סקר לנשים:

פלגיה

New member
לא תמיד

חשוב להבהיר לילדים שיש דברים שאפשר להתגבר על הבכי שבא בעקבותיהם, ויש דברים שמצדיקים בכי תמיד, בכל גיל.

שנים

שלא קרה לי ולא שאין מתחים - יש, אבל איך שהוא התמתנתי עם השנים, פחות דברים מזיזים לי עד כדי כך שאתמוטט מהם. אני גם פחות מרגישה צורך לשלוט בעניינים ובתוצאות המדוייקות שלהם. אני לא יכולה לדמיין את עצמי בוכה ממתח שקשור לשיפוץ. ענייני בריאות כאלה שמאיימים על חיי כן, אבל לא שיפוץ. אני גם לא יכולה לדמיין את עצמי צוברת מתחים כי בן הזוג שלי הוא ככה וככה. אני יודעת שהוא ככה וככה כבר הרבה שנים, למה לבכות עכשיו? יש למה לצפות בגיל 50.

גם אצלי

זה קורה פחות ופחות עם הזמן, וכנראה שבמקרה הספציפי הזה מדובר באמת בתחושה של חוסר שליטה. כל מני דברים שקורים לי בגוף בלי לשאול אותי, וכל מני דברים שמישהו אחר עושה (או לא) שמאוד עתידים להשפיע עלי ועל איכות חיי, ואני לא מצליחה להשפיע עליו (או לשלוט בו) כמו שהייתי רוצה. והידיעה שבן הזוג שלי הוא "כזה" לא תמיד עוזרת לי להמנע מהתסכול ומהפחד מפני התוצאות.

nutmeg

New member
בכי כזה של עצבים

באמת ששנים לא היה לי. ואני מתכוונת שנים. נגיד 7 - 8 שנים. יש לי לעת זיקנה בכי של רגשנות. הוא הרבה יותר כיף, אין מה להשוות בכלל!!

למעלה