סקר - למזכירות

the real mike

New member
סקר - למזכירות

אומרים שמזכירות הן חרמניות. ושיש להן פנטזיות לעשות את זה במשרד עם חתיך גבוה שנכנס פתאום. מה דעתכן ? אם כן - אחרי שעות העבודה ? בהפסקת צהריים ? בחדר ישיבות ? אשמח לשמוע. ואם יש נועזות לרוצות לממש.....השמיים הם הגבול.

enicegirl

New member
רוצה לשמוע סיפור אמיתי ../images/Emo35.gif

חברה שלי עבדה בעבודת פקידות לתקופה מסויימת (עברה לעיר אחרת ומצאה שם עבודה) והיא עבדה משמרות, גם בשעות הערב. היא היתה עובדת מ"צ"טיינת וסמכו עליה והשאירו אצלה מפתח של המשרד. לבחורה הנחמדה היה חבר והיא התלהבה מזה שסמכו עליה ומה עשתה? ערב משמרת אחד היא הזמינה את החבר שלה למשרד והם עשו את זה בשכיבה, בעמידה, על השולחן ובכל פינה אפשרית והיא חזרה עם חוויות מסעירות. מה רע? יום אחרי זה היא פוטרה. ולמה? כי היתה שם מצלמה נסתרת והיא לא ידעה מזה...

פיטרו אותה?

למה ? החברה יכלה להפיץ את הסרט הכחול היה יוצא להם אחלה כסף. לפפחות היא נהנתה ? הגשימה פנטזיה? ? ואני מאמין שגם הבוס נהנה לראות את הסרט ממצלמת האבטחה.

limor1975

New member
../images/Emo12.gif מי מכר לך את הלוקש הזה../images/Emo35.gif

הפנטזיות שלנו זה לשפוך קצת שמן במדרגות ולראות את הבוס נופל, שובר את הראש ומתאשפז לתקופת זמן בלתי מוגדרת ולאחריה שיקום בבית לוינשטיין...

טיפית

New member
שטויות....../images/Emo31.gif

בשביל להיות חרמנית - לא צריך לעבוד במזכירות. וחוץ מיזה... לממש פנטזיה עם איזה חתיך שרק נכנס למשרד....???

קודם כל צריך שיהיה בחורים

כמו שצריך ל"התחרמן" עליהם ועם "הסחורה" שנמצאת בעבודה שלי אין צא'נס. על הבוסים בטוח שלו קירחים עם כרס זה לא הסטייל שלי בכול אופן. כולם פה בני חמישים ומעלה אז ממה להתחרמן בדיוק??? תחשוב שזה בדיוק לחשוב על זקנה שכול הגוף שלה מדלדל ועוד שניה עומדת לקבל התקף, נישמע מלהיב לא אותי

the real mike

New member
יש בזה משהו אבל....

נכון בשביל להיות חרמנית לא צריך לעבוד במשרד. רק ציינתי שזה אחד מיני פנטזיות רבים שלי. ויש משהו בזה שהוא "חתיך" וגם זר. הרבה נשים אמרו את זה לפני - עם ובלי קשר למשרד. את לא חייבת להסכים איתי.... מייק

למעלה