*****סקר לימוד נהיגה***

מימוזה21

New member
*****סקר לימוד נהיגה***

שהתחלתם ללמוד לנהוג כל כל ימים לקחתם שיעור? לדוגמא:כל יום,פעמים בשבוע,שלוש פעמים... ואם לא לקחתם כל יום אז מה הסיבה לכך?

aviGODFATHER

New member
3 פעמים בשבוע בד"כ...

אם זה היה תלוי בי הייתי לוקח 5 או יותר בשבוע... הסיבה שלא לקחתי שיעור כל יום היא בגלל שההורים שלי מימנו לי את הרישיון - הם לא רצו שאני יעשה שיעור כל יום ויבזבז להם את כל הכסף כ"כ מהר...

Reii

New member
3-4 פעמים בשבוע

בשבועות הראשונים לקחתי 4 פעמים בשבוע , לאחר מכן הורדתי ל-3. לא מיהרתי כל כך להוציא את הרישיון לכן לא לקחתי כל יום , התקדמתי בקצב שלי.

learndriving

New member
מ 3 ../images/Emo26.gif2../images/Emo26.gif1../images/Emo26.gif0../images/Emo26.gif2

אני זוכר שבשבועות הראשונים לקחתי 3 פעמים בשבוע, ולאחר מכן הורדתי ל2 פעמיים בשבוע בכמה חודשים ואחכ הבנתי שכבר לא הסתדרתי ככ טוב עם המורה לשעבר והחלטתי להוריד ל 1 פעם בשבוע. לאחר כמה חודשים, החלטתי לעזוב את המורה ועשיתי פסק זמן לזמן מה. אחרי בערך חודשיים וחצי חזרתי ללמוד פעמיים בשבוע אצל המורה אחר עד קבלת הרשיון. למה לא לקחתי כל יום כי התקציב שלי לא איפשר לי לקחת כל יום וגם אני מאמין שלא ממש להתקדם ככ מהר בכל יום.

s h i r s 1

New member
אני

התחלתי נהיגה שעוד לא הייתה לי תאורייה ולכן המורה שלי לא רצה למהר כי אין טעם להתקרב למועד הטסט בלי תאורייה אז הוא נתן לי פעם פעמיים בשבוע..ואז אחרי התאורייה נכנסתי לקצב של עד 4 שיעורים בשבוע... וגם אחרי התאורייה היו תקופות של פחות שיעורים בגלל מבחנים,עומס וכאלה.. סה"כ...אין מה למהר..גם כי המון שיעורים בבת אחת עולים מלאאא...ולא לכולם יש אפשרות לממן הכל..וגם לדעתי צריך ליישם את מה שעשיתם שיעור אחרון..ואם עושים כמעט כל יום לא מיישמים... הייתה לי תקופה שלא לקחתי שבוע וחצי שבועיים שיעור ואז הייית בטוחה שילך לי גרוע בפעם הבאה..ודווקא הלך לי ממש ממש טוב..כי יישמתי הכל..:)

אמממ

בין שיעור לשתיים בשבוע.. בגלל שאני לומד מחוץ לבית אז לא היה אפשרי לעשות יותר מזה..

crazy bitch17

New member
אנייייי...

עשיתי בערך 2 שיעורים בשבוע,לפעמים אפילו אחד.. לא כי לא רציתי יותר,פשוט כי המורה שלי כל הזמן היה עסוק אז הוא כל הזמן היה מורח אותי..

shayred

New member
אני עכשיו התחלתי ללמוד

ואני בינתיים לוקח 2 שיעורים בשבוע....בסביבות השיעור ה20 אני יתחיל להגביר..ככה לאיזה 3-4 שיעורים אפילו בשבוע...

adidas88

New member
פעם בשבוע

לא אהבתי את השיעורים בהתחלה וחוצמזה לא היתה לי סיבה להריץ שיעורים

One Echoe

New member
פעמיים בשבוע.

תמיד רציתי יותר, מבחינתי אפילו שיהיה לי כל יום שיעור. הבעיה היא עם המורה שלי, הוא כל הזמן היה עמוס ובגללו עשיתי רק 2 שיעורים בשבוע, ובמקרה הטוב 3. במקרים נדירים ביותר, 4.

Krishi

New member
כל יומיים שלושה

למה לא כל יום? כסף כסף.. ככה זה כשאתה משלם על שיעורי הנהיגה ולא ההורים...

למעלה