סקר למשתתפי הפורום!

Love Buzzer

New member
סקר למשתתפי הפורום!

צפרא טבא, אשמח אם תוכלו להשקיע כדקה מזמנכם בכדי לענות על סקר למטרות סטטיסטיקה, בנוגע לתפקודו של מנהל הפורום. להלן מספר שאלות, בהן אתם מתבקשים לתת דירוג מספרי (1-5) וכן מספר מילים להרחבה. יש לציין שפרטיכם לא יועברו לאף מקור שלישי, והסקר נעשה באנונימיות מוחלטת. כאמור, הדירוג המספרי יהא בין 1 ל5, כאשר 1 מציין "נמוך ביותר" ו-5 "גבוה ביותר". יש להוסיף תיאור מילולי. 1) דרגו את מידת מעורבותכם בפורום (כתיבה, קריאה, הכרת משתמשים וכו'). 2) דרגו את מידת מעורבותו של מנהל הפורום (תחזוקה, יצירת דיונים וכו'). 3) דרגו את מידת מוצלחותו של המנהל בניהול (סדר, יצירתיות, עניין וכדומה). 4) דרגו עד כמה המנהל בקיא בנושא הפורום. 5) דרגו את מידת שביעות רצונכם מהפורום במצבו העכשווי. ------ שאלות , ללא דירוג מספרי: 6) מה ידוע לכם בנוגע לרקע של מנהל הפורום? (גיל, איזור מגורים, זרם, מראה וכו') 7) מנו יתרון אחד וחסרון אחד בקשר למנהל. 8) האם יש לכם קשר עם מנהל הפורום מחוץ לגבולות הפורום? אם כן, מה טיבו? ------ שאלות, ללא מלל (רק דירוג מספרי 1-5): 9) האם מנהל הפורום הוא: אינטילגנטי (1-5) משעשע (1-5) סבלני (1-5) שרמנטי (1-5) נאה (אם ידוע לכם מראהו החיצוני) (1-5) בעל חשיבות עצמית מוגזמת (1-5) אדיש (1-5) 10 - רשות) הוסיפו הערה אישית למנהל הפורום. ------ תודה מראש לכל המשתתפים! יש לציין שאף כי חלק מן הסעיפים היתוליים, הסקר נערך במתכונת רצינית ומקיף מספר פורומים רנדומליים באתרי אינטרנט שונים. כמו כן, כלל שתרבו בפירוט - כן ייטב. תוצאות הסקר יאספו בתאריך 15.11, כך שאם ברצונכם להשפיע - יש למהר. תודה על ההשתתפות!

nothingman1

New member
Good one ../images/Emo13.gif

שאלה נוספת לסקר: כמה זמן לדעתכם יקח לעורך הסקר להביא לי את העונה השישית של סקראבס? אהבתי את ה-"אדיש (1-5)"

iMike

New member
קרני- יש לך אחלה זקן!

אני חושב שבזה מסתכם כל השאלון. לכל הבנות שמבינכם- קרני רווק!!! ולכל הבנות שיש להן חברה- גם אני רווק :) שלום שלום לכולם

hitchhiker218

New member
אני מפחדת שזאת לא בדיחה ויתקיפו אותי

על מה שאני הולכת לכתוב!!

הו יאיר קרני אהובי../images/Emo99.gif

1) דרגו את מידת מעורבותכם בפורום (כתיבה, קריאה, הכרת משתמשים וכו'). 7 2) דרגו את מידת מעורבותו של מנהל הפורום (תחזוקה, יצירת דיונים וכו'). 9 3) דרגו את מידת מוצלחותו של המנהל בניהול (סדר, יצירתיות, עניין וכדומה). 10 4) דרגו עד כמה המנהל בקיא בנושא הפורום. 10 5) דרגו את מידת שביעות רצונכם מהפורום במצבו העכשווי. 7 ------ שאלות: 6) מה ידוע לכם בנוגע לרקע של מנהל הפורום? (גיל, איזור מגורים, זרם, מראה וכו') בן 18,גיטריסט לשעבר של חבורת הסטרייטים(התפרקתם לא?),דתי לשעבר,בעלי לעתיד,לומד בבית ספר דתי בבני ברק,אוהב את משה. 7) מנו יתרון אחד וחסרון אחד בקשר למנהל. יתרון-הוא סקסי. חסרון-הוא לא משלם מזונות לי ולילדי. 8) האם יש לכם קשר עם מנהל הפורום מחוץ לגבולות הפורום? אם כן, מה טיבו? כן. הוא בעלי. ------ שאלות: 9) האם מנהל הפורום הוא: סקסי בטירוף (1-5)| 10 - רשות) הוסיפו הערה אישית למנהל הפורום. יאיר-אני חושקת בך. ------

מה קורה הראל? ../images/Emo3.gif

זה חזקוש 1) דרגו את מידת מעורבותכם בפורום (כתיבה, קריאה, הכרת משתמשים וכו'). 6 2) דרגו את מידת מעורבותו של מנהל הפורום (תחזוקה, יצירת דיונים וכו'). 10 3) דרגו את מידת מוצלחותו של המנהל בניהול (סדר, יצירתיות, עניין וכדומה). 9 4) דרגו עד כמה המנהל בקיא בנושא הפורום. 10 5) דרגו את מידת שביעות רצונכם מהפורום במצבו העכשווי. 7 ------ שאלות , ללא דירוג מספרי: 6) מה ידוע לכם בנוגע לרקע של מנהל הפורום? (גיל, איזור מגורים, זרם, מראה וכו') בן 17.5, גר בגב"ש, לומד ביתק"ה ב-י"ב 2-מגמת ביולוגיה, יושב מאחוריי הדלת לילד איזה ג'ינג'י חתיך, הוא מנגן על בס, בהרכב שעושה קאברים לאיזה להקה בינונית משנות התשעים. הוא עשה היום מבחן בביולוגיה ויצא מרוצה, והוא הומוזיגוט לתכונה שיעורת על הפנים
7) מנו יתרון אחד וחסרון אחד בקשר למנהל. יתרון- הוא לב, חיסרון-הוא לב 8) האם יש לכם קשר עם מנהל הפורום מחוץ לגבולות הפורום? אם כן, מה טיבו? שלום שלום כזה ------ שאלות, ללא מלל (רק דירוג מספרי 1-5): 9) האם מנהל הפורום הוא: אינטילגנטי (1-5) 4.5 משעשע (1-5) 4.5 סבלני (1-5) 4 שרמנטי (1-5) 4.5 נאה (אם ידוע לכם מראהו החיצוני) (1-5) 5 בעל חשיבות עצמית מוגזמת (1-5) 6 אדיש (1-5) 6 10 - רשות) הוסיפו הערה אישית למנהל הפורום. יצא לא רע

hitchhiker218

New member
אני אחסוך את הבדיחה../images/Emo3.gif

) דרגו את מידת מעורבותכם בפורום (כתיבה, קריאה, הכרת משתמשים וכו').7 2) דרגו את מידת מעורבותו של מנהל הפורום (תחזוקה, יצירת דיונים וכו').9 3) דרגו את מידת מוצלחותו של המנהל בניהול (סדר, יצירתיות, עניין וכדומה).9 4) דרגו עד כמה המנהל בקיא בנושא הפורום.10 5) דרגו את מידת שביעות רצונכם מהפורום במצבו העכשווי.10.. אני הכי פעילה בו ------ שאלות , ללא דירוג מספרי: 6) מה ידוע לכם בנוגע לרקע של מנהל הפורום? (גיל, איזור מגורים, זרם, מראה וכו'): יאיר קרני הוא סיינטולוג מופרע ואנס במיקצועו(תואר שני בהטרדה מינית קלינית, ועשה התמחות בקרית אונו) סתם.. אוקי הוא בן 17, 4 חודשים ו23 ימים(אני סטוקרית מפחידה.. סתם לא פשוט נולדנו באותו יום..), הבחור מתגורר בעיר נלוזה בשם גב"ש והוא מסוקס בעל זקן. 7) מנו יתרון אחד וחסרון אחד בקשר למנהל. יתרון: יש לו טעם מוזיקלי עשיר להפליא ואף אחד לא יכול עליו בקטע הזה(ניסיתי!) חיסרון:הוא לא הולך לקנות לי את הדיסק של ספירל ארכיטקט... לא בסדר! 8) האם יש לכם קשר עם מנהל הפורום מחוץ לגבולות הפורום? אם כן, מה טיבו?פחות או יותר כן.. כהנלוז מתחבר אחת למאה שנה למסן אני כופה עליו שיחה ואם לא אז אני מטרידה אותו במסרים. ------ שאלות, ללא מלל (רק דירוג מספרי 1-5): 9) האם מנהל הפורום הוא: אינטילגנטי (1-5)4.5 או 5.. משעשע (1-5)5 סבלני (1-5)ממה שהתרשתי 4.5 שרמנטי (1-5)חחחח נאה (אם ידוע לכם מראהו החיצוני) (1-5)5 בעל חשיבות עצמית מוגזמת (1-5) אדיש (1-5)4 10 - רשות) הוסיפו הערה אישית למנהל הפורום. קרני, כדי להיות מנהל פורום פרל ג'אם צריך להכיר עוד שירים חוץ מnothingman!!!
סתם

brass monkey

New member
חוץ מזה שקרני לא אינטילגנטי וגרוע בתפקיד...

חחחח סתם... הכל 5.... קרני! המשך כך (אם אתה רואה בפורום משהו חשוב)!!!

למעלה