סקר לסופ"ש

mila1231

New member
סקר לסופ"ש

1. איזה שירים\ מוזיקה אתם שומעים בזמן הנקיונות וההכנות לשבת?

2. מגדירים עצמכם ככקונפורמיסטים (הולכים עם העדר) או נונקונפורמיסטים?

3. האם זה טבעי, נכון ואפשרי לאדם להיות מונוגמי? או שאייל גולן צדק כשאמר,
שזה כמו ש" יום אחד בא לי סטייק וביום אחר פיתה עם שוקולד"?

4. האם לדעתכם מוסד הנישואים ארכאי ופשט את הרגל (לאור שיעורי הגרושין הגבוהים), או שהוא עדיין לגיטימי?

5. מה תעדיפו בפרטנר שלכם: יופי מדהים ואופי נסבל או אופי מדהים ויופי נאה\מעל הממוצע?

סופ"ש נעים ומהנה לכולם

AsAf2810

New member
סופ"ש נעים לאשת הסקרים

את האמת, נכון שאת שולחת מכתבי הערצה אנונימיים ומתקשרת מחסוי למינה צמח ?

2. מגדירים עצמכם ככקונפורמיסטים (הולכים עם העדר) או נונקונפורמיסטים?
כן ולא.
ישנן נורמות חברתיות שבהחלט מכניסות אותי תחת הקטגוריה "הולך עם העדר".
מצד שני, אני לא תמיד "נכנע" למוסכמות החברה, ולא ממקום של מרדנות.
דוגמא להולך עם העדר: בהחלט רואה את עצמי מתחתן בעתיד.
דוגמא לנון קונפורמיסטים: לא אלמד לתואר.

טבעי ? לא
נכון ? בהחלט
אפשרי ? בהחלט
עם כל הכבוד לכנות שלו, המשפט המפורסם של אייל גולן עורר בי חלחלה בזמנו.

4. האם לדעתכם מוסד הנישואים ארכאי ופשט את הרגל (לאור שיעורי הגרושין הגבוהים), או שהוא עדיין לגיטימי?
ועוד איך לגיטימי !

5. מה תעדיפו בפרטנר שלכם: יופי מדהים ואופי נסבל או אופי מדהים ויופי נאה\מעל הממוצע?
אני מעדיף אופי מדהים ויופי נאה.

בא לי להוסיף קישור חמוד http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SaOqf2d-y30&feature=endscreen
יש טוויסט בסוף

mila1231

New member
אסף, אל תגלה למינה צמח על הסקרים שלי, כי אני

מתחרה שלה ובתור ילדה תמיד רציתי להיות כמו מינה צמח ואם לא אז פסיכולוגית קלינית
או לעבוד עם ילדים. בסוף בחרתי באפשרות השלישית

אחלה תשובות..הזדהתי עם כל מילה (תרתי שמע
)
אהבתי את הקישור...

mila1231

New member
יש סקר

1. שומעת עכשיו את התוכנית של אהרון פררה ברשת ג' ( הקול הרדיופוני שלו מזכיר לי
את הופה הופה הופה הופה היי כילדה :), שומעת גם את עמיר בניון ומיכה שטרית
(אוהבת את ניצחת איתי הכל, כי המוזיקה היא אוויר לנשימה ותרופה בשבילי ואת
שמחות קטנות), מתי כספי, ריטה, חמי רודנר, שלום חנוך, וכל דבר של פינק פלויד, ג'ף באקלי,
רוקפור, פרל ג'ם, אינקובס ושירים ישנים משנות ה80...

2. אני עושה מה שמתאים לי ומרגיש לי נכון עבורי, ומכיוון שכך יש דברים בהם אני קונפורמיסטית
( עשיתי את המסלול של ביה"ס- צבא- השכלה- חתונה וגירושין
), ויש דברים, שבהם אני לא
מקשיבה ל"עדר", אלא מקשיבה להגיון ולאינטואיציה שלי גם במחיר של כישלון ( כי כשלון אומנם
אינו דבר נעים, אבל לומדים ממנו ועדיף להכשל מלא לנסות כלל).
זה מזכיר לי את השיר המרגש עד דמעות של מרגלית צנעני "חומות חימר"...

3+4. אני חושבת שכמו בל דבר אין כאן נכון או לא נכון, אלא "איש הישר בעיניו יעשה"...
כלומר, יש אנשים מונוגמים מטבעם, שמאמינים ורוצים במוסד הנישואין ואילו אחרים מעדיפים
קשרים רבים עם מישהו אחד לתקופות מסויימות\ לסרוגין ( או כמו שסמוואמן אומרת " קשר ל 10 שנים" :))
אני טיפוס מאוד מונוגמי וזוגי מטבעי, ולמרות שהתגרשתי אני עדיין מאמינה במוסד הנישואין ומבינה שהחשוב
עם מי אתה מתחתן, ודרושה התאמה בהשקפות החיים ובכלל, ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו כדי לשמור
על זוגיות ונישואים ותחזק אותם...

אנשי הפסיכולוגיה האבולוציונית טוענים, במשך אלפים רבים של שנים, חי הגבר עם האישה עד שהילדים בגרו,
ואז בגיל 4-7 כאשר הילד עזב, והצטרף לחברת הילדים בכפר, גם הגבר עזב את האישה, וחפש אשה אחרת
להתאהב בה, בעוד שהאשה שנותרה מאחור, מצאה גבר אחר והרתה לו וכך הרבתה את השונות הגנטית של ילדיה,
ובכך הגבירה את סיכויי הרבייה שלה . ה"גרושין" האלה היו למעשה, מנקודת מבט אבלוציונית, טכניקת הישרדות גנטית
עבור הילדים של האשה. ועדיין כשאני רואה זוג זקנים הולכים יד ביד ברחוב אני מתרגשת מאוד ומבינה, שיש זוגות
שמצליחים לנצח את הסטטיסטיקה וזה נותן תקווה....

5. בוחרת באופציה השנייה ללא ספק (קרי אופי מדהים ויופי נאה), כי ליופי מתרגלים ומה שנשאר זה האופי, ויש
אנשים מהממים ביופים, אבל אחרי שהם פותחים את הפה הם מכוערים בעיני ולהפך.

נ.ב- אשמח אם מישהו יסיבר לי איך מעלים קישור לשיר מהיוטיוב לכאן, כי לא הצלחתי...

תשובות

1. את מניחה הנחה שכולם שומעים מוסיקה בזמן הנקיונות וההכנות לשבת, אני הייתי שואל לפני זה שאלה מי בכלל מנקה או מכין משהו לשבת... (אצלי למשל הנקיונות בשלישי).

2. לא זה ולא זה. אני עושה מה שאני חושב לנכון, הרבה פעמים גם הרוב עושים מה שאני חושב לנכון.

3. טבעי זה בטוח לא, מצד שני זה אפשרי כי יש סביבנו תקדימים. לגבי נכון, זה בהחלט נכון לא לבגוד באמונו של האחר.

4. לדעתי הטקסיות מיותרת. זוג טוב לו, שיחיו ביחד. הביאו ילדים ביחד, שידאגו להם. זהו.

5. השאלה בעצם שואלת על מה אתפשר, על יופי או על אופי. אצלי הפשרה בוודאות תהיה רק על יופי.

shmuelsht

New member
סקר

1. לא מנקה ומוסיקה רוסית . 2. נונקונפורמיסט תמיד. 3. לא טבעי אך רצוי. 4. לדעתי פשט את הרגל כבר לפני 30 שנה. זוגיות כן אבל למה חופה וקידושים??? למה אסור לי להתחתן עם נוצריה??? ערביה?? גרושה אם אני כהן??? עם קוקסינלית??? 5. אופי מדהים ויופי נסבל. יופי נעלם ואפי זה לתמיד.

somewoman

New member
שבת שלום!

1. איזה שירים\ מוזיקה אתם שומעים בזמן הנקיונות וההכנות לשבת? - מה שמתחשק באותו רגע

2. מגדירים עצמכם ככקונפורמיסטים (הולכים עם העדר) או נונקונפורמיסטים? - נונקונפורמיסטית בד"כ, אלה אם הדברים תלויים גם באחרים ואז מתפשרת

3. האם זה טבעי, נכון ואפשרי לאדם להיות מונוגמי? או שאייל גולן צדק כשאמר, שזה כמו ש" יום אחד בא לי סטייק וביום אחר פיתה עם שוקולד"? - המשפט הזה טיפשי. אפשר מה שרוצים בגדול, אישית בגידה היא לא משהו שאני מאמינה בו, גם חושבת שאם הלב לש שייך כבר אז עדיף לא להיות שם מאשר לבגוד.

4. האם לדעתכם מוסד הנישואים ארכאי ופשט את הרגל (לאור שיעורי הגרושין הגבוהים), או שהוא עדיין לגיטימי? - לגיטימי למי שמאמין בו, אישית לא מאמינה בו.

5. מה תעדיפו בפרטנר שלכם: יופי מדהים ואופי נסבל או אופי מדהים ויופי נאה\מעל הממוצע? - היופי הוא בעיני המתבונן, על אופי לא אתפשר.

סופ"ש נעים

1. יש לי מנקה ואין ממש הכנות לשבת....
2. אני זו אני, בלי הגדרות.
3. בהחלט כן.
4. המוסד לא ארכאי, האנשים שנכנסים אליו לא מתאימים (מתחתנים מהסיבות לא נכונות....).
5. יש רק שתי אופציות?
משיכה, מורכבת מקצת יותר ממראה חיצוני (שגם ככה סובייקטיבי למדי), אז בהעדר ברירות נוספות - האופי לוקח. בסופו של יום, אתה נכנס למיטה עם האדם ולא עם קליפת הגוף.

Sponge Worthy

New member
כרגיל, אחלה סקר

1. אני לא מנקה את הבית ולא מסדר אותו. בשביל זה יש לי עוזר בית. אבל אני הכי אוהב מוסיקה ישראלית ומטאל.
2. חד-משמעית: נון-קונפורמיסט. אני מאמין שגם כל מי שמכיר אותי, יגדיר אותי כך.
3. טבעי - לא.
נכון - כל אחד ומה שמתאים לו.
אפשרי - בהחלט כן.
4. הוא לא ארכאי ולא פשט את הרגל, והוא עדיין לגיטימי. אבל כל אחד ומה שמתאים לו. אני הייתי מעדיף לחיות עם מישהי בזוגיות בלי נישואין.
בכל מקרה - גם אם מתחתנים, זה מיותר לעשות את כל הריטואל המטופש שכולל מוסיקה גרועה, אוכל מגעיל ואנשים ש-90% מהם אתה לא רוצה לראות, ומביאים לך כסף.
5. נו, זה קל. ברור שאופי מדהים ויופי מעל הממוצע.

תשובות לסקר

1. איזה שירים\ מוזיקה אתם שומעים בזמן הנקיונות וההכנות לשבת?תלוי במוזה-אבל לרוב זו מוסיקה קצבית בכל שפה שהיא:)

2. מגדירים עצמכם ככקונפורמיסטים (הולכים עם העדר) או נונקונפורמיסטים?דיי קונפורמיסט

אין מה להשוות אוכל לנשים,ולדעתי בהחלט אפשרי להיות מונוגמי

4. האם לדעתכם מוסד הנישואים ארכאי ופשט את הרגל (לאור שיעורי הגרושין הגבוהים), או שהוא עדיין לגיטימי?מוסד הנישואים אולי פשט את הרגל אבל לא צריך את מוסד הנישואין לחיים זוגיים ארוכים

אופי נהדר ויופי סביר ומעלה

צלשלספק

New member
שבת שלום לך ולכולם

1. תלוי במוזה, אייטיז, רוק ישראלי או לועזי קלאסי, לעיתים מזרחית או האוס, דאנס וכד', אז ממש תלוי במוזה. לעיתים שם את הרדיו על 99 FM או גלגלצ...

2. כעיקרון קונפורמיסט, אבל אחד שלא מקבל את הכל במובן מאליו, ואם יש מוסכמות חברתית שאני מפקפק בה או מחליט לצפצף עליה SO BE IT
בקיצור, אני גם וגם, אך לא שוחה נגד הזרם בכוונה או בהתרסה.

3. ניתן להיות מונוגמי, אבל יש כאלו שזה לא מתאים להם המסגרת הזו. לא כולם בנויים לזה.

4. מוסד הנישואין לא פשט את הרגל, הוא פשט את הרגל רק למי שלא מאמין בו. יש הבדל בין לא להאמין בו לבין לא לרצות בו, לא לכל אחד מתאימה המסגרת הזו.

5. לטווח הארוך, אופי תחילה ויופי ומשיכה גם חשובים.

שיהיה לכם אחלה סופ"ש.

למעלה