סקר לנשים:

סקר לנשים:

מתי בפעם האחרונה חטפתן התמוטטות עצבים, כזאת שמתחילה בלחץ מתמשך ודכאון מצטבר, מגיעה ל"קש ששובר את גב הגמל" ונגמרת בבכי של שעה-שעה וחצי עם כאב ראש נוראי אח"כ?

הלילה.

אבל קמתי הבוקר בלי שום הקלה. אני מרגישה שהמתח מצטבר שוב. אגב, הלכתי להסתפר אתמול - לא עזר כלום. מצד שני, לא היה אומץ לעבור לבלונד. ומתי את?

shellyland

New member
לא זוכרת.

למה המתח מצטבר? איך את מפרקת אותו בדרך כלל?

כי יש לך סיבה אמיתית למתח וללחץ.

זה לא שסתם השתגעת. לכן איו לו סיבה לעבור בלילה. הצירוף של שיפוץ והריון נשמע לי קטלני.

זהו, שזה שילוב של

הריון עם כל מני תוצאות בדיקות מלחיצות שנגמרות בלא כלום (היה כבר חשש לרעלת הריון, שהתחלף בחשד לבעיה בכליות, וזה חוץ מהתוצאות הפתולוגיות ההן) ו-לא רואים התחלה של שיפוץ. אם היה מתחיל השיפוץ הייתי יודעת שעכשיו קשה, אבל יעבור. מה שמעצבן זה שלבעלי האהוב יש סדרי עדיפויות תמוהים, והוא מסרב לקלוט שיש דד-ליין. הוא טיפוס של שגרה, וכל מה שתובע תשומת לב מחוץ לשגרה נדחה עד אין קץ. הוא רגיל להכין דברים ברגע האחרון אם לא אחרי זה, ולהחליק את האיחורים הכרוניים שלו ולצאת מזה. אלא שהפעם אני זאת שתשלם את המחיר על האיחור... וגם כשיגמר השיפוץ עדיין צריך יהיה כל מיני זוטות נוספות כמו ארון בגדים חדש וריהוטים ואביזרים שונים ומשונים שצריך לבחור ולהזמין ולהתקין וכו'. מצד אחד הוא רוצה להיות שותף לבחירה (בצדק), ומצד שני הוא לא מפנה לזה זמן. והאירוע ששבר אותי קרה אתמול בלילה, כשבנותי וחברה שישנה אצלן פצחו במלחמת כריות והגדולה נפלה מהמיטה ושברה שן קדמית עליונה. מחר השחזור שן.

היה לי משהו לספר פה

על האחיינית שלי ושיחזור שן, אבל כשבאתי לכתוב נוכחתי שזה עדיין קשה מדי. אולי פעם.

צימעס

New member
קחי את הענינים לידיים, קבלי החלטות בלעדיו.

ירצה? יצטרף. זה אפשרי, מבחינתך?

לא ממש.

התמקחויות עם קבלנים על הצעות מחיר זה לא התחום שלי. אני - מה שאומרים לי אני קונה. הפעילות שלי היא בתוך הבית - מיון, סידור, זריקה ואריזה (מוכר לך?). ניסיתי כבר כמה גישות (בזו אחר זו): 1. נדנוד. זה רק גורם לו לאנטי, ואני מוצאת את עצמי בתפקיד שאני לא אוהבת. 2. הבנה וסבלנות. אבא שלו היה מאושפז כחודשיים, והוא ביקר אותו אחרי העבודה כמעט כל יום ולא היה לו זמן לכלום. הוא הבטיח שיש מספיק זמן ויהיה בסדר. אז חיכיתי. כמובן שהשיטה הזו לא גרמה לתזוזה קדימה. 3. שיתוף פעולה. הצעתי את עזרתי הפעילה בכל מה שאפשר (גם בתחום שהוא הגדיר מראש כ"שלו"). התקבל בשמחה, התקדמנו קצת, אבל אז הגענו לשלב הבא ונתקענו שוב. 4. התמוטטות. זה לא נעשה בכוונה כדי להשיג תוצאות, אבל הבוקר הוא התיישב על הטלפון והזיז כמה דברים. נגמרו לי הרעיונות.

../images/Emo201.gif

באופן נורמלי, זה קורה לי רק לעתים רחוקות. מאז שנולד העפרון, זה כבר קרה לי כמה פעמים. אבל עם כל מה שאת עוברת, אולי יעודד אותך לדעת שזו לא התמוטטות עצבים אלא "סתם" התמוטטות. אני מרגישה שזה הולך לקרות גם לי בקרוב. נראה לי שזה קורה להרבה נשים באוגוסט. אה כן, האושר שבאימהות...

למעלה