סקר לסופ"ש

ofirshai

New member
סקר לסופ"ש ../images/Emo103.gif

מהם 10 האלבומים של כל הזמנים לדעתכם?

ofirshai

New member
שלי ../images/Emo192.gif../images/Emo88.gif

אלאניס- jagged little pill טורי אימוס- from the choirgirl hotel, little earthquakes מדונה- ray of light רדיוהד- OK computer גארבג'- garbage נו דאוט- tragic kingdom דפש מוד- violator ביורק- vespertine הקראנבריז- no need to argue

זה קשה אבל

אני מוכן לנסות: Supposed Former Infatuation Junkie Alanis Morissette When the Pawn Hits the Conflicts He Thinks Like.. Fiona Apple Ray Of Light Madonna Homogenic Bjork Scarlet's Walk Tori Amos Ten Pearl Jam Tracy Chapman Tracy Chapman Supernature Goldfrapp Graduated Fool Anouk Collected (Best Of) Massive Attack

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

כאילו שיש למישהו באמת תשובה לזה...
אלאניס אמרה בעצמה בהקשר אחר (אחרי שזכתה בbest new artist) "שאירועים כאלו ישמשו למטרת הכרה ולא תחרותיות..." יאללה שיהיה....10 אלבומים שכרגע באים לי בטוב- pearl jam - ten temple of the dog - temple of the dog alanis morissette - supposed former infatuation junkie led zeppelin - IV chris cornell - euphoria morning fiona apple - tidal king crimson - in the court of the crimson king pink floyd - wish you were here radiohead - ok computer alice in chains - jar of flies

Tarantelle

New member
אם כבר פיונה אפל..../images/Emo103.gif

אז למה דווקא tidal? באמת שאני לא מצליח לאהוב את האלבום הזה... when the pawn הוא שלמות צרופה- אין שם תו אחד, פסיק אחד, נשימה אחת שהיא לוקחת שאני לא אוהב.... ואפילו 90% מ-extraordinary machine מעולה לדעתי. דווקא tidal?

Jagged chaos

New member
tidal הרבה יותר טוב מ-when the pawn

בלוז'-גאז' מודרני עם רוק אלטרנטיבי. when the pawn מעולה, אבל הוא פופ-רוק אלטרנטיבי קליט. כמה ש-love ridden ו-i know הם יפים, הם פשוט לא בליגה של Pale September או the child is gone.

o0Invisible0o

New member
יואו אני כ"כ אוהבת את love ridden

אבל גם את the child is gone! האמת שפעם יותר אהבתי את tidal היום אני כבר לא מסוגלת לבחור..

Rוית

New member
גם אני בעיקר אוהבת את שני הראשונים שלה.

אין לי אחד אהוב יותר, הם כמו המשך אחד של השני.. אותו סיגנון אבל שום דבר לא חוזר על עצמו. אז תמיד אני שומעת את הדיסק שבו יש את השיר שהכי בא לי עליו ואז כל שאר הדיסק מסתובב סביבו:) ל"מכונה המופלאה" לעומת זאת, קשה לי להתחבר. אבל ממש...
אבל גם זה יגיע יום אחד.

אני מסכים עם רוית

טידל ופום הם בהחלט מורגשים כאלבומי המשך, ברור שבשני פיונה השתפרה מבחינת הפקה לחנים ונהייתה בהרבה יותר נעימה לאוזניים. לגבי מי יותר טוב זה כבר עניין של טעם. לי יש תקופות שאני פשוט מהופנט מהראשון ולפעמים מהשני. בעקרון מדובר בשתי יצירות מופת של זמרת גדולה. לסוגיית האלבום השלישי, האלבום השלישי לא נופל מהשניים הראשונים. אני מעדיף את הגרסה הראשונית והפחות מוקפדת ודייקנית ששוחררה לא באופן חוקי . שם מרגישים את הכוח והעוצמה כמו השני האלבומים הראשונים. הגרסה הסופית שיצאה באופן רשמי הרבה יותר "נעימה" והרבה יותר מקופדת ופחות ניסיונית ומחרתית ומשהו בה מרגיש רק כמו פלסטיק, זה לא אומר שאין בה רגעים טובים כמו TYMPAS (שבגרסה הסופית בהרבה יותר טוב) Parting Gift (שבכלל לא נכלל בגרסה הראשונית של האלבום ) Window ועוד. בקיצור אני חושב שמחכה לנו עוד הרבה מהבחורה האובדנית הזאת, כרגע היא מתעסקת בעיקר בהופעות עם להקה בשם Nickel Creek, להקה שעושה שילוב של קאנטרי אקוסטי רוק משהו חמוד אך מעצבן באותה מידה. אני מקווה שלא יקח לה עוד 6 שנים עד שנקבל ממנה חומר חדש. זו דעתי שבוע טוב~

Tarantelle

New member
פארטינג גיפט נכלל לדעתי..../images/Emo103.gif

זה red red red שלא נכלל... נראה שגם ככה מצאתי באינטרנט את הגרסה המוקדמת ולכן אני מתלהב ממנה. בעצם לא- זה המילים
.

red red red היה בגרסה הקודמת

בגרסה עוצמתית פי מיליון מהגרסה שאלבום הסופי. פארטינג גיפט לא היה~

Tarantelle

New member
חחח וואו אני כל כך לא בדעתך!../images/Emo103.gif

לא הצלחתי למצוא שיר יותר יפה מ- I know... לא של פיונה ולא של מישהו אחר... השירים מטיידל, פשוט לא עושים לי את זה. והכתיבה של machine עדיין מדהימה. שירים כמו better version of me או tymps מדברים אליי ואני מרגיש כאילו נכתבו בשבילי. באמת שאני לפעמים נדהם עד כמה אני מתחבר לכתיבה של פיונה.

Only Faith

New member
שלי הם שונים למדי. O_O

Alanis Morissette- Jagged Little Pill Alanis Morissette- Supposed Former Infajuation Junkie Bjork- Homogenic Kate Bush- The Kick Inside Bob Dylan- The Freewheeling Bob Dylan Joni Mitchell- Blue Janis Joplin- Pearl Tori Amos- Little Earthquakes PJ Harvey- Dry Tracy Bonham- The Burdens Of Being Upright

למעלה