סקר לפורום

AceMagician

New member
סקר לפורום

מי מתכוון לקנות פה את הגרסה המקורית של פרקים 4-6 ע"ג שתצא בספטמבר הקרוב?

בזבוז כסף

אני אנסה לגרור מישהו מהחברים שלי שאוהבים את הסרים לקנות.

Rockamora

New member
הביט טוב..

הסתובב.. אלך כמה צעדים.. אביט אחורה ממרמר בבכי.. ואמשיך ללכת החוצה מהחנות. או שאני פשוט אקנה דיסק של לד זפלין ב50 שקל.

MajorWinters

New member
לד זפלין!../images/Emo45.gif

אל תבכה... פשוט תקנה את How the West Won... זה יותר שווה מעוד עותק של מלחמת הכוכבים...

Rockamora

New member
../images/Emo45.gif.. אני לא הולך

לתת לרודף בצע הזה עוד כסף. לד זפלין בהחלט יותר רלוונטי ושווה.

מ א ג ר ט

New member
אני לא....

אני רק ארכוש את המלחמת משובטים מחר (בשעה טובה, אחרי שהזמנתי בחנות) ואני ממש לא רואה סיבה לקנות שוב סרטים שבעקרון כבר יש לי בבית. אני אולי אשמח לראות פעם אחת את הגרסא שתצא בספטמבר, אבל כמה זה כבר יכול לשנות את הסרט שצריך לראות אותו ככה יותר מפעם אחת?

Roonil Wazlib

New member
אני לא../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

כבר יש לי את הסרטים בגירסה אחרת. אז נגיד לרגע שזה לא אותו דבר, ופחות טוב ולא אוטנטי. אולי. אני לא יודעת. לא ראיתי את הגירסה הראשונה, אבל אני לא מאמינה ששווה לקנות את זה אם יש לך את הסרט בכל מקרה

כרמלון24

New member
שלום...

אני חדש בפורום הזה, חולה על מלחמת הכוכבים, וג'די מאסטר במקצועי :) שמח להצטרף לפורום זה ומקווה להיות פעיל והרבה. שאלה: כמה עולה הטרילוגיה הישנה (בגירסאות החדשות)? וגם הטרילוגיה החדשה? תודה מראש.. ולילה טוב

אז קודם כל, ברוך הבא לפורום...

אוקיי, אז ככה, אם אנחנו מדברים על הגירסאות המתורגמות שאפשר לקנות או להסמין בכל חנות סרטי DVD, סטימצקי, או טאואר, אז המחירים הם כאלה, טרילוגיה ישנה, גירסת 4 דיסקים שכוללים את שלושת הסרטים המקוריים בגירסת 2004 המשופצת, פלוס דיסק בונוס עם הגירסה המלאה של הסרט "אימריית החלומות" שמספר את סיפור עשיית הסרטים ועוד הרבה תוספות, זה יעלה לך בסביבות ה280 שקל, גירסה של רק שלושת הסרטים בלי הדיסק בונוס תעלה לך משהו כמו 250 שקל, את הטרילוגייה החדשה עדיין אי אפשר להשיג כסט של שלושת הסרטים, וצריך לקנות את כולם בנפרד, כל סרט מגיע בגירסת שני דיסקים, דיסק ראשון עם הסרט עצמו, ודיסק שני עמוס בתוספות כולל סרטים דוקומנטריים ופרומואים, כל סרט מתורגם יעלה לך בין 70 ל80 שקל, אם אתה רוצה גירסאות לא מתורגמות, הן בדרך כלל יעלו קצת יותר, המחירים שנתתי לך הם בערך, ולא מדויקים כי בכל חנות המחירים קצת שונים, אבל לא בהרבה, ככה שאתה יכול לתכנן את הקנייה לפי המספרים כאן.

מ א ג ר ט

New member
דרך אגב....

אתמול סוף סוף השלמתי את רכישת הסדרה: קניתי את הסרט השני וזה עלה לי 79.9 בסטימצקי... ומצאתי את זה ממש במקרה.

מ א ג ר ט

New member
כן

וזה היה סתם על המדף התחתון בסטימצקי שוה להתכופף אנשים. הגרסא עם השני דיסקים, בדיוק כמו שתיארתם.

ברוך הבא!

על פי מיטב זכרוני הגסראות השונות של המארזים עולות בין 200 ל-300 ש"ח, תלוי אם יש דיסק תוספות או לא.

DDN

New member
אני לא.

אחרי הכל, הגירסאות המשופצות הן יותר בכיוון של "מה לוקאס התכוון שיהיה", אז בשביל מה לקנות את הגירסאות הלא משופצות, לא משודרגות, ולא מתוקנות? בשביל הערך ההיסטורי?

Rockamora

New member
עא?

א. הן כן משופצות. ב. הן כן מתוקנות. מה שיוצא עכשיו עבר שיפוץ סאונד ותמונה שלוקח משהו כמו שנתיים. זה לעבור תמונה תמונה, לנקות אתה עם מקרוסקופ ואחר כך עוד לחדש צבע במעבר למחשב. ככה שמתוקנות ומשופצות הן כן. הן סתם בלי התוספות.

DDN

New member
אז הן אפילו לא הגירסאות המקוריות של

77, אז אפילו ערך היסטורי אין. בטח אפילו את הנעל שזרקו בסצנת האסטרואידים ב"אימפריה מכה" חתכו. . . . אז עוד פחות שווה.

Y. Welis

New member
נעל? איזו נעל?

מה שכן, אחד מאנשי האפקטים ציין בסרט התיעודי שהזכרתי למטה, שחלק מהאסטרואידים הרחוקים היו תפוחי אדמה.

למעלה