סקר ליום שלישי

yoyo10

New member
סקר ליום שלישי

מה אתן הכי אוהבות בעבודה שלכן
ומה אתן הכי שונאות
הכוונה היא גם לזכרים שבנכם(עיברית שפה בעיתית קצת)

עגלגלה

New member
את ימי חמישי .....

אח"כ באים ימי שישי וסוף כל סוף יש לי קצת שקט מהקרציות שמתעלקות לי על הנשמה....

Vdrums

New member
יום חמישי שאני קבוע

הולך בארבע. ויום שלישי שאוכלים צהריים בחוץ
(שאר הימים יש קייטרינג)

אוהבת / לא אוהבת

אוהבת את הרגעים שאנחנו מגבירים את הווליום של המוזיקה במחשב ועושים שמח במשרדים. אוהבת את ארוחות הצהריים כיאנחנו מבשלים כל החברה של המשרדים ארוחת צהריים ויושבים בחדר אוכל לסיסטה (אתמול הכנו אוכל סיני..) אוהבת את האינטרנט המהיר... לא אוהבת - את גובה המשכורת לא אוהבת - כשפתאום הבוסים שלי לא מעריכים אותי (ואז אני שולחת קורות חיים למקומות אחרים)

limor1975

New member
אני הכי אוהבת ../images/Emo99.gif

את הזמן הפנוי שיש לי לפעמים ולהכנס לאינטרנט. את כל האי-מיילים שאני מקבלת מחברים ומנעימים לי את הזמן. והכי אוהבת את יום חמישי שאני הולכת הביתה מוקדם ל"חמשוש"...
והכי אני סופרת את הזמן עד לחופשת הלידה 01.10.2003 שאני לא אהיה פה לשלושה חודשים ואבלה כל זמן פנוי עם הנסיך שבדרך
הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי כלכלית להמשיך את חופשת הלידה ליותר זמן...
לימור {שהתחילה כבר טבלת ייאוש עם ספירה לאחור
}

ללימור באהבה

לימור, כל פעם כשאני קוראת משהוא שאת כותבת ואני מגיעה לחתימה שם כתבת "אמא גאה...והקטן שמתחממם בבטן" ישר יורדות לי דמעות מהתרגשות, עכשיו ניסיתי לחשב באיזה חודש את, בחובבניות חילקתי 19 ל 4 , משהוא כמו חודש חמישי? אני הייתי מכתירה את החתימה שלך כחתימה הזוכה מכל הפורומים של תפוז..

limor1975

New member
אחחח רויטל - חיממת לי את ה-../images/Emo23.gif

אם היית יודעת מה וכמה עברתי עד להריון הזה.... את זה תוכלי לקרוא בפורום פוריות (שאני בוגרת שלו...
).
לך... אכן אני אמא גאה
וכן, אני בחודש חמישי... ותיאורטית אני אמא ל- 18 ילדים..
(17 מוקפאים
ואחד מתחמם ברחמי...
לימור

lilithmm

New member
אוהבת לא אוהבת

אוהבת לעשות דברים מסובכים שאף אחד אחר במשרד לא יודע לעשות. אוהבת שהכל עובד חלק ולמרות העומס האדיר (i work best under pressure) אני מספיקה הכל ובגדול. אוהבת לדבר עם לקוחות וספקים ולפתור בעיות במקום אנשי הרכש/שיווק.
לא אוהבת: שמציקים לי על דברים קטנים כמו למשל ללכת למסגר את תעודות עסק שיש אנשים לא עסוקים מסביבי וכשאני צריכה עזרה אף אחד לא חושב אפילו להביא לי את הדיסקטים מהארון הבוס חושב שאני מכינת הקפה והאמא של עובדי החברה לא מקבלים את העובדה שאני בן אדם וגם לי יש לפעמים מצבי רוח אל אוהבת שמתייחסים אלי כאילו אני מכונה ולא בן אדם מספיק??

enicegirl

New member
על אהבה ושנאה...

הכי אוהבת
כשהבוס משבח אותי על הקפה, כשאומר תודה כשאני הולכת (סימן שהוא מעריך) ואת הרגע בו אני מחתימה את הכרטיס כשהולכים הביתה!
הכי שונאת
שהבוס צורח שהוא לא מוצא מסמכים, אני תמיד אשמה, בסוף הוא מוצא אותם אצלו... שונאת שמזכירות ממחלקות אחרות בחופש ומי צריך להדפיס במקומן? א-נ-י!

טיפית

New member
גמני גמני גמני......

הכי אוהבת: 1. את שעות הבוקר, שהבוס שלי לא נמצא, 2. להתכתב עם כמה מהעובדים החמודים שלנו באימיילים...
3. להתאוורר קצת בין עבודה לעבודה ולגלוש באינטרנט... 4. שהבוס שלי צורח עלי על משהו מסויים שלא נעשה כראוי(לטענתו), לבסוף הוא מגלה שזה היה בסדר גמור- וקורא לי אליו לחדר לבקשת סליחה
הכי שונאת: 1. שהבוס שלי לחוץ,עצבני, וכעוס - וצורח על כל מי שנתקל בדרכו בטעות...
2. שלא אומרים לי "תודה רבה" - על דברים שהשקעתי בהם ימים שלמים!!!

Vdrums

New member
שכחתי,

אני שונא ששולחים לי את אותו מייל עשרים פעמים... וכל אחד ששולח בטוח שהוא הראשון שהפיץ את זה

אומנם אני מובטל

אבל אני יכתוב בקקשר ללימודים. אוהב את האוירה הכיפית של החברים .. אוהב לצדוק ולהראות למורים שהם לא הכי חכמים שונא שהמורים טועים ושתלמיד מתקן אותם הם לא מקשיבים שמאשימים אותי לשוווא בדברים שאין לי שום קשר אליהם ואני תמיד מואשם עקב היותי אחד האנשים שעושים בלאגן בשכבה . שאומרים לי להוריד את המשקפי שמש בשעור . מה זה כבר מפריע ?

גלי ב

New member
אוהבת ../images/Emo23.gif לא אוהבת ../images/Emo128.gif

מאד אוהבת
את ימי חמישי...ואת הדקות האחרונות...שכבר אורזים הכל ומתארגנים ה
ה לא אוהבת
כשיש יותר מידי לחץ וכולם חושבים שאפשר "להתשכפל" ולהפסיק הכל בבת אחת. כשיש לחץ במשרד...

naty3

New member
אוהבת את ימי חמישי...

כי אז הייתי יוצאת ב-12:00 בצהריים הביתה וכולם היו פותחים עלי עיניים ואמרים בארסיות "אהההה חיים טובים...." שיחליקו על
(כמה פעמים אמרתי להם שאני גרה רחוק, והם לא קלטו...) זה היה בזמן השירות הצבאי שלי-נסיעה מפלמחים לצפון שלוקחת בערך 4.5 שעות. הכי שונאת את ימי א'-או בשפה הצבאית: "שביזות יום א'". איזה כיף שהשתחררתי

למעלה