סקר לבוקר...

שכטרון

New member
אה, וקצת מיקה../images/Emo59.gif

איך שהיא הייתה בעונה הראשונה, מרדנית, גם אני כזה
עכשיו היא כבר הרבה פחות כזאת ...

איה ומיקה

איה משום שאני עקשנית, עומדת על מה שאני רוצה, אני גם רגישה(למרות שזה יותר רוני, אבל גם איה...) וגם כי אני תחרותית וחשוב לי להצליח מיקה כי אני עקשנית ומרדנית..

נצל"ש תמונה חדשה של שירה ועדי

במסיבת היומהולדת של המפיק אלירן ברדוגו

NATALIE 20

New member
אני עונה

מבחינת אופי אני דומה לרוני אני רגישה כמוה וקצת למיקה (תלוי באיזה יום תימצאו אותי)

אני הכי דומה מבחינת אופי ל...

לניני(ולא בגלל שידידיה הוא המועדף עלי או משהוו כזה..) אני באמת דומה לו . אני בכיינית כמוהו ורגשנית כמוהו..

shminia com

New member
איה

גם לא יש זיכרון צילומי גם אני תולעת ספרים (אני המצאתי מונח שנקרא: דולפין ספרים) ואני דומה לה גם במראה החיצוני

shminia com

New member
אה ו..

אני די דומה לכולם... כי : אדם- אני אוהבת ללמוד שפות חדשות.. נטשה- אני אוהבת לצייר (אני לא מוכשרת כמוה אבל בכל זאת) רוני- אני טובה במתמטיקה אבי- אני טובה במחשבים (וגם לי יהיה אתר מעריצים יום אחד ..חחח..) מיקה- אני אוהבת לבשל וגם אני עקשנית דורי-אני אוהבת להמציא דברים ניני-יש לי יותר קשרים עם ידידיה...

אממ...../images/Emo204.gif

אני די רגישה = ניני אני יכולה להיות מאוד עקשנית = מיקה כשאני מגלה מילה אחת בשפה חדשה, אני משתמשת בה המון = אדם אני חולה על מחשבים = אבי אני יודעת טוב מאוד להצחיק אנשים = דורי אני חושבת שעדיף להתבגר, מאשר לחזור אחורה = איה אני די בכיינית ולפעמים קנאית שצריך = רוני אני יודעת להיות חברה טובה = נטשה ועל זה נאמר המשפט: כולם שונים, כולם שווים, אבל אין עוד אחד כמוני

למעלה