סקר: כמה זמן לקח מרגע שביקשתם ועד שנותחתם?

PavlovsDaughter

New member
סקר: כמה זמן לקח מרגע שביקשתם ועד שנותחתם?

הכוונה היא מהתור הראשון אצל הרופא המנתח ועד שנכנסתם לחדר הניתוח. אנא רישמו אם קיבלתם את הניתוח מהקופה או מביטוח פרטי כלשהו.

PavlovsDaughter

New member
מותר לשאול איפה?

האם אין חשש להתנתח במוסד פרטי שאינו בית חולים גדול? מקרה המוות היחיד ששמעתי עליו בהקשר של קיצורי קיבה אירע באסותא (מי שקורא את ההודעה הזו, אל תירא וכו' - הסטטיסטיקה עדיין מדברת על פחוץ מ-6 מקרי מוות לכל אלף מנותחים אם אני זוכרת נכון).

קוביd1

New member
עשיתי את הניתוח לפני יותר מ 10 שנים

בבית חולים אסותא הישן בתל אביב קובי

דקר29

New member
7 חודשים דרך הקופה ..3 חודשים באשמתי-

הייתי בחו"ל כשקבעו את התור וכשחזרתי קבעתי חדש.

lital_helmer

New member
כן. פרטי.

שכחתי לציין. אבל קיבלתי אחכ הכל בחזרה..(ביטוח משלים+ביטוח פרטי)

די מהר...

שלושה שבועות. הבהרתי שאני יכולה להתנתח רק בזמן פגרת בית משפט, והדוקטור הבין את האילוץ. שלושה שבועות לפני פסח הייתי אצלו בפעם הראשונה להתייעצות, ואחרי שלושה שבועות - בחול המועד פסח, נותחתי. אפילו הציעו לי להקדים בשבוע, אך לא יכולתי... המימון היה של לאומית, באסותא, מימנתי רק את הטבעת עצמה, כאלפיים שחים.

רוייקו

New member
זה תלוי באיזה תקופה מדובר

וזה גם משתנה כמעט בכל הפרמטרים: החל ממי המנתח, איזה בית חולים, פרטי או ציבורי או של קופ"ח כללית וגם זה משתנה בין אם זה שר"פ או רגיל. תלוי אם מפעילים את ההביטוח המשלים או לא.. תלוי בסוג הניתוח, תלוי בקופה, תלוי אפילו באיזה סניף של הקופה (יש מזכירות רפואיות מטומטמות עד היסוד שלא יודעות אפילו מה צריך לעשות) וזה פשוט מדהים כמה כל כך הרבה פרמטרים משנים את התמונה. יש פרוצדורות שלוקחות בדיוק כמה שבועות ויש פרוצדורות שלוקחות כמעט שנה מהרגע שפוגשים את המנתח בפעם הראשונה. משתנה מקצה לקצה

אופירA

New member
מנהל
בדיוק!

תביאי בחשבון, שרוב העונים כאן ענו לך על ניתוח טבעת. יש רק 2 שענו לך על ניתוח שרוול.

זה מאד תלוי..

תור לרופא המנתח לקח לי 4 חודשים, כדי שהוא יבצע את ההחלטה אם להיות מנותח או לא. לאחר מכן עוד 3 חודשים של המתנה למועד הניתוח.. כאשר בהם עושים את כל הבדיקות.. סה"כ 7 חודשים אפילו פחות..

טלטול116

New member
:)-

בחודש יולי 2010 פניתי לרופא המשפחה בקופת חולים מאוחדת, התחלתי לעשות את מסכת הבדיקות של מאוחדת שהן רבות מאוד, במקביל קבעתי תור לייעוץ, נקבע לי לחודש נובמבר 2010 אצל ד"ר פייגן, במהלך החודשים ולאחר התלבטויות החלטתי ללכת על שר הטבעות ושם נקבע לי גם ייעוץ לנובמבר, ב 2.1.2011 בשעה 8:30 בבוקר נותחתי בבית החולים סורוקה , ע"י ד"ר אבינוח, אני הניתוח הראשון שלו לשנת 2011. מאושרת מאד , שמחה שהיה לי הרבה זמן לעבור תהליך למידה עד לניתוח. בהצלחה

למעלה