********סקר לחג********

sahr12

New member
********סקר לחג********

כזוגות נשואים...אנו אוכלים סופגניות...(מה הקשררררררררר???שואלת נשית......ומפוקקת אצבעות...חחח) השאלה הנשאלת..האם לדעתכם זה נחמד וחינוכי להדליק נרות ולברך..עם הילדים (למי שיש..) (בטח עכשיו אתם-ן מהרהרים..איזה מפגרררררררררר בטח שזה יפה,וחינוכי..) אבל העוקץ הוא...אם תשובתכם חיובית... אז למה לא לערוך קידוש סימלי בכל יום שישי??? יאאלה תתפתלו..חחחחחח

בת ה י ם

New member
הקשר בין נישואים לסופגניות ?

וואאלללה עורכים קידוש.......אומנם לפי הגרסה המקוצרת : אממממממממן ומדליקה נרות וניל כל ערב שישי (שדרג את הסקר
)

sahr12

New member
אז אותך נשאל אחרת..חחח

האם את יודעת להתנשק???חחחחחחחחחחחח... אם כן ..תוכיחי!

קסומה

New member
מה הקשר?????????????????

בירה נשר....חחח אולי כי נרות חנוכה צבעוניים? חחחחחחחחחח
והתשובה היא: מטעמי נוחות... ביום שישי אני נהניית מהשקט, מזה שהבנות עם הבעל אצל חמי וחמותי(קידוש) ואני לבד בבית, יכולה סוף סוף להתעסק בעניינים שלי. חוץ מזה, שאצל חמי הקידוש הוא טקס ארוך מידי.... קוראים בכל שבת את פרשת השבוע ולזה ממש אין לי סבלנות...

sahr12

New member
אה קיסמי..שכחתי לציין...

שהסקר לא כולל תימנים...שלא עושים שום שבת בבית......חחחחחחחחחחחחח חג שמח יופלה..

מיכל31

New member
נו ואם נערוך קידוש סימלי

אז יבוא חוכמולוג אחר וישאל, אז למה שלא תלכו לבית הכנסת פעם בשבוע באופן סימלי... בקיצור אין לזה סוף, מה שנראה פשוט בעיני האחד יראה מסובך מדי עבור האחר.

אצלנו....

מדליקים נרות חנוכה, אולי כיוון שיש בחג הזה סמליות מסויימת. לגבי נרות שבת, הלוואי ויכולתי להדליק. תשאלו למה? מי בכלל ער בשעות האלה ? יום שישי קודש הקודשים, שנת צהריים מ 16:00-19:00 ואוי למי שיזוז בבית

אצלנו,,,

בכל חנוכה,, עומדים יחד סביב החנוכיה,, מברכים,,מדליקים,,(כמובן חנוכיה שהילדה הכינה,,) ושרים שירים,, סופגניות ולביבות הן חלק בלתי נפרד,,, וזה מעמד מדהים הילדה מתמוגגת,, והכל מתועד,,, למרות שסופי שבוע,, מבחינתנו עוברים "חלק" וללא טקסים,,,

sahr12

New member
אין עוד חוכמולוגים.......חחחחחח

את סתם מקצינה...זו תשובה של מי שאין לה תשובה..חחח

בוקר טוב!!!

זה יפה זה חינוכי זה סימלי זה קדוש וזה אנחנו זו המסורת של עם ישראל כבר אלפי דורות אז גם מדליקים נרות בחנוכה וגם מקדשים על היין בשבת הטקסים הדתיים מקרבים את המשפחה ומאחדים. חג שמח לכולכם לא לאכול הרבה סוגבניות זה גורם לעצירות ...חחחחחחח

למעלה