סקר: ליאורה יצחק

FunkyGiraffe

New member
סקר: ליאורה יצחק

כן או לא? נמקו למה... אני לא, למרות שאני תמיד פתוח לשינויים לא אהבתי[או יותר נכון לא התחברתי לזה]... אולי הקטע בחליפות מתבקש, ברק פה הוא די פחות... מה אתם אומרים?

parnar

New member
../images/Emo45.gif

"אנשיייייייםםםםםםםםםםםםםם" ארמ... ארמ.. כן. למה? ככה
למרות שברק פה פחות מרגישים אותה, היה אפשר אולי לוותר עליה. זהו. אין לי כוח להרחיב כי אני לומד כרגע מול המחשב למבחן.

טיפקסית

New member
ליאורה יצחק אני בעד../images/Emo45.gif

אולי בגלל שלמדתי עד סוף השנה שעברה פיתוח קול במשך קצת יותר מארבע שנים וחצי אז אני מאוד מתחברת למנעד הקולי שלה. אני אישית חושבצת שזה מאוד תלוי בסוג השיר למשל בחליפות היא מאוד בולטת ומתבלט הכישרון שלה ברק פה-אולי היה אפשר לתת לה קטע קצת יותר משמעותי ואז משהו היה יוצא יותר החוצה היא בחורה מדהימה שאגב שרה לפעמים בכל מיני אירועים [היא למשל הופיעה באירוע למען נשים לפני שנתיים שלוש הופיעה בפאנל נשים] היא מדהימה ועוד נשמע עליה הרבה תזכרו את השם הזה מקווה שתמשיך להשתלב עם הדג החיבור שלה אליהם הוא פשוט מדהים אפילו גיא הודה שבזמן שהיא הקליטה הייתה להם צמרמורת באולפן אגב צריך להודות ליעל בן עמי אמא של אמיר שבזכותה הכל תודה לך יעל

החלטה קשה.. אבל אני חושבת שאני -

בעד כי בפעם הראשונה ששמעתי את חומר מקומי זה היה בעסק שחור בהשמעת בכורה.... ושם חשבתי- אוף הם הכניסו יותר מדי ת'קטע עם ההודית הזאת (לא ידעתי מיזאת) וזה לא משו.. שינו לגמרי ת'סיגנון וחבל. אבל שהקשבתי לזה שוב שקניתי ת'דיסק אהבתי דווקא =] למרות שאני עדיין חושבת שהמכונה זה האלבום הכי חזק שלהם

טיפקסית

New member
חח אוי אוי הספיישל בכורה הדגים היו

מסטולים שדם נכון עידו? למרות שהזכירו ת'שם שלך הם אמרו שם דברים שנראה לי העראק שהביאו להם השפיע להם על איזור החשיבה הם היו פשוט מסטולים כמה צחוקים רצו שם דגי! הלפ! חחחחחחחחחחח וואי זה היה הספיישל הכי קורע בעולם חחח אני לא אגיד לכם איך הגבתי אבל היה צחוקים בלתי נגמרים שם

טיפקסית

New member
גיל גיא היה מסטול אז שקט

עם כמות היציאות שהוא הביא שם ואיך שהוא התנהג הבנאדם היה מסטול ומחוק ולא לשכוח שזה היה בערך ב-24:15 משהו כזה עד שתיים לפנות בוקר מן הסתם העייפות והעראק עשו להם רע אבל דווקא בגלל זה היה מלא צחוקים אני יכולה להביא לכם טונות של יציאות שהיו שם והיו מספיק ביי כרגע

טיפקסית

New member
שאני אזכיר לך יציאות שהוא הביא

למשל "וואה וואה יש לי מלא פיפי היום לא יודע מה יש לי" וזה ששלומי התבלבל חמש! פעמים בביצוע של מה נעשה כי הוא היה כל כך מסטול וזה שאמיר חטף התקפות צחוק בלתי מוסברות באמצע השידור וזה שהיה שם עראק [הנה למשל דיאלוג די משעשע בין לירון תאני לדגים] לירון: חבר'ה זוכרים את מלחמת המפרץ גיא: 1990 ו... 2000 ו.. לירון: זוכרים את מלחמת המפרץ האחרונה? גיא: עיראק 2 שלומי: במקום the return of the mac the return of iraq חחח אם השידור היה בשעות נורמליות זה לא היה קורה אני מבטיחה לך

אממ כן אבל

לא יותר מדי כי אז זה מאבד ת'טעם שלו
על חליפות אני בכלל מתה ורק פה שיר טוב רק שהיא הייתה כזאת לא קשורה חחח

טיפקסית

New member
טוב זה טיפהל'ה לא קשור אבל אם כבר

רדיו מי זוכר ת'ספיישל אושפיזין ב-88 בסוכות אוי אוי דגי הלפ! דודוש ומשה האלה קרעו אותי מצחוק עם החיקוי של הדיווח מהמסוק של פלאפון ושמשה ניסה לחקות ת'תחזית מזג אוויר אוי אוי המצב עגום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל יאיא היה הכי תותח שהוא הביא ת'שיר של רד הוט צ'ילי פפרס אז מה נעשינו מחוקים? או שזה רק דגי נראה לי שזה גם אנחנו אוי אוי דגי! עד מתי? ואיפה גיא ויאיא כשצריכים אותם בפורום הזה

למעלה