סקר לנשים

Night Light

New member
סקר לנשים

אחרי דיון קצר בנושא, באתי לשאול אתכן: איך היית מעדיפה? 1. שהוא יבוא וישאל אותך "בא לי לפנק אותך, מה בא לך שאני אקנה לך?" 2. שהוא יבוא ויאמר לך "בא לי לפנק אותך, קחי XXX ש"ח ולכי לקנות לך משהו, אני שומר על הבית והילדים" 3. שהוא יפתיע וישקיע ויקנה משהו כי בא לו לפנק אותך, בלי להתייעץ איתך, גם אם זה יהיה משהו שאת לא אוהבת, כי העיקר הכוונה.

The ofer

New member
אומנם לא אישה... ../images/Emo98.gif

אבל לדעתי לא משנה ה-1 2 או 3... תמיד יהיה משו לא בסדר <
> < אוףףףףףףף פעם ראשונה בחיים שלי הלך לי הגב... >

ליMור

New member
האמת ש...

הייתי הולכת על 1 וגם על 3 או ,,, 1 ו/או 3 איכשלא יהיה עם שניהם הייתי מסתדרת מצוין 2 מעלה לי כמה מרוקאים רדומים...

קרוסלע

New member
1 ו 2 הם אותו דבר עם עדיפות ל2

חסר לבעלי שישאל אותי מה בא לי שיקנה לי..אם הוא רוצה לקנות שיקנה ואם אני צריכה להגיד מה בא לי אני יכולה לקנות לבד .. לגבי 2 אם היית כותבת XXXX לא הייתי מתלוננת בכלל..אבל מאחר שכתבת XXX אני מרשה להעצמי להציק חחחחח מהאפשרויות שבנמצא הייתי בוחרת ב3 כי אני אוהבת הפתעות

aphanisis

New member
טוב אז ככה..

לפעמים 1 לפעמים אני לוקחת לי את 2 - הוא לא צריך לתת חח לפעמים 3 ..כי באמת העיקר הכוונה. תלוי במוד.

LAYL

New member
3

כי קודם כל העיקר הכוונה ואח"כ - תמיד אפשר להחליף....:)

קרוסלע

New member
בעלי קנה לי תכשיט שלא היה לטעמי

אז החלפתי.. עד היום אני מצטערת.. יש לי קטע עם תכשיטים..התכשיטים שאני עונדת היום לא תמיד יפים ולא הייתי בוחרת אותם בעצמי..אבל יש להם משמעות עבורי ולמרות שזה נראה זוועה לפעמים אני ממשיכה לענוד אותם

LAYL

New member
התלבטתי המון

ולאחר שהאיש שלי קנה לי לא מזמן סט תכשיטים. אין סיכוי שהייתי הולכת איתם. הם היו מאוד יפים אבל לא בשבילי. חבל היה לי שירקבו בקופסא רק בגלל שהוא קנה לי.... החלפתי אותם והולכת בגאווה ומראה לכולם מה הוא קנה לי.... התלבטתי כי לא רציתי לפגוע בו. הוא קנה עם המון מחשבה ובמטרה קצת לגוון לי ולשנות... לפעמים הוא קולע בול ולפעמים קצת פחות. חשבתי שמכיוון שאני לא מפרגנת לעצמי באופן שהוא פירגן לי, חבל לא לנצל את הקניה למשהו שבאמת יהנה אותי....

מיקושה

New member
טוב אני מסוג אחר כנראה

נבוכה כש.. אבל הכי חושבת שזה נחמד לקבל משה מפנק..מי לא אוהב?

יש לי סיפור בשבילך ,

ביום ההולדת שלי הוא קנה לי שרשרת ועגילים מזעזעים
יקרים בטרוף אבל סגנון צועני מזעזע . ידעתי שהוא התאמץ , הלך , בחר , ביקש בכדי להפתיע אותי. אני מעדיפה שתהיה מתנה מכוערת ואילו אני עם ליטוף , נשיקה וחיבוק אמרתי לו שזה לא לטעמי אבל מאוד מעריכה את ההשקעה. עד היום לא החלפתי את הסט המזעזע רק כי יקר לי שהוא השקיע.

sahr12

New member
סקר לגברים..

איך הייתם מעדיפים.. 1.שהיא תבוא ותשאל אותך..מה בא לך שאקנה לך? 2.שהיא תבוא ותגיד..קח XX ולך תקנה לך משהו.. 3. שהיא תשקיע ותפתיע..כי בא לה לפנק..בלי להתייעץ איתך...גם אם זה משהו שלא נאהב.. 4. שסתם תסע...ותקח את הילדים לאימא שלה..ושיהיה לך שקטטטטט...חחחחחחחחח

נעמי 1

New member
אני מעדיפה

שלא אני אבלבל לו ת'מוח... והוא לא לי. פינוקים... זה משהו שצריך לעשות באופן ספונטני...

sahr12

New member
נכוןןןן...חחחח אהלן נעימה..

זה מדהים..כל סקר שעושים על מתנות-פינוקים-הפתעות.. זה מופנה לנשים...כאילו שאנחנו עיזים..מההההה...מההההה...מההההההה.. חחחחחחח..

למעלה