סקר לופוליאנסקי...

סקר לופוליאנסקי...

הסקר מיועד לתושבי ירושלים או לבחורי ישיבות שלומדים בירושלים. 1.האם הרגשתם שינוי מסוים מאז שאורי נהיה ראש העיר לפני כשנה? 2. האם מצב התברואה בעיר השתפר? או שלא? 3.האם ההפליה של המגזר החרדי בעיריה בנושא של זבל, גינות, הקצאות שטחים וכדומה השתנתה בעקבות ראש העיר החדש? 4.איזה ציון היית נותן היום לראש העיר? א.גרוע ב.לא כל כך נורא ג.בסדר ד.טוב ה.מצוין. 5. האם אתה מתכונן להצביע שוב פעם עבור הרב אורי לופוליאנסקי?
 

מני 22

New member
זה מאוד ארוך קשה לזכור..

אבל בקיצור לא היה שינוי כיוון, אבל בהחלט יש שיפור, והבעיה היחידה שלו היא שהוא חרדי אם הוא היה חילוני הוא לא היה כל כך באור הזרקורים והיה לו יותר אפשרות לפעול.
 

מני 22

New member
סליחה.

אני לא גר בירושלים, וכיום גם לא לומד בה, (למדתי שם 8 שנים) אז אם אפשר למחוק תודה.
 

BigKay

New member
מה שכתוב ביתד עליו

מקובל עלי.. כמובן שלא.. ואיך אתה בכלל מעיז לשאול שאלות על שלוחו של מרנן ורבנן פאר הדור וכו`, לא תהיה כאלו במחנינו...
 
לא הרגשתי שום שינוי

לטובה, אולי ההיפך, אבל זה עדיף על פני ראש עיריה חילוני, כי ההדגשים בשלל נושאים תלויים ברצונו של ראש העיריה, למרות שישנה עוד בעיה בעובדת היותו חרדי, והיא החשש לפעול ביתר שאת לטובת עולם התורה, כדי לא לעורר דובים רדומים. אבל בכל זאת הייתי בוחר בו שוב לא כי הוא טוב, אלא כי האופציה הזאת עדיפה על האופציה החילופית.
 
תשובותי

לא ראיתי שום שינוי לא לטובה ולא לרעה בעניין התברואה, איפה שהיה לכלוך יש עדיין לכלוך ואיפה שהיה נקי עדיין נקי. לגבי תקציבים אני לא בטוח אבל נראה לי שזה יותר טוב, לדוגמה אשרו תקציב לארגון מנוף. אני נותן לו ציון של ה` - מצויין והייתי בוחר בו שוב.
 

חנוך617

New member
אהבתי את הרעיון. אחרי שיג

לענות על ירושלים, כדאי לפתוח שרשור בענין זה לגבי יתר הערים החרדיות, אחד אחד. שמעת, רפוש?
 

חנוך617

New member
אהבתי את הרעיון. אחרי שיג

לענות על ירושלים, כדאי לפתוח שרשור בענין זה לגבי יתר הערים החרדיות, אחד אחד. שמעת, רפוש?
 
בינתיים זה נראה...

שבירושלים זה לא הולך אז חבל יהיה לעשות סקר גם על ערים אחרות.
 

חנוך617

New member
אולי בערים שיש בהם חילוק

דעות רצניים זה יעניין. למשל, בני ברק, קרית ספר, אלעד, בית שמש...
 
כמדומני...

שמהערים שהזכרת רק בני ברק ובית שמש יש שם חילוק דעות רציני כלשונך.
 

חנוך617

New member
מה קרה לך?

בקרית ספר בתוך הציבור ובאלעד בין אשכנזים וספרדים.
 

חנוך617

New member
נו נו. בשביל זה תכניס נוש

כזה ונראה. למה נראה לך כזאת השערה? אתה כנראה לא מכיר את קרית ספר. לגבי אלעד זו לא אוכלוסיה בני ברקית.
 

AVA 1999

New member
סביר ד.

אבל למה שם כזה ארוך הוא לא יכול לעשות קיצור ל ליפא או משהו.
 

שיSY

New member
ר` אורי...

לא יותר גרוע מקודמו. הוא משתדל לעשות לשיפור פני העיר, נותן לחילונים הרבה, מופעים וכדו`, אצל החרדים הוא עושה, אך יש עוד הרבה מה לעשות, (שאולמרט לא עשה). אני נותן לו ציון מצוין. ופעם הבאה אבחר בו, אם גדולי ישראל יגידו, ומה שרבותי יגידו אעשה.
 

Intensity

New member
האמת שאני ממש אבל ממש

לא הרגשתי שום שינוי. אבל צריך לציין שאני לא משתייכת לזרם חרדי ולא גרה בשכונה חרדית, לא מכירה מבפנים, יכול להיות שיש שיפור בנושא זבל וכו', אבל ממש לא הבדלתי בכך מהצד.
 
למעלה