סקר לבנות..... גבר חנון בקונוטציה מה עולה לכן?חיובי או שלילי? ופליז אל תסתמכו על דעות קדומות....
פ פתוחה מדי New member 6/1/11 #1 סקר לבנות..... גבר חנון בקונוטציה מה עולה לכן?חיובי או שלילי? ופליז אל תסתמכו על דעות קדומות....
ש שיבולת נרד New member 6/1/11 #2 לא. מספיק אני סתםם... אם הוא נראה טוב אבל חנון מהתמונה של סטודנט עם משקפיים (לא אלכס מהיפה והחנון, לאאאא) אז סבבה...
לא. מספיק אני סתםם... אם הוא נראה טוב אבל חנון מהתמונה של סטודנט עם משקפיים (לא אלכס מהיפה והחנון, לאאאא) אז סבבה...
ב בnורה בסטייל New member 6/1/11 #10 יש הבדל בין ונוטציה לבין לא להתייחס לדעות קדומות. ואם חנונים כ״כ עושים את זה.. יש פה איזה מרצה מגה חנון.. אולי נסדר משהו..(;
יש הבדל בין ונוטציה לבין לא להתייחס לדעות קדומות. ואם חנונים כ״כ עושים את זה.. יש פה איזה מרצה מגה חנון.. אולי נסדר משהו..(;
ס סתם אחת ירושלמית New member 6/1/11 #14 הרבה רחמים וקצת גועל. אני מעדיפה ערסים אנלפבתים ולא חנונים מחוננים.
ג גימס בלונד New member 6/1/11 #15 תלוי אם החנון הזה הוא סופר-חנון. ז"א שהוא יכול לייצר לנו הרבה כסף שיממן את הבגדים ושאר השטויות שלנו. פתאום הוא יופי של חנון.
תלוי אם החנון הזה הוא סופר-חנון. ז"א שהוא יכול לייצר לנו הרבה כסף שיממן את הבגדים ושאר השטויות שלנו. פתאום הוא יופי של חנון.
פ פתוחה מדי New member 6/1/11 #17 אני אוהבת חנונים....אני חושבת שהגברים הקשים האלה....הכוחניים אולי ניראים יותר טוב....אבל הם מתנהגים נורא..... בחיים אני לא רוצה את המאצ'ו עדיף לי את החנון.....שיעשה אותי מלכה בלי משחקים של קשה להשגה.... וחוץ מזה החנונים יותר אינטיליגנטים
אני אוהבת חנונים....אני חושבת שהגברים הקשים האלה....הכוחניים אולי ניראים יותר טוב....אבל הם מתנהגים נורא..... בחיים אני לא רוצה את המאצ'ו עדיף לי את החנון.....שיעשה אותי מלכה בלי משחקים של קשה להשגה.... וחוץ מזה החנונים יותר אינטיליגנטים
ס סילה 120 New member 7/1/11 #19 יש גברים שהם לא חנונים. אבל מתנהגים בעדינות.וגם הם יעשו אותך מלכהה..
א ארטיימר New member 7/1/11 #18 אין לי בעיה אם הוא חמוד. ואינטלגט. ובוגר. ומבין. ויודע לצחוק ולהנות. מה זה חנון? חרשן לימודים? לא באופנה? לא מזה נבנה נישואים. אבל אם הוא מתיש אז נקסט.
אין לי בעיה אם הוא חמוד. ואינטלגט. ובוגר. ומבין. ויודע לצחוק ולהנות. מה זה חנון? חרשן לימודים? לא באופנה? לא מזה נבנה נישואים. אבל אם הוא מתיש אז נקסט.
נ נשמה מאושרת New member 8/1/11 #20 כל אחד יגדיר חנון אחרת.. בגדול, לא פוסלת..אבל יתכן מאד שמקרה מסוים לא יתאים