סקר לגמרי

סקר לגמרי ../images/Emo32.gif

סתם בשביל הכיף... אילו יכולתם לבחור לעבוד בכל מקצוע שאתם רוצים, בלי שום שיקולי שכר, נוחות, שעות, זמן הכשרה - מה הייתם חולמים לעשות? אני הייתי מאוד מאושרת לאפות עוגות, לחפש מידע באינטרנט וליצור ויטראז´ים. בשני הדברים הראשונים אני די מוצלחת, ואת השלישי אני חולמת כבר שנים לנסות ואף פעם אין זמן או כסף.

וואו איזו שאלה קשה?

אני הייתי מסתובבת כל היום בבתי קפה ועושה קניות. אה, את שואלת לגבי עבודה, טוב נו זה עבודה לא?

נורא רציתי להיות עיתונאית

להגיש תוכנית ראיונות של אקטואליה או משהו דומה. מכיוון שממש אין לי את האמביציה והמרפקים המתאימים למקצוע הזה ומכיוון שזו עבודה מסביב לשעון, זה נשאר בגדר חלום וכנראה לא יתממש לעולם.

קרן משם

New member
אני אחות במקצועי

ונמאס לי לעבוד בבתי החולים... אני אוהבת את המקצוע שלי ולכן הייתי רוצה להשאר ולעסוק בתחום...אבל אם אפשר בפחות עבודה מלוכלכת יותר נקייה.... תקופה ארוכה עבדתי המחלקת יולדות ולאחר מכן הועברתי לפנימית...שזה שינוי מקצה לקצה....אף תלונה על עבודתי לא הייתם שומעים לו רק הייתי נשארת הטריטוריה ההיא....(אפילו את המשמרות מעבירה ללא הגה!) מין רצון/חלום וכו´...לפתוח בית אבות ולנהל אותו...מתחברת מאוד לקשישים...

shirar1

New member
לא לצחוק - רופאה.

חצי מהצד של אמא שלי במשפחה הם רופאים, ובמשך שנים זה היה חלום ילדות שלי. ברגע האחרון, משום מה, ויתרתי והלכתי לבזוי שבמקצועות (ניתן לכם לנחש איזה, העיקר שאני לא עובדת בו היום). רק כשהגענו לפגיה התחלתי להצטער.

amadad

New member
שלום לכולם אחרי היעדרות ארוכה

בחלומותי אני או צייר או סופר או שניהם. מי יודע אולי יום אחד? עוד לא ויתרתי לחלוטין.

wancom

New member
המקצוע המבוקש ביותר בישראל

הוא כמובן... להחליף את אייל פלד מערוץ 2 בהנחיית "מסע עולמי" או לא לעבוד בכלל.רק ללמוד כל הזמן.

למעלה