סקר לפנים...!!!

סקר לפנים...!!!

1.שם: 2.גיל: 3.גובה: 4.לס/דו? 5.מה עושה בחיים? 6.מה הצבע האהוב עליך? 7.איזה מזל את? 8.מעשנים? 9.השיר הכי אהוב...? 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם? 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? 14.מה הסטייל שלכם? 15.מה המוטו שלכם? 16.מה החלום שלכם? 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? 18.אם כן...מה??? 19. פעם איחלתם למישהו למות? 20.והתכוונתם לזה? 21.לאן אתם יוצאים? 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? 23.יש רישיון? 24.אתם מאוהבים? 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} 28.המאכל הכי אהוב? 29.השתיה הכי אהובה? 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? 31.תאריך יומולדת? 32.איפה אתם גרים? 33.כמה אקסיות יש לכם? 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? 35.מה הכי מעצבן אתכם? 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? 37.שיקרתם פעם? 38.תפסו אותכם על חם? 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם? 41. מה הייתם משנים בעצמכם? 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? 43.מה התחביבים שלכם? 44.את..נשית או בוצ'ה??? 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? 46.אהבו את זה? 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? 48.זמרת? 49.להקה? 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת... טוב מספיק...בינתיים...תהנווווווו

עונהההההההה../images/Emo151.gif

1.שם:דייזי 2.גיל:19 וחצי 3.גובה:1.67 4.לס/דו?לס 5.מה עושה בחיים?חיילת לצערי! 6.מה הצבע האהוב עליך?כחול... 7.איזה מזל את?קשת 8.מעשנים?כן 9.השיר הכי אהוב...?כרגע? של מירי מסיקה "באה אליכם" 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?ממממממ... וואי נראה לי "אם תלך"... 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?טבריה עם אישתי... 3 ימים מדהימים ביותר! 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?דודה שלי ז"ל ודנה... :/ 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כן חחחח מלא פעמים... 14.מה הסטייל שלכם?שטו? 15.מה המוטו שלכם?קח פרח תן חיוך חחחחחחח 16.מה החלום שלכם?לסיים צבא חחחחח 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?לא 18.אם כן...מה???בעעע 19. פעם איחלתם למישהו למות?כן אבל לא בכוונה אלא סתם מתוך עצבים... 20.והתכוונתם לזה?ממש לא...! 21.לאן אתם יוצאים?לשום מקום... 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?עם אישתי וחברים 23.יש רישיון?לאאא 24.אתם מאוהבים?מאודדדדדד................ 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?3 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?פעם חשבתי... היום כבר לא... 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}טבעות... 28.המאכל הכי אהוב?שניצל וספגטי של האישה 29.השתיה הכי אהובה?קולההההההההההה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???חרא 31.תאריך יומולדת?26.11.85 32.איפה אתם גרים?רעננה 33.כמה אקסיות יש לכם?2 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?את המוות של דודה שלי ז"ל, ואת הריב המטופש הזה שלא נגמר שלי ושל דנה... 35.מה הכי מעצבן אתכם?הצבא... 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?יאללה נפתח יחד! אני מסיימת עוד 5 חודשים חחחח... ממממממ וואלה כרגע לא עולה לי משהו... נחשוב ונחזור אלייך :) 37.שיקרתם פעם?כה 38.תפסו אותכם על חם?כה 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?הצטערתי 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?ככה ככה 41. מה הייתם משנים בעצמכם?גוף 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?כל מיני... למשל אביב גפן "קרן אור" 43.מה התחביבים שלכם?לראות טי.וי, מחשב, לשבת לשתות, להיות עם אישתי, לכתוב וכל מיני... 44.את..נשית או בוצ'ה???בוצ'ה 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?ביומהולדת של אישתי- שעשיתי לה אלבום מעוצב ואז הבאתי לה ורד עם טבעת 46.אהבו את זה?נראה לי שכן 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?אביב גפן 48.זמרת?כרגע אין 49.להקה?היהודים 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת... העיקר שהכל עבר בשלום

עונהההההההה

1.שם:פחחחחחח 2.גיל:20 3.גובה:לא ברור.. 4.לס/דו?לסבית גאה!!!! 5.מה עושה בחיים?משתחררת!! 6.מה הצבע האהוב עליך?לבן 7.איזה מזל את?תאומים 8.מעשנים?כההההההההההההההה 9.השיר הכי אהוב...?חחחח לא אומרת! 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?אוי יש פול.. 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?פריז 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?יש המון!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כההההההההההההההההההההה 14.מה הסטייל שלכם?אחלה סטייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.מה המוטו שלכם?לא לעשות שום דבר שידפוק ת'קארמה 16.מה החלום שלכם?יש מלאאאאאאאאאאא 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?נההההההההה 18.אם כן...מה???-------- 19. פעם איחלתם למישהו למות?כההההההההההה לא גאה בזה.. 20.והתכוונתם לזה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 21.לאן אתם יוצאים?אנחנו רקובים 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?חבר'ה 23.יש רישיון?כה 24.אתם מאוהבים?לא 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?פעמיים 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?באופן מפתיע לא 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} 28.המאכל הכי אהוב?סי פוד 29.השתיה הכי אהובה?בירה וקפה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???את האמת.. מדהים 31.תאריך יומולדת?פחחחחחחחח 32.איפה אתם גרים?צצצצ 33.כמה אקסיות יש לכם?פחחחחחחחח 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?עכשיו יש לי את ההזדמנות ואני עושה את זה.. 35.מה הכי מעצבן אתכם?אנשים טיפשים,שתקנים,פוזאיסטים,אינפנטילים,כשלא מבינים ציניות יש מלא קיצר 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?לא אם אנחנו נפתח אותו קודם!!!!!!! 37.שיקרתם פעם?רק לצה"ל 38.תפסו אותכם על חם?כן אבל עושים מה? חחחחחח 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?בקטנה........ 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?מאאאאאאאאאאאאאאאאאד 41. מה הייתם משנים בעצמכם?השינוי בעיצומו... 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?יש פלייליסט!!! 43.מה התחביבים שלכם?לקרוא,לכתוב,לצלם,לשיר,לנגן,להלחין,לבשל,לעצב יש עוד מיליון............ 44.את..נשית או בוצ'ה???בואו נגיד שכמו שאר העולם לא הייתם מאמינות שאני אוחצ'ה...... 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?אוווווו אין סוף לרשימה... 46.אהבו את זה?לא העריכו לדעתי.. 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?זה סולן ולא אומרת 48.זמרת?------- 49.להקה?------- 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? בעעעעעעעעעעעעעעעעעד

גואששש

New member
עונההה

1.שם:אדווה 2.גיל:17.5 3.גובה:1.68 4.לס/דו?לסבית 5.מה עושה בחיים?לומדת לצערי 6.מה הצבע האהוב עליך?כחול 7.איזה מזל את?טלה 8.מעשנים?כה 9.השיר הכי אהוב...? כרגע תני לי -אלון דה לוקו 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?מלאך-אביב גפן 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?ים 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?סבתא ז"ל 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כן 14.מה הסטייל שלכם?אה? 15.מה המוטו שלכם?תחיו כאילו אין מחר 16.מה החלום שלכם? אין. 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?לא 18.אם כן...מה??? 19. פעם איחלתם למישהו למות? כה 20.והתכוונתם לזה?לא 21.לאן אתם יוצאים?לאימושיין 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?חברים 23.יש רישיון?לא 24.אתם מאוהבים? כה 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?3 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?כן...לפעמים 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} 28.המאכל הכי אהוב? פלפל ממולא 29.השתיה הכי אהובה? ענבים 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???לא משהו בכלל 31.תאריך יומולדת?6.4 32.איפה אתם גרים? בבית 33.כמה אקסיות יש לכם?4 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? 35.מה הכי מעצבן אתכם?שקרים ובגידות 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? 37.שיקרתם פעם? כה 38.תפסו אותכם על חם?לא 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?לא 41. מה הייתם משנים בעצמכם?הכול 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? הפסקול של טיטניק 43.מה התחביבים שלכם? לכתוב לשמוע מוזיקה לצאת 44.את..נשית או בוצ'ה???בוצ'הההההה 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? הלחנתי לה שיר שכתבתי 46.אהבו את זה?מאוד 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?אין 48.זמרת?-- 49.להקה?--- 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...שיהיה לה בכיף...

עונה :)

1.שם:
2.גיל:
3.גובה: 1.73 4.לס/דו? דו :) 5.מה עושה בחיים? עושה. 6.מה הצבע האהוב עליך? שחור. 7.איזה מזל את? עקרב
8.מעשנים?
9.השיר הכי אהוב...? Here Without You 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? Jennifer Lopez - Ain't It Funny 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? לא יודעת.
12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? כן. בערך. 14.מה הסטייל שלכם? הסטייל שלי. 15.מה המוטו שלכם? יהיה טוב. 16.מה החלום שלכם? אוהוו
17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? כן. 18.אם כן...מה??? הרבה דברים. 19. פעם איחלתם למישהו למות? כן. 20.והתכוונתם לזה? כן. 21.לאן אתם יוצאים? כל מיניי. 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? חברות, ידידים. 23.יש רישיון?
24.אתם מאוהבים? כן.
25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? פעמיים. 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? כן. לפעמים. 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} - לא יודעת. 28.המאכל הכי אהוב? קורנפלקס.
29.השתיה הכי אהובה? קולה, מים. 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? נראים
. 31.תאריך יומולדת? לא חשוב. 32.איפה אתם גרים? מרכז. 33.כמה אקסיות יש לכם?
34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? לא יודעת. 35.מה הכי מעצבן אתכם? שלא מאמינים לי, שמשקרים לי. אנשים צבועים. 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? scream
37.שיקרתם פעם? כן. 38.תפסו אותכם על חם? *אתכם. ולא ממש. 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? ... 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם? כן. 41. מה הייתם משנים בעצמכם? לא יודעת. 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? יש הרבה.
Here Without You, "האם להיות בך מאוהב", "בוכה בלילות". 43.מה התחביבים שלכם? פחחחח. 44.את..נשית או בוצ'ה??? נשית, נראה לי. 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? לא יודעת. 46.אהבו את זה? כן. 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? אביב גפן, רמי קלינשטיין, עברי לידר. 48.זמרת? ג'ניפר לופז, נינט טייב. [
] 49.להקה? סינרגיה, הפרוייקט של עידן רייכל. 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...
זה מה שהיה צריך לקרות מזמן.

גמאאאני

1.שם: קרין
2.גיל: ביום שלישי 19...
3.גובה: מטר שישים +-
4.לס/דו? תלת
5.מה עושה בחיים? בנות.......סתם..צבא,פאבים...
6.מה הצבע האהוב עליך?
צבעים רגילים כשהם כהים.. 7.איזה מזל את?
בתולה 8.מעשנים?
לההה 9.השיר הכי אהוב...?
"לילה ויום" של להקת "חופש" 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?
דברים של אלאניס מוריסט 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?
טבע..ים,הרים,עמקים 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
אנשים שחשובים לי 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?
לא כ"כ.. 14.מה הסטייל שלכם?
טום בוי שכזה... 15.מה המוטו שלכם?
להיות ספונטניים עם ראש פתוח לשינויים..חחח 16.מה החלום שלכם?
לגמור את החיים עם ציון 100... 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?
כן.. 18.אם כן...מה???
נסעתי בלי רישיון...הלכתי מכות עם אחי... 19. פעם איחלתם למישהו למות?
כן... 20.והתכוונתם לזה?
בטח... 21.לאן אתם יוצאים?
לפאבים ומסיבות... 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
נמו(הדג הכי יפה בארץ),
מעיין...ועוד... 23.יש רישיון?
לא...חחחח 24.אתם מאוהבים?
לא 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?
פעם אחת 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?
לא כ"כ.. 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}
המון דברים...היא ספצית בזה... 28.המאכל הכי אהוב?
שניצל עם תירס 29.השתיה הכי אהובה?
הייניקן 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???
סבבה=) 31.תאריך יומולדת?
30.8... 32.איפה אתם גרים?
ת"א\ יהוד 33.כמה אקסיות יש לכם?
1 מיוחדת במינה 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?
את התקופה שההורים שלי חשבו שלהיות יחד זה טוב... 35.מה הכי מעצבן אתכם?
אח שלי והצבא 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?
"שתות"==> "את באה ל"שתות"?" 37.שיקרתם פעם?
בטח 38.תפסו אותכם על חם?
כן 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?
תלוי למי זה היה 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?
כן=) 41. מה הייתם משנים בעצמכם?
כלום ניראה לי.. 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?
כל מיני 43.מה התחביבים שלכם?
לצאת(לשתות),(TAR) להחליק ברולר, מוזיקה, קריאה, מחשב.. 44.את..נשית או בוצ'ה???
טום בוי 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?
הכנתי קופסה עם כל מיני דברים שלנו..משו יפה...וגם התחתנתי... 46.אהבו את זה?
כן=) 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?
אני אוהב המון מוזיקה...לא משו ספציפי 48.זמרת? ^^
49.להקה?^^
50.מה אתם חושבים על ההתנתקות???
שכמעט כבר מסתיימת... היא הסתיימה, את לא מעודכנת...הסתיימה עד ששרון יחליט שהוא רוצה לפנות עוד ועוד... תודע=)

Acid Bitch

New member
טוב גמאניייייייי

1.שם:
נמו 2.גיל:
באוקטובר 20
3.גובה:
1.70 4.לס/דו?
לס 5.מה עושה בחיים?
צבא.. 6.מה הצבע האהוב עליך?
כחול/אדום/שחור 7.איזה מזל את?
מאזניים 8.מעשנים?
ברוררררררררר 9.השיר הכי אהוב...?
יש מלא.. 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?
i'm all out of love 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?
ים 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
ליהי 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?
הרבה 14.מה הסטייל שלכם?
פריסטייל 15.מה המוטו שלכם?
דג ששוחה עם הזרם הוא דג מת 16.מה החלום שלכם?
אין משו ספציפי 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?
אולי.. 18.אם כן...מה???
אם כן אני לא זוכר.. 19. פעם איחלתם למישהו למות?
לא 20.והתכוונתם לזה?
לא 21.לאן אתם יוצאים?
פאבים בארים בתי קפה 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
נמו וחברים 23.יש רישיון?
כה 24.אתם מאוהבים?
כה 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?
1, 2, 3, 4..הרבה 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?
לא 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}
כן.. 28.המאכל הכי אהוב?
עוגת שוקולד חמה עם קצפת שני כדורי גלידה וסירופ שוקולד ממממממממממ 29.השתיה הכי אהובה?
טובורג חצי 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???
סבבה לגמרי 31.תאריך יומולדת?
1.10.85 32.איפה אתם גרים?
ת"א/גני תקוה
33.כמה אקסיות יש לכם?
2 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?
כאב אחד לא ישנה כלום 35.מה הכי מעצבן אתכם?
אנשים 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?
מכפת לי, גם אני משתחררת עוד 3 חודשים!!!! 37.שיקרתם פעם?
כה 38.תפסו אותכם על חם?
כה 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?
לא זוכר 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?
כה 41. מה הייתם משנים בעצמכם?
כלום 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?
יש כזה.. 43.מה התחביבים שלכם?
רולר!!!, לצאת עם נמו, לשתות, כדורסל, שחייה לילית, ולא לילית, אינטרטנט, סקי, וכו וכו.. 44.את..נשית או בוצ'ה???
טום בוי! 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?
שמיכה ים ובירה. 46.אהבו את זה?
כההה 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?
עברי לידר 48.זמרת?
אין 49.להקה?
היהודים 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...
ואללה אריק אתה מלך..(יענו בעד..) נמו, אני אוהב אותך!

משעמם!!!

1.שם:
מאמימותק 2.גיל:
20 3.גובה:
וואי זה הסקר הקודם בדוקק 4.לס/דו?
סטרייטית!!! 5.מה עושה בחיים?
מנהלת משק חיות 6.מה הצבע האהוב עליך?
כחול של המכות 7.איזה מזל את?
אריה 8.מעשנים?
בטח 9.השיר הכי אהוב...?
מרגול- אבק דרכים 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?
גינת ההפתעות 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?
הקפיטריה של בית חולים איכילוב 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
אבו בוצ'ה חרא 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?
לאאא 14.מה הסטייל שלכם?
פריקית סאקסית 15.מה המוטו שלכם?
חייך לעולם והוא יביא לך מאה שקלות חדשות 16.מה החלום שלכם?
להיות בלרינה 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?
ברור 18.אם כן...מה???
דחפתי את הסטלפין בירידה והיא לא ידעה שאני לא מחזיקה אותה מאחורה וקיוותי שהיא תמרח על הקיר.. אבל לצערי היו לה ברקסים חזקים וכריות אוויר... {ציצי} 19. פעם איחלתם למישהו למות?
נו מה אמרתי עכשיו? 20.והתכוונתם לזה?
נראה לכם? אני לא שווה בלי הסטלה מאמימותק נכה שלי 21.לאן אתם יוצאים?
לוינשטיין איכילוב וכאלה... 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
עם מחלקה אחת אלא שחסרה להם רגל 23.יש רישיון?
בטח 24.אתם מאוהבים?
בטח 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?
14 וחצי פעם 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?
לעע 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}
גלגל מהכסא 28.המאכל הכי אהוב?
בורגול 29.השתיה הכי אהובה?
הערק המפורסם של איכילוב!!!!!! וואי מתאים עכשיו חח 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???
כמו תאונה 31.תאריך יומולדת?
שיטטט איזה שאלה מקוללת 32.איפה אתם גרים?
תלוי, תחילת שבוע באיכילוב באמצע שבוע לוינשטיין וסופ"ש בפ"ת 33.כמה אקסיות יש לכם?
65476.54765 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?
שדבורה עקצה אותי בצוואר 35.מה הכי מעצבן אתכם?
שהסטלפין חושבת שאני המשרתת שלה ומצווה עלי ונותנת לי פקודות ובעצם היא המשרתת שלי!!!!!!!!
36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?
אבו יוסף 37.שיקרתם פעם?
לא, ואולי כן? סתם לאא בחיים לא {האמת שכן!} 38.תפסו אותכם על חם?
תפסו על קר קפואא
39.הצטערתם או שהעברתם אותה?
את מי? 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?
מאוהבת בלוק שלי איזה שאלה?! 41. מה הייתם משנים בעצמכם?
את הציפורן ברגל שתהיה יותר ארוכה 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?
ים של דמעות 43.מה התחביבים שלכם?
להקפיץ גלגלים עם הכסא של הסטלפין בזמן שהיא ישנה 44.את..נשית או בוצ'ה???
אני גבר גברררר 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?
כיוונתי בלילה לסטלה את הטלויזיה שלא תוכל לראות אותה 46.אהבו את זה?
בטחח היא כל כך התלהבה שכל הזמן ניסתה לקפוץ ולגעת בה 47.מי הזמר הכי אהוב עליכם?
משה דץ 48.זמרת?
כאילו אורנה דץץץ 49.להקה?
להקת הבית של ערוץ שוססס 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...
למה מסתיימת היו צחוקיםםם /:

עונה

.שם:או מלאך או שטן עדיין לא החלטתי :) 2.גיל:23 3.גובה:1.67 נראה לי או יותר 4.לס/דו? אמ.. דו 5.מה עושה בחיים?עובדת . למה ? רוצהל החליף אותי? 6.מה הצבע האהוב עליך?שחור וירוק 7.איזה מזל את?שור 8.מעשנים?לא 9.השיר הכי אהוב...?אמ.. 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם? 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? כן אבל זה לא שבאמת התכוונתי לזה 14.מה הסטייל שלכם?הסטיל שלי :) 15.מה המוטו שלכם?תהיו מקוריים . 16.מה החלום שלכם?אמ.. להיות מעצבת אופנה... ידועה.. 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? בטח 18.אם כן...מה??? לא משנה חח .. 19. פעם איחלתם למישהו למות? ברור 20.והתכוונתם לזה?כן 21.לאן אתם יוצאים? לפאודר מסיבות נשים .. תלוי למה . מה שוב את רוצה לבוא ? 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? עם חברות שלי אולי.. 23.יש רישיון?כן 24.אתם מאוהבים?תמיד 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? וויה להתאב כל יום מחדש 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? איפה שהוא כן.. 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} 28.המאכל הכי אהוב?שוקלד 29.השתיה הכי אהובה? תפוזים סחוט טבעי 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? מצויין אבל זו דעתי לא? :) 31.תאריך יומולדת? לא בא לי לרשום פה. 32.איפה אתם גרים? איפה שהו בשום מקום 33.כמה אקסיות יש לכם?לא הרבה 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? תכלב שלי שמת :( 35.מה הכי מעצבן אתכם? אחי 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? אמ.. אני אחשוב על זה וארשום פה 37.שיקרתם פעם?בטח 38.תפסו אותכם על חם?כן 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?הצטערתי 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?מתה עליו . 41. מה הייתם משנים בעצמכם?האמת כלום אולי לעיניים ירוקות 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?עופר ניסים .. alone 43.מה התחביבים שלכם? לעצב... להלביש לעצב להלביש.. ולספר 44.את..נשית או בוצ'ה??? אמ... לא זה ולא זה 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? :) 46.אהבו את זה?ברור 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? עיברי דיי אהוב 48.זמרת? מדונה 49.להקה?היהודים 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...:( עצוב טוב מספיק...בינתיים...תהנווווווו

גם אני רוסההה

1.שם:
בת-אל מסיקה 2.גיל:
16 וחצי 3.גובה:
165+ 4.לס/דו?
לסבית 5.מה עושה בחיים?
לומדת 6.מה הצבע האהוב עליך?
אדום וכחול 7.איזה מזל את?
טלה 8.מעשנים?
מעשנת? כה 9.השיר הכי אהוב...?
אין הכי 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?
ממ לא דע 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?
ים?! 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
אלושה ז"ל 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?
קרה כמו לכולם 14.מה הסטייל שלכם?
סטייל משליייי 15.מה המוטו שלכם?
חיים פעם אחת! 16.מה החלום שלכם?
הונדה סיביק! 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?
יש מצב 18.אם כן...מה???
לא דע 19. פעם איחלתם למישהו למות?
כן 20.והתכוונתם לזה?
כן 21.לאן אתם יוצאים?
ממ.כל מיני 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
חברות 23.יש רישיון?
לעע 24.אתם מאוהבים?
לא.. 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?
לא הרבה 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?
בסופו של דבר כן 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}
מאיפה לי 28.המאכל הכי אהוב?
מטבוחה חחח 29.השתיה הכי אהובה?
קולה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???
ליייייגה! 31.תאריך יומולדת?
10.4 32.איפה אתם גרים?הת"א.. 33.כמה אקסיות יש לכם?
לא הרבה 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?
לא רוצה לשכוח כלום..מכל דבר לומדים בחיים 35.מה הכי מעצבן אתכם?
המצב שאני נמצאת בו כרגע 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?
אוחצ'ה לנד חחח מאיפה לי 37.שיקרתם פעם?
כן 38.תפסו אותכם על חם?
יש מצב 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?
לא מצטערת על כלום 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?
ברור! 41. מה הייתם משנים בעצמכם?
הקטנת חזה! 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?
תלוי לפי מצבי רוח 43.מה התחביבים שלכם?
אין לי משו מיוחד 44.את..נשית או בוצ'ה???
בוצ'ון! 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?
ממ..שהיא תגיד.. 46.אהבו את זה?
לא יודעתתת 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?
אביהו מדינה 48.זמרת?
מרגול 49.להקה?
בקסטריט בויז 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...
בעד!

הגיע הזמן...עונה...

1.שם:נוש 2.גיל:20 3.גובה:1.75 4.לס/דו?לססס בוצ'ה גאה!!! 5.מה עושה בחיים?חיילת רק לעוד 3 חודש... 6.מה הצבע האהוב עליך?כחול 7.איזה מזל את?עקרב 8.מעשנים?כההה 9.השיר הכי אהוב...?לחבק אותך של סינרגיה 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?וואוווו יש המון 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?-- 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?בטח 14.מה הסטייל שלכם? הסטייל שלייייי 15.מה המוטו שלכם?בחיים תעשו חיים כי מהחיים בחיים לא תצאו בחיים 16.מה החלום שלכם?מי שצריכה לדעת יודעת... 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?כןןן 18.אם כן...מה???עשיתי הרבה... 19. פעם איחלתם למישהו למות?כןן 20.והתכוונתם לזה?בטחחח 21.לאן אתם יוצאים? פאבים מועדונים רשפון... 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?אישתי חברות 23.יש רישיון?כהה 24.אתם מאוהבים? עש השמיים ובחזרה 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?2 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?אמממ פעם חשבתי ככה...היום כבר לא... 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} היו הרבה דברים... 28.המאכל הכי אהוב? ה-כ-ו-ל 29.השתיה הכי אהובה?רד-בול 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? אני ניראת טוב בלי להשתחצןןן 31.תאריך יומולדת?---- 32.איפה אתם גרים?צפון 33.כמה אקסיות יש לכם?2 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? אני ידלג על השאלה הזו... 35.מה הכי מעצבן אתכם? שם אחד שיגידו לי ואני רותחת...המבינה הבינה... 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? תעזרו לייייייייייייייייייי 37.שיקרתם פעם?לצערי כן 38.תפסו אותכם על חם? כן... 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?ברור שהצטערתי... 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?ב-ט-ח 41. מה הייתם משנים בעצמכם? בעעעעעעע 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?דרך-מוש בן ארי ויש עוד... 43.מה התחביבים שלכם?מוזיקה,כדורגל,ועוד ועוד ועוד 44.את..נשית או בוצ'ה???בוצ'ה!!!!!!!!!!!! 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?וואו היו הרבה דברים..אני בחורה רומנטית... 46.אהבו את זה? נו מה??? 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?עברי לידר,יוסי עדן,עופר לוי, 48.זמרת?אמממ כל מיני.. 49.להקה?חחחח סינרגיהההההה 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...יאאלהה שתיגמר כבר הרסו לי ת'חיים... נוש===יפה שלי חולה לך על ה---...

magicgirl

New member
נענה

1.שם: מור 2.גיל:24 3.גובה:1.53 4.לס/דו?דן 5.מה עושה בחיים?עובדת 6.מה הצבע האהוב עליך?כחול 7.איזה מזל את?דלי 8.מעשנים?לאאאאאאאאאאאאאאא 9.השיר הכי אהוב...?ואוו יש הרבה 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?נובמבר ריין של רובים ושושנים 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?חוף ים האמצע הלילה . מבודד. ואז מטוס עבר מעל המים והאיר את כל הים 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?חבר טוב שלי 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כן 14.מה הסטייל שלכם?רוק 15.מה המוטו שלכם?חייה ותן לחיות 16.מה החלום שלכם?לטוס רחוק מכאן 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?קרה... 18.אם כן...מה???אני ישאיר את זה בקרה 19. פעם איחלתם למישהו למות?פעם אחת (וזה התגשם... וחבל כי רציתי שהוא יסבול) 20.והתכוונתם לזה?כן 21.לאן אתם יוצאים?שיש זמן<? 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?חברה שלי וחברים 23.יש רישיון?כן 24.אתם מאוהבים?נראה לי 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?פעמיים 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} חיבוק 28.המאכל הכי אהוב?ואוו לא יודעת 29.השתיה הכי אהובה?מיץ תפוזים? 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???בסדר גמור 31.תאריך יומולדת?23.1.81 32.איפה אתם גרים?חולון 33.כמה אקסיות יש לכם?2 והרבה אקסים 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? לא הייתי שוכחת כלום ... מהכל למדתי 35.מה הכי מעצבן אתכם?שמשקרים/ שצועקים 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? 37.שיקרתם פעם?כמובן 38.תפסו אותכם על חם?כן 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?הצטערתי 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?פסדר 41. מה הייתם משנים בעצמכם?אחחחחחחחח 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? כותונת פסים של ארכדי דוכין 43.מה התחביבים שלכם?מוסיקה 44.את..נשית או בוצ'ה???דייקית 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? יש המון דברים 46.אהבו את זה?כל פעם 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?שלמה ארצי 48.זמרת?אנוק!(וקורין) 49.להקה?היהודים / מכשפות

חזרתי ו-בגדולללל ו-עונההההה../images/Emo34.gif

1.שם:
יערה 2.גיל:
18 וקצת 3.גובה:
1.65 4.לס/דו?
לס 5.מה עושה בחיים?
עובדת עד הגיוס 6.מה הצבע האהוב עליך?
כחול 7.איזה מזל את?
סרטן 8.מעשנים?
מעשנת.. 9.השיר הכי אהוב...?
יש המון, אין אחד ספציפי.. 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?
וואי, כנ"ל לא חסר 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?
בצימר, במקום שלי בצוקים שלי ליד הבית איתה..בכל מיני מקומות. 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?
אותה...את תומי שלי 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?
כמו לכולם 14.מה הסטייל שלכם?
אין לי סטייל 15.מה המוטו שלכם?
תעשה מה שטוב לך כל עוד אתה לא פוגע בסביבתך 16.מה החלום שלכם?
זה סוד..
17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?
כן 18.אם כן...מה???
הרבה דברים.. 19. פעם איחלתם למישהו למות?
כן 20.והתכוונתם לזה?
בדיעבד ברור שלא.. 21.לאן אתם יוצאים?
לכל מיני מקומות, למרות שאני יותר ביתית.. 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?
עם אישתי..עם מעיין, ועוד כל מיני חברות. 23.יש רישיון?
לא 24.אתם מאוהבים?
הכי בעולםםםם...
25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?
2..והפעם ההנוכחית, היא האמיתית והחזקה והרצינית מבין כולן.. היא הראתה לי שהשאר לא היו בכלל בהשוואה. 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?
להפך, חוויה.. 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}:
וואי, יש כל כך הרבה...כל מה שציינת קיבלתי...מכתבים, בשמים, ורדים, תמונות...ויש עוד כל כך הרבה, ובכלל זה הדברים הקטנים. 28.המאכל הכי אהוב?
לא יודעת, יש המון 29.השתיה הכי אהובה?
פאנטה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???
נורמלי.. 31.תאריך יומולדת?
25.6 32.איפה אתם גרים?
בבית 33.כמה אקסיות יש לכם?
1 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?
לא חסר 35.מה הכי מעצבן אתכם?
שקרנים וצבועים 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?
אני אחשוב על זה 37.שיקרתם פעם?
כן 38.תפסו אותכם על חם?
כן.. 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?
את מה?! 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?
לא בשיא 41. מה הייתם משנים בעצמכם?
יש רשימה.. 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?
מי שצריך לדעת יודע.. 43.מה התחביבים שלכם?
כתיבה, שירה, טיולים...קריאה..כל מיני 44.את..נשית או בוצ'ה???
נשית...אבל לא טו מאצ' פאמית - נשית עם אופי טום-בוי.. 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?
סוד
46.אהבו את זה?
הכיייי 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?
לא יודעת 48.זמרת?
כנ"ל 49.להקה?
כנ"ל 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...
הסתיימה.. אני בדילאיי...וטוב שהתנתקנו!

משעמם.... :\

1.שם: ליטל 2.גיל:18 3.גובה: 1.55 4.לס/דו? מממממ........ 5.מה עושה בחיים? עוד מעט עפה... 6.מה הצבע האהוב עליך? שחור, סגול כתום ..... 7.איזה מזל את? טלה 8.מעשנים? כן 9.השיר הכי אהוב...? יש הרבה 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? מי זה שלכם? 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? לא זוכרת 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם? אריק 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? כן 14.מה הסטייל שלכם? --- 15.מה המוטו שלכם? היום יש מחר אין... 16.מה החלום שלכם? להצליח! 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? קורה... 18.אם כן...מה??? אני וחברה הרסנו מישהי מכנס חדש 19. פעם איחלתם למישהו למות? כן 20.והתכוונתם לזה? באותו רגע כן 21.לאן אתם יוצאים? כל מיני 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים? חברות 23.יש רישיון? כן 24.אתם מאוהבים? ממממממממ........ 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? 3 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? כן!! 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...} תוכי 28.המאכל הכי אהוב? הכללל (כמעט) 29.השתיה הכי אהובה? ענבים... מנגו 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? עין אחת 3 אפים וחצי אוזן 31.תאריך יומולדת? 7/4 32.איפה אתם גרים? נס ציונה 33.כמה אקסיות יש לכם? 2 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? יש הרבה... 35.מה הכי מעצבן אתכם? שקרנים וטיפשים 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? ואיי 10 בבוקר זה קצת בעיה... 37.שיקרתם פעם? שצריך 38.תפסו אותכם על חם? כן 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? לא זוכרת 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם? לא תמיד 41. מה הייתם משנים בעצמכם? כלום 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? אין כזה 43.מה התחביבים שלכם? להזדיין 44.את..נשית או בוצ'ה??? נשית 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? ואי זה ארוך 46.אהבו את זה? כן 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? 48.זמרת? 49.להקה? 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...

בוקר טוב

1.שם:שירן 2.גיל:20 3.גובה:1.57 4.לס/דו? שירן 5.מה עושה בחיים?עובדת ולומדת 6.מה הצבע האהוב עליך? כחול 7.איזה מזל את? טלה 8.מעשנים? כן 9.השיר הכי אהוב...? ofer nissim - on my own 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם? nouk - michel 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו? איזה מקום בחיפה .. לא זוכרת בידיוק את השם 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם? ממ מוריה ועומר 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר? ישקר מי שיגיד לא .. 14.מה הסטייל שלכם?מז"א ? 15.מה המוטו שלכם? " דרך ארץ קדמה לתורה " 16.מה החלום שלכם? יש לי מלא חלומות בלי העין הרעה 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה? לא זוכרת בידיוק .. אבל בטוח שכן 18.אם כן...מה??? ^ 19. פעם איחלתם למישהו למות? חח כן ...אבל לא בכוונה שבאמת יקרה לו משהו 20.והתכוונתם לזה? לא 21.לאן אתם יוצאים? איכילוב...לוינשטיין , יש להם אחלה קפטיריות שם . 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?עם המחלקה של מוריה..כולם שם שרוטים חח 23.יש רישיון?לא 24.אתם מאוהבים?לא 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים? שלושה פעמיים 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...? לרוב... 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}קיבלתי מלא דברים...הכל מרגש כזה 28.המאכל הכי אהוב? לא סגורה על זה 29.השתיה הכי אהובה? קולה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...??? טוב...טוב ... טוב מאוד !!! 31.תאריך יומולדת? 29.3 32.איפה אתם גרים? פ"ת סיטי 33.כמה אקסיות יש לכם? אלוהים יודע חח 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים? כלום...הכל קורה מסיבה כל שהיא 35.מה הכי מעצבן אתכם? שקרנים...ואנשים בלי טקט 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו? המקום של פילפל 37.שיקרתם פעם? מי לא ? 38.תפסו אותכם על חם? שהייתי קטנה 39.הצטערתם או שהעברתם אותה? הצטערתי על זה 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?כן 41. מה הייתם משנים בעצמכם?מממ לא יודעת 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...? 43.מה התחביבים שלכם? .. סנוקר...דרינקים ... ולאכול 44.את..נשית או בוצ'ה???אני הומו !!! 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? בדוק התחלתם לחפוררר 46.אהבו את זה? את החפירות שלי תמיד אוהבים את שלכם לאאאא 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם? לא יודעתתת 48.זמרת?יהלומייי עם הכיתובים שירים שלהה 49.להקה?פרנויה חחח 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת...אין לי דעה פוליטית

גמני

1.שם:מורן 2.גיל:23 3.גובה:1.68 4.לס/דו?סטריטיית 5.מה עושה בחיים?כרגע בחופש גדול 6.מה הצבע האהוב עליך?שחור 7.איזה מזל את?מאוזניים 8.מעשנים?כן 9.השיר הכי אהוב...?"ניסים תשמע תהיה מלחמה..." 10.השיר הכי נוסטלגי שלכם?"אני אוהבת אותך כל כך ואת יודעת....." 11.המקום הכי רומנטי שהייתם בו?קנצבורי(בתאילנד) 12.בן אדם שלא תשכחו לעולם?אותה 13.קרה לכם מצב שפשוט לא רציתם לחיות יותר?כן ...ודיי הרבה פעמים 14.מה הסטייל שלכם?ממממ... 15.מה המוטו שלכם?אם אין אני לי מי לי... 16.מה החלום שלכם?להיות כבר אחריי 17.פעם עשיתם משהו רע בכוונה?לא!! 18.אם כן...מה???^ 19. פעם איחלתם למישהו למות?רק ברגע של עצבים . 20.והתכוונתם לזה?לא! 21.לאן אתם יוצאים?לשם...חח 22.עם מי בדרך כלל אתם יוצאים?חברות 23.יש רישיון?כן 24.אתם מאוהבים?כן 25.כמה פעמים הייתם מאוהבים?3 26.אתם חושבים שאהבה זה אכזבה...?אממממ....תלוי למרות שאני אישית לא מאוכזבת מאף אהבה שהיתה לי 27.מה הדבר שקיבלתם מהפרטנר שלכם שהכי מרגש לפי דעתכם {מכתב,פרח,בושם,תמונה של שניכם...}אוייייי יש מלא אני כל הזמן מקבלת... הדבר האחרון הכי יפה שקיבלתי זה אוטו... 28.המאכל הכי אהוב?פירה ושניצל 29.השתיה הכי אהובה?קולה 30.איך אתם ניראים...ואת האמת...???אם לא תיראי לא תדעי 31.תאריך יומולדת?20.10 32.איפה אתם גרים?ת"א 33.כמה אקסיות יש לכם?אווווו 34.אם היה לכם הזדמנות לשכוח איזה שהוא כאב מהעבר...מה הייתם שוכחים?הייתי רוצה לשכוח שהיא קיימת! 35.מה הכי מעצבן אתכם?שאין לי מה
לעשן 36.אני מסיימת צבא עוד 3 חודש ויש לי כסף לפתוח פאב... של גייז תנו הצעה איך יקראו לו?מורן את מורן בע"מ
37.שיקרתם פעם?חחח בדרך כלל 38.תפסו אותכם על חם?רק אנשים מסוימים תופסים אותי 39.הצטערתם או שהעברתם אותה?קרה גם שהצטערתי וגם שהעברתי 40.אתם אוהבים את הלוק שלכם?כן 41. מה הייתם משנים בעצמכם?חזה! 42.מה השיר שהכי נוגע לכם...שאתם יכולים להזיל דמעה...?"מי אוהב אותך יותר מימני...." 43.מה התחביבים שלכם?לעשן 44.את..נשית או בוצ'ה???נשית ביותר! חחחחח 45.מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו?לא מגלה!זה אישי ביותר! 46.אהבו את זה?מאוד 47.מה הזמר הכי אהוב עליכם?שלמה ארצי 48.זמרת?מירי מסיקה 49.להקה?היהודים 50.מה אתם חושבים על ההתנתקות??? שכמעט כבר מסתיימת......עצוב ,עצוב מאוד! טוב מספיק...בינתיים...תהנווווווו

למעלה