סקר לכבוד סוכות

סקר לכבוד סוכות

אם היתה לכם אפשרות להזמין לסוכה עוד אושפיז אחד את מי הייתם מזמינים?

גלמור32

New member
כיוון שאין לי סוכה אז הכרזתי על עצמי כאושפזין

ואני מזמן עצמי לסוכות אחרים זה אומר שאני האושפיז הנוסף המוזמן המעודף נשארו מעט חלונות פתוחים בלוז סוכות כך שהרוצה באושפיז כמוני יש להזדרז כמו כן להגיש תוכניה עשירה + תפריט עשיר גם!! וזאת כדי שאוכל לבחור את הטוב ביותר לאושפיז הנכבד - אני!

תפתח מכרז- בכל זאת רק 7 ימים

בטח יש הרבה קופצים או קופצות

גלמור32

New member
טוב אז בחג הראשון אני תפוס כבר

ושני בערב יש מפגש - הרמת שרני חושש לבוא אחד עצבני ומאים וכמו עלה כבר חשה בזרמים עזים בעלה ושבלולה ממינה עליה הביתה זה קצת מלחיץ אני אקח פרוזק לפני כן כך שאני ארגע שלישי אני אצל ההורים בחפץ חיים עד סוף החג כך שפנוי זה יום ו' ושבת וראשון נכון ליכשיו יכול להשתנות יש טיולים מאורגנים משהוא יודע ?

touti

New member
יש בכיפה כל מיני התארגנויות

תן קפיצה, זה לא נחשב לבגידה

מי מזמין את גלמור כאושפיזין לשישי-ראשון?../images/Emo8.gif

המכרז בפתח, כל הקודם זוכה. גלמור, אתה מוזמן להעלות את תנאי המכרז כדי שתוכל לבחור היכן אתה מוכן להתארח כאושפיזין בסוכות. לצערי לא אוכל להשתתף במפגש.

חחחחח, קודם שנראה אותך במפגשי הפורום ../images/Emo9.gif

אם המפגש היה מתקיים ביום שלישי הייתי יכול להגיע. בכל מקרה אשמח לשמוע חוויות. ולך תותי, חסר לך שלא תגיעי מבריזים פעמיים ולא יותר. פעם שלישית..........

גלמור32

New member
מי שלא מגיע שיתן סיבה מוצדקת

סיבה מוצדקת ההלויה של השייגר - אווו רגע אין לנו שויגר אז תמצאו משהוא אמיתי כי אני ממש עושה הכל כדי להגיע יש לי הזמנה למלון שדחתי ביום ועוד הצעות למיניהם אז קדימה נא לפרוט אני בטוח כי הם גלויים וידועים לכם אז נא לפורטם

גלמור32

New member
הרוצים להשתתף במכרז ניתן להגיש מועמדות

במסר ושם לקבל את התנאים למכרז העומדים במכרז יוכרזו בפורום לפי רצונם

למעלה