבים? לא. 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? מספיק =\ 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? לצערי. 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם... משלוח פרחים
28.המאכל הכי אהוב? שוקולד. 29.השתיה הכי אהובה? מים. 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? לא משו. 31.תאריך יומולדת? 1.4.86 32.איפה אתם גרים? ראשון לציון. 33.כמה אקסיות יש לכם? מספיק. 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? סוד 35.מה הכי מעצבן אתכם? אמא 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? 37.שיקרתם פעם? אכן. 38.תפסו אותכם על חם? אכן. 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? העברתי. 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם? יחסית. 41. מה הייתם משנים בעצמכם? לא יודעת, הייתי מעדיפה לגדול ללא חצ'קונים:) 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? הדרך ארוכה. 43.מה התחביבים שלכם? 44.את..נשית או בוצ'ה??? נשית. 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? לא יודעת. 46.אהבו את זה? 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? אביב גפן. 48.זמרת? מממ...אין o_O 49.להקה? וואו.. יש הרבה... 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת... אנ'לא ייודעת

../images/Emo25.gif עונהההה

1.שם: מורלל 2.גיל:20 3.גובה: לא יודעת 4.לס/דו?דו 5.מה עושה בחיים? עובדתת 6.מה הצבע האהוב עליך?שחור 7.איזה מזל את?עקרב 8.מעשנים?כבר לא 9.השיר הכי אהוב...? יש הרבה 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? לא זוכרת 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?ים 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?שישאר ביני לבין עצמי 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?לא 14.מה הסטייל שלכם?משהו לפניייים :) 15.מה המוטו שלכם? לשים זין על כול מה שזז 16.מה החלום שלכם?איטליההה 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?תמיד 18.אם כן...מה??? לא מגלה כשרונות 19. פעם איחלתם למישהו למות?כן 20.והתכוונתם לזה?לא 21.לאן אתם יוצאים?כול מיני 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? צוות כפרה 23.יש רישיון? בקרוב :) 24.אתם מאוהבים?בדרך לזה 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?לא הרבה 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? אני חושבת שנשים זה שק נחשים..זה הכול 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} מי שהביא יודע שהוא ריגש ולא משנה מזה 28.המאכל הכי אהוב?סלט יווני 29.השתיה הכי אהובה? אייס תי 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???לא שפוטת את עצמי 31.תאריך יומולדת?16.111984 32.איפה אתם גרים?חיפהההה 33.כמה אקסיות יש לכם?לא הרבה 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? מזה מעניין אותכם?!?! 35.מה הכי מעצבן אתכם?שמתגרים בי 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? סטיספקשאן 37.שיקרתם פעם?כן 38.תפסו אותכם על חם?לא 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?לא מצטערת על כלום 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?כן 41. מה הייתם משנים בעצמכם?כלללום 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?לא זוכרת איך קוראים לו 43.מה התחביבים שלכם? לגנוב דלק 44.את..נשית או בוצ'ה???נשית עם אופי של בוצ'ה...קוראים לי מיס בוצ'ה בסדר??! 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? אוו הרבה 46.אהבו את זה?כןן בטח 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?שריףףףףףףףףףףףף 48.זמרת?ליאת בנאי 49.להקה?אין 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת... יש ליאחת כזאת מהאינטרנט כול יום אני מסתפקת בה תודה ושלום!

למעלה