סקר לגברים

שלכת25

New member
סקר לגברים

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה? ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת? ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? אשמח מאוד לתגובות בסוף אגלה לכם למה שאלתי......

שלכת25

New member
אהה ושכחתי את שאלת מליון הדולר

אישה רזה מלאה או שמנה?????

תשובות

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה? פנים..זה מה שהופך כל בחורה למיוחדת ושונה מאשר כל בחורה אחרת. מבחינתי האישית הגוף של הבחורה כמעט ובכלל לא חשוב כמו הפנים שלה. אם זאת, אפשר לומר גם שני איברים אחרים מוח, ולב. שכן הם אילו שאחראים על הנשמה שלה. והנשמה זה החלק הכי סקסי ומושך בכל בחורה, ובכל בן אדם. ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת? אני אישית מעדיף שהאישה גונחת. יותר רועשת=יותר כיף. אני לא בדיוק יודע להסביר למה זה, אבל נגיד רק שלראות בחורות מתענגות זה הדבר הכי סקסי בעולם, לדעתי. באיזה שהוא מקום זה ההבדל מבחינתי בין סקס לבין לעשות ביד. ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? ראי ערך התשובה הקודמת. אישה רזה מלאה או שמנה????? פעם הגדרתי את זה ככה: גוף האשה צריך להראות כמו שדיים. עגולים, רכים, אבל לא נפולים. לכן התשובה היא מלאה, אבל לא שמנה

הקוסם33

New member
תשובות

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה?עיניים ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת?גם גונחת, אבל בטעם ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? מתפתלות מתענוג, אה זה כל הכייף אשמח מאוד לתגובות בסוף אגלה לכם למה שאלתי, באמת למה שאלת?? הקוסם

עיניים? מוח? לב? מזה השטויות האלו?

עוד מעט תגידו לי קיבה, תריסריון.... יאללה: תחת! בז'אזים! רגליים ואגן חטוב! שיער עם ריח טוב מתנפנף! שאלו אותכם על סקסיות לא על נתונים לאם ילדכם לעתיד

חחחחח

וגם שאלו אותנו לדעתינו ובמקרה שלי בכל אופן זאת דעתי אישיות סקסית זה הרבה יותר סקסי בעיני מאשר ציצים-תחת מצטער

TopSound

New member
תשובות...

1. לכל אישה יש איבר שאצלה הוא הכי מושך והכי סקסי, זה יכול להיות כמעט כל איבר בגוף: חזה, ישבן, רגליים וכו'. 2. בגדול גונחת. למרות שלפעמים יש יש דברים שהשתיקה יפה להם... 3. וואלה לא יודע?! למה אתן מתפתלות? 4. בדיוק כמו השאלה הראשונה, קשה לענות על השאלה הזאת. ישנן נשים יפות יותר וישנן נשים יפות פחות, אין זה משנה עם הן רזות, מלאות או שמנות. זאת "החבילה" כולה שתכריע את התוצאה ולא התמקדות במאפיין אחד מסוים.

שלכת25

New member
מריה הקדושה בקשר למתפתלות

כשאת בסקס תוך כדי עינוג את זזה בגלל איזה חוסר שליטה שכזה מרוב הנאה? לזה אני תכוונת במתפתלות

פוEט

New member
השאלון הפתיע ! לכן אענה

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה? התחת, ללא שום צל של ספק ואם יש צל מהתחת אז ישנו גם צל של ספק בקשר לסקסיות של התחת הנ"ל. ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת? גונחת ,ברור ,אבל לא צועקת וגם שלא תעשה קולות מעצבנים וחיקויים של דמויות מסדרות מצויירות. ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? אה...זה עוד מתקופת האדם הקדמון בו הייינו שוכבים במערות רזות או שמנות? כל מקרה לגופו ! ,אני אישית מעדיף רזות

תשובות...

שדיים,לא כל כך משנה אם גונחות או לא אבל שתראה סימני חיים ,עדיף מתפתלות כי זה ההפך הכי קיצוני לקוראת עיתון,אני מניח שלא רזה מידי ולא יותר שמנה ממלאה כל מה שבינהם יתקבל בברכה אבל תלוי בעיצוב.

seagate

New member
תשובותי :)

האיבר הכי מושך הוא הציצים ללא שום תחרות, אני חושב שאם הציצים שלה לא עושים לי את זה צריך שיהיה משהו אחר מאוד מאוד מושך לפצות על זה (כמו נגיד תחת אבל) גונחת, לא אוהב כשהיא כמו בובה מתנפחת, שתגנח תצעק תתפתל ותראה שהיא נהינת.. למה? אין לי מושג, אבל זה מחרמן יש יתרון בבנות קצת מלאות שהוא הציצי, בנות מאוד קזות לא עושות לי את זה, אבל גם לא מעבר לטיפה מלאה

שלכת25

New member
חבר'ה אתם בהחלט מאכזבים

ציפיתי לתשובות הרבה יותר אמיתיות לא כמו : עיניים אוזניים והדונג שבתוכן....הרי אתם הגברים ידועים כחובבי ציצי ישבנים רגליים שיער פיטמות כפות רגליים וכדומה..... בואו תרשו לעצמכם לבטא את עצמכם באמת.....בואו נכוון אתכם יותר מה אתם מעדיפים יותר מה יותר סקסי בעינכם? 1.פנים / שפתיים 2. חזה/פיטמות וכל שאר איזור הבטן 3.רגליים/כפות רגליים 4.ישבן 5.ידיים / כפות ידיים 6. כל דבר אחר שלא ציינתי קדימה

seagate

New member
מה לא אמיתי בתשובה שלי??

אני אדרג לפי סדר עדיפות: 1-ציצי עפ פירסינג בפטמה 2-ציצי 3-ציצי 4-תחת 5-רגליים (כפות רגליים לא ממש מענינות אותי) 6-עיניים 7-עור שחום 8-שיער יפה וריחני

שלכת25

New member
חומד לא באתי אליך בטענות...

אם היית קורא את התגובות הראשונות לא היית קופץ לענות שוב והבנתי שאתה אוהב ציצי

למעלה