סקר ללא מילים

סקר ללא מילים

סקר חדש עלה, אבל הסקר החדש, כמה מילים על הישן: אם כן לראשונה אחרי הרבה הרבה הרבה זמן, שאלנו שאלה שפינק פלוייד (או אחד מחבריה לא קיבלו את מרבית הקולות, אולי משום שהפעם לא ניתנה אופציה כזאת
. בכל מקרה 131
גולשים השתתפו בסקר לגבי בלדת הרוק הטובה ביותר, והנה התוצאות: 63 48.09% stairway to heaven- Led Zeppelin 17 12.98% love hurts- Nazareth 15 11.45% Love of my life- Queen 12 9.16% child in time- Deep Purple 7 5.34% Lalena- deep purple 5 3.82% Aerosmith- Dream On 4 3.05% The wind cries marry-Jimi Hendrix 3 2.29% July morning- Uria Heep 3 2.29% Gary Moore - Parisienne Walkways 2 1.53% Catch the Rainbow- rainbow ועכשיו לסקר החדש, כאמור, הסקר עוסק ביצרות אינסטרומנטליות, מאחר ולא הצלחתי לגבש רשימה של 10 יצירות גדולות, זה יהיה סקר בהמשך, בשבוע הראשון, המועמדים הם: Pink Floyd - Atom Heart Mother (atom heart mother) King Crimson - Red (Red) Camel - Rayhader goes to town (the snow goose) Jeff Beck- Beck's Bolero (Truth) frank Zappa-Peaches En Regalia (Hot Rats) The Aullman Brothers - Jessica (Brothers and Sisters) The Who - Overture (Tommy) Gentle Giant- The Boys in the Band (Octopus) Jefferson Airplane - Embryonic Journey (Surrealistic Pillow) ELP - Fanfare for the Common Man (Works, Vol. 1)

אבל אבל..

2 הקטעים האינסטרומנטלים הכי טובים שאי פעם נוצרו לא רשומים שם!! אני מדבר כמובן על Fracture של קרימזון ועל the gumbo variations של זאפה.

LadyG

New member
אבל אבל

הניבלונגים אמר...יהיה סקר המשך (לפחות אחד) אז יש לך סיכוי
וחוצמיזה חסרים עוד המון קטעים טובים, אבל הם יבואו.

yon2k

New member
gumbo variations ???

מה עם Watermelon in easter hay??? ואני יכול לחשוב על עוד כמה יצירות שלו שלוקחות את הנ"ל

כמו שאמרתי

יהיה עוד סקר אינסטרומנטלי (אני אשתדל להחליף סקרים כל שבוע) ואם הענות תיהיה גדולה, יהיה גם שלישי ורביעי, ואולי סקר בו יופיעו הקטעים שקיבלו הכי הרבה נקודות, yon אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שלרבנו זאפה יהיה ייצוג נכבד בסקרים הללו

nute kram

New member
למה?!? איך?!?

איך יכול להיות שבסקר הבלדות לא היה את hotel california?
ממש ממש לא בסדר!!!

miromiro

New member
אם כבר היה חסר משהוא אז זה-

WONDERFULL TONIGHT של אריק"הגדול" קלפטון, לא שזה היה משנה מהותית את התןצאה...

רק עכשיו שמתי לב...

ש-Gary Moore - Parisienne Walkways היה בסקר...(בזמנו, פשוט לחצתי על stairway ועברתי הלאה במהירות...) איזה זכרונות מעלה סולו הגיטרה שם... אחד מתוק במיוחד של ריקוד סלואו, לפני הרבה שנים (7 בערך...) עם האשה שתחיה, עוד כשהיתה רק 'החברה שתחיה'...:) ובקיצור - קיטש, קיטש - אבל כ"כ מתוק

GeForce 5

New member
אמממממ.... אני כבר הצבעתי...../images/Emo26.gif

מקווה שבהמשך תהיה אחת משתי היצירות של Rush שהוזכרו בשרשור המקדים לסקר... אם לא, מישהו פה יצטרף לGrimble במעמקי הבונקר שלו...
אהההה, וראיתם את האייקונים החדשים ליום העצמאות? אז מעכשיו כל פעם שמישהו יעצבן אותי הוא יקבל
, תיזהרו...

hells bells

New member
בתפקיד הזמר כמובן בשום אופן

לא ב-באס,אין בסיסט כמוהו בעולם אין!

GeForce 5

New member
לא מחליף אותו../images/Emo70.gif

לא בבאס, לא בקלידים ולא בשירה, למרות שלפעמים הוא קורע לי את הטוויטרים, מי יכול עליו (בימים הטובים)??? סתאאם, האמת אם היתה ניתנת לי האפשרות, הייתי מוצא לו מחליף, אבל מי נותן לי אפשרות כזו? בינתיים אני "נאלץ" להנות ממנו ושני האחרים...

ThE RhythM

New member
אויש הולדן! אוי!

באמת אתה מעדיף את זה על סטרוואי? אתה בטוח? אתה לא רוצה חבר טלפוני?

CaerBannog

New member
יא אללה, איזה בחירה

גם רד, גם אימאלב אטו, גם אפרסקים וגם הבחורים בלהקה באותו סקר??? אתה לא חושב שאתה מגזים? אני בחיים לא יצליח לבחור!

למעלה