סקר לכל הפורום!

סקר לכל הפורום!

א-מזמן לא כתבתי פה אז סורי עם אתם לא זוכרים אותי והסקר: איזה בן אתם הכי אוהבים מאקזיט: עפר מיכאל מושיק איזו בת: שירי יעל או מלי מי הזוג הכי יפה מכל המנחים שם לפי דעתכם? מי לפי דעתכם מנחה הכי טוב?

Wiinie The Pooh

New member
נו באמת...

זה די ברור שמהבנים: עפר
ומהבנות אני הכי אוהבת את יעל... הזוג הכי יפה הוא עפר ומלי, והמנחה הכי טוב לפי דעתי זה מיכאל...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

הבן הכי אהוב
מיכאל כמובן
הבת הכי אהובה
: לא יודעת אין לי מועדפת
הזוג הכי ממי: מושיק ושירי מנחה הכי טובמיכאל

תשובה לסקר

מהבנים:מיכאל,מהבנות:מלי ויעל (את שתיהן אני אוהבת באותה מידה),מנחה הכי טוב:מלי,זוג:עופר ושירי.

REBELDE 16

New member
אני....

אני הכי אוהבת את מיכאל..שמהמנחים של הבנים!
אני הכי אוהבת את מלי מהבנות...
אני הכי אוהבת שמושיק ושירי ביחד מנחים!
והמנחה הכי טוב..זה מאוד קשה..כי כולם באמת טובים!

תשובות שלי!!!!

אני הכי אוהבבבבבבבבתתת מהבניייםםםם אתתת עפר זה ברורררר.......!!!!!!!!!!!!!!! הבת שאני אוהבת היא: מלוש המאמו'ש הכוסית אני חולה עליה! הזוג הכי יפה הוא עפר ומלי המושלמים!!!!!! והמנחה הכי טוב הוא עפר ברור!

Lucky Charmed

New member
../images/Emo3.gif

איזה בן אתם הכי אוהבים מאקזיט? מיכאל איזו בת: יעל מי הזוג הכי יפה מכל המנחים שם לפי דעתכם? מלי ועפר מי לפי דעתכם מנחה הכי טוב? מיכאל

אני עונה..../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

איזה בן אדם הכי אוהבים מהאקזיט
ע-ו-פ-ר..
איזה בת
קשההההה אבל ...: י-ע-ל
מי הזוג הכי יפה מהמנחים
מלי ועופר...
איזה מנחה הכי טוב
: מיכאל..

התשובות שלי...

איזה בן אתם הכי אוהבים מאקזיט: עפר שכטר! איזו בת: מלי מי הזוג הכי יפה מכל המנחים שם לפי דעתכם?:\ מי לפי דעתכם מנחה הכי טוב? עפר שכטר!

../images/Emo15.gifאנייייי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

איזה בן אתם הכי אוהבים מאקזיט:
עפר לייק דההה
איזו בת:
מלי וגם יעל באותו מידה
מי הזוג הכי יפה מכל המנחים שם לפי דעתכם? יעל ומיכאל
מי לפי דעתכם מנחה הכי טוב? כולםםםם

elalush

New member
אנייי../images/Emo153.gif

אני לא אענה בדיוק על איך ששאלת אבל לא משנה... אוקיי בשעה ראשונה מושיק מנחה ממש ממש טוב!!! בשניה פחות... אני הכי שונאת את מושיק ושירי שהם מנחים ביחד... כי הם שילוב גרועעע!!! השילוב הכי טוב זה בופר ומיכאל עופקורס... אבל עפר טוב גם עם יעל ומלי.. שידור עם יעל מלי זה טוב רק אם זה בנושא בנות כזה... שירי לא מנחה כזו טובה אבל שמים אותה פווווול בגלל הקטע עם כוכב נולד וכל זה... לדעתי צריך לשים אותה פחות אההה ומיכאל מנחה פצצצצצצצה!!! בקיצור כל המנחים מצוינים אבל לכל אחד מתאים שילוב אחר... שילוב שעדיין לא ראיתי ונראה לי שיהיה טוב זה מלי ושירי זיייהו קצת יותר ארוך מהסקר שכתבת אבל חפייייף

למעלה