סקר לכולם:מה היה....

Frostey

New member
מה!?הרואיל ראמבל 94 היה אחלה אירוע!

אני כמעט בכיתי אחריי שראיתי מה שהHEELS עשו לטייקר,אבל זה עדיין היה: !A Night To Remember

itaikadosi

New member
אני יגיד לך למה זה היה אירוע מסריח../images/Emo7.gif כהאירוע שודר רובנו פה היינו קטנים ואני אישית בתור ילד קטן אהבתי את הטובים ובאירוע הזה רוב הרעים ניצחו. באם באם ביגולו ניצח את טטנקה אואן הרט וברט הרט הפסידו (ושוב פעם רבו) יוקוזונה ניצח את אנדרטייקר ולמה זה היה הכי עצוב???? כי כל הרעים והמפחידים היו בזירה ואפילו טוב אחד לא היה שם כדי לעזור לו! ולא רק זה גם פתחו את הכד שלו , וגם דבר שגרם לזה להיות עוד קצת עצוב זה שלפני הראו את אנדרטייקר מכין את הקבר, גולף את העץ כאילו ממש מכין קבר אמיתי(יש לי את זה מוקלט עד היום) ופתאום הוא הפסיד. או שבראמבל עצמו ניצחו שני אנשים וזה מסריח שהטילו אחר כך מטבע ששני הצדדים שלו היו אותו דבר. ויש עוד כמה קרבות. אבל בקיצור אני אישית לא אהבתי את האירוע הזה.

שני האנשים שניצחו היו ברט ולוגר

לדעתי זה היה נהדר מה אתה חושב שבכל אירוע אתה תראה את הטובים מנצחים? אני חושב שהאירוע סימן את העידן החדש של ההיאבקות מאז אותו אירוע הם עשו תוצאות שקשה לנחש גם תזכור שאנדרטייקר מאז רויאל ראמבל 94 הוא לא הופיע 8 חודשים ואז בסאמר סלאם 94 הוא היה נגד אנדרטייקר המזוייף ופירק אותו בשלושה טומבסטון אני חושב ומסאמר סלאם 94 הוא היה עם הכפפות הסגולות

Sid

New member
לא התכוונתי שרויאל ראמבל94 היה גרוע

רק הקרב בין טייקר ליוקו כל שאר האירוע לדעתי היה גדול ובמיוחד שלקס וברט ניצחו ביחד

היה דווקא נחמד

לדעתי דווקא היה ארוע ממש נחמד. אני גם אהבתי את "פירוק האנדרטייקר". ארוע שממש לא אהבתי היה "SUMMERSLAM 94", עם האנדרטייקר המזוייף. וקרב זוגות ללא תואר. ההפסד של דיזל לרייזור, וקרב הכלוב. מה עוד היה שם? ג´ף ג´ארט נגד מייבל? GIVE ME A BREAK! למען האמת - את כל ארועי 94 להוציא את מלך הזירה והראמבל לא אהבתי. גם רסלמניה, אכזב אותי: נורא חיכיתי לקרב של קראש נגד סאבאג´, והוא ממש אכזב אותי. היום היו עושים אותו יותר טוב. חיכיתי לחמש על חמש, שהיה רק שבועיים אחרי ברו. בזמנו אהבתי את לוגר, והתאכזבתי מהצורה שהפסיד. קרב הסולמות שם היה גדול. אבל אירוע שממש לא אהבתי, היה רסלמניה 96. קצר מידי, מעט קרבות. ה3 על 3 אכזב אותי. (בולדוג מנצח בהכנעה?!) חזרתו של הלוחם ביאסה אותי (בזמנו אהבתי את האנטר), די לקח את הקסם ממהלך הסיום של האנטר. והכי באסה, אם אני זוכר נכון, שידרו את זה בארץ בערב פסח, אז הקלטתי את הכל (הייתי אצל קרובי משפחה), ובקרב של "איש הברזל" הייתה לי בבית הפסקת חשמל, והגעתי בדיוק לראות את שון מנצח (דבר ששמחתי עליו) אבל כל הקרב היה אבוד לי. . . .

itaikadosi

New member
מה????../images/Emo2.gif רסלמניה 10 היא הרסלמניה שלפי דעתי הייתה בין הטובות ביותר אם לא הכי טובה. הקרבות היו ממש טובות במיוחד של רייזר ראמון לשון מייקלס.

הקרב של ברט ושון לא היה

שעה ועשרים דקות. הם אפילו החשיבו את הכניסות של שני המתאבקים בתוך השעה.

Frostey

New member
הקהל ברסלמניה 12 היה מת...

וזה ממש הרס את כל האירוע!
(תודה לאל שהם התעוררו לחיים ברסלמניה 16)

Frostey

New member
טייקר נגד טייקר מסאמרסלאם 94 היה...

ללא ספק הקרב הכי גרוע בהיסטוריה!

למעלה