היעדר קונדום יותר מלחיץ.
ה החטא והשופטת New member 8/8/07 #16 מוסיפה שלוש שאלות: מתי עשיתן לאחרוננה בדיקת שד? אצל כירורג שד, אצל רופא גינקולוג / רופא משפחה, ממוגרפיה או בדיקה עצמית? כל כמה זמן אתן בודקות?
מוסיפה שלוש שאלות: מתי עשיתן לאחרוננה בדיקת שד? אצל כירורג שד, אצל רופא גינקולוג / רופא משפחה, ממוגרפיה או בדיקה עצמית? כל כמה זמן אתן בודקות?
G giulietta New member 8/8/07 #19 בפעם הראשונה בשנת 2003, הייתי בת 36. הפעם הבאה היתה שנתיים אחר כך, בגיל 38. בגלל הממצאים ממזמזים אותי מאז לפחות אחת לרבעון (
בפעם הראשונה בשנת 2003, הייתי בת 36. הפעם הבאה היתה שנתיים אחר כך, בגיל 38. בגלל הממצאים ממזמזים אותי מאז לפחות אחת לרבעון (
ר רגליים קרות New member 8/8/07 #22 אני, מרוב שנמנעת ללכת לרופא נשים - אפילו מרשם לגלולות אין לי, שלא לדבר על פאפ. אני יודעת, הזנחה פושעת.
אני, מרוב שנמנעת ללכת לרופא נשים - אפילו מרשם לגלולות אין לי, שלא לדבר על פאפ. אני יודעת, הזנחה פושעת.
צ צימעס New member 8/8/07 #25 גם אני. ואני לא חושבת שזו הזנחה פושעת. מה, אני מכונית, שצריך טיפול עשרתלפים?
ע עפרונית מהודרת New member 9/8/07 #29 סליחה, אבל למה חוסר במרשם לגלולות זו הזנחה פושעת? זה המצב הטבעי. < בסדר, בסדר, אל תסבירי לי >
ר רגליים קרות New member 9/8/07 #35 כדי שאפשר יהיה להנות ללא חשש ילד רביעי, רחמנא ליצלן . כן, אני יודעת שיש עוד אפשרויות - פחות מתאימות לי.
כדי שאפשר יהיה להנות ללא חשש ילד רביעי, רחמנא ליצלן . כן, אני יודעת שיש עוד אפשרויות - פחות מתאימות לי.