סקר- כמה זמן אחרי ההפלה נכנסתן להריון שוב?

עונה

הריון ראשון הסתיים בלי דופק בשבוע 8. קיבלתי 2 מנות של ציטוטק לנרתיק. המחזור הגיע 29 ימים אחרי היום שבו שק ההריון יצא. המחזור הזה היה האחרון למשך כשנה, כי מיד אחריו נקלטתי להריון שהסתיים בידיים מלאות.
הריון שלישי הסתיים בלידה שקטה בשבוע 21. אני חושבת שהמחזור הגיע חודש אח"כ, אבל לא זוכרת בדיוק, כי לא ניסינו להיקלט שוב בשלב הזה.
הריון רביעי הסתיים בגרידה בשבוע 13 (ושבועיים אח"כ היסטרוסקופיה להוצאת שארית). המחזור הגיע 28 ימים אחרי הגרידה ואיתו יצא גם קריש דם די גדול שנתקע ברחם. בשלב הזה לא ניסינו להיקלט שוב.

י ע ל י ש

New member
4 הפלות, הווסת הגיעה סדיר כאילו ההפלה מחזור

כל ההפלות בשבועות 7--8 נפלו לבד הכל ללא התערבות.
&nbsp
מה שכן אחרי ההפלה האחרונה המחזור שלי, שהיה סדיר כמו שעון שוויצרי , כבר לא סדיר כפי שהיה, הביוץ ממחזור למחזור מקדים כל הזמן. באסה לשומרת נידה שאני. ממש מבאס אותי שעד שמצאתי פתרון לבעיית ההפלות אני לא מצליחה פתאום להכנס להריון בגלל זה. מבעיה לבעיה.. לא נגמר

תודה על השיתוף

ומקווה שתיקלטי מהר! אי אפשר לנסות להיקלט באופן יוצא דופן בזמן שיש ביוץ אפילו שבאותו יום את צריכה לשמור נידה? נראה לי מוזר שאין יוצאים מן הכלל במצב כזה כי הדת מאד מעודדת ילודה..אולי שווה להתייעץ עם רבנית..

ילדת פלא, מציעה לך לקרוא על המונח "עקרות הלכתית"

הדעות, ההחמרות, הפתרונות הרפואיים. מורכב.

שירהד1

Member
מנהל
אחלה של סקר- אני עונה-

זמן קבלת הוסת- אחרי כל ההפלות קיבלתי מחזור בין 4-6 שבועות. חוץ מפעם אחת שהיה איזשהו סיבוך, ולקח 3 חודשים.
כמה זמן אחרי ההפלה נכנסתי להריון- זמן ממוצע 3-4 חודשים מרגע ההחלטה לנסות שוב (היו פעמים שהתחלנו מיד עם הביוץ הראשון, והיו פעמים שחיכינו כמה חודשים- או על-מנת לבצע בירור הפלות חוזרות, או כי הנפש היתה חייבת פסק זמן ממושך).

עונה

אחרי הפלה בגרידה, שבוע 12 עם עובר שמתאים לשבוע 8, היה דימום קטן מאוד אחרי הגרידה ושבוע אחר כך קיבלתי מחזור... ואז קיבלתי שוב מחזור חודש וחצי אחר כך (נורמלי אצלי) ואז בחודש הזה נקלטתי.
ההריון הזה היה עם עובר לא תקין, מאוד חולה, עברתי גרידה בשבוע 18, היה דימום רב. לאחר חודש וחצי קיבלתי מחזור ואז נקלטתי שוב. (בינתיים הכל תקין)
בהצלחה לכולן

משתפת איך היה אצלי

להריון הראשון נכנסנו לאחר כ2-3 חודשי נסיון, בלי נסיונות לאתר ביוץ וכו... פשוט לא נזהרנו ועשינו הרבה ממה שצריך
.
הריון זה הסתיים בלידה שקטה וגרידה בשבוע 20 והמחזור הגיע 6 שבועות אחרי כן.
אז נזהרנו למשך כחודשיים (עשינו ברור גנטי נרחב וחיכינו לתוצאות וכן בן זוגי בעיקר, רצה להמתין). חודש לאחר מכן הרינו שוב וגם הריון זה הסתיים - הפעם בהפסקת דופק בשבוע 10 וגרידה.
6 שבועות לאחר מכן הגיע המחזור וחודש אח"כ הרינו שוב וזה למעשה ההריון הנוכחי.

לא בטוחה כמה זה רלוונטי אבל עונה בכל זאת

אצלנו ההריונות הם מטיפולים .. אז זה שונה ועדיין מנסה לענות
הריון ראשון שנגמר בשבוע 5 ולא דרש כל התערבות- מחזור הגיע רגיל 28 יום אחרי
הריון שלישי -נגמר בגרידה בשבוע 12. קיבלתי מחזור לאחר חודש.
הריון רביעי בדיוק שנה אחרי(מזכירה-טיפולים ואם סופרים תכלס ניסיונות אז בניסיון השלישי נקלטנו)
ואז גרידה בשבוע 9 מחזור לאחר כ חודש גם.
ואז הריון חמישי 3 חודשים אחרי(אבל בעצם בטיפול הראשון שעשינו לאחר הגרידה) הושג עוד הריון-תאומים שנפל גם הוא בשבוע 9 ועברתי גרידה לפני כחודש. עדיין לא קיבלתי מחזור מאז..
����

רלוונטי..

מקווה שאקבל כבר מחזור.. אני שבועיים וחצי אחרי הוצאת השארית.
תודה על השיתוף ושיהיה בהצלחה!

מיה80

New member
עונה אצלי

הריון ראשון ושני היו תקינים והסתיימו בידיים מלאות.
הריון שלישי הגיע אחרי טיפולים, הסתיים בשבוע 8 עם עובר שהתאים לשבוע 6. עשיתי גרידה, והמחזור הגיע כחודש וחצי אחרי הגרידה.
בעצם במחזור זה חזרנו לטיפולים שהניב שוב הריון לא תקין שהסתיים בשבוע 9 עם עובר שהתאים לשבוע 8.
גם כאן המחזור הגיע כחודש וחצי אחרי הגרידה, אך אנחנו היינו בשלבי בירורים. חזרנו לטיפולים רק במחזור הבא שהגיע כחודש לאחר המחזור הראשון שהניב הריון תקין שהסתיים בידיים מלאות
שתהיה שנה טובה ואמן הריונות תקינים שיסתיימו בידיים מלאות!

רונית 294

New member
אצלי...

אני נקלטתי כחצי שנה לאחר הלידה השקטה להריון הנוכחי. בעבר היה לי הריון כימי ונקלטתי 4 חודשים אחריו להריון שהסתיים במועד ובידיים מלאות.

אני... חדשה ועונה...

הריון ראשון לפני 17 שנים, תקין לחלוטין, לידה קיסרית, בת.
הריון שני לפני 13 שנים, הפלה בשבוע 10.
הריון שלישי לאחר שלושה חודשים, תקין לחלוטין, לידה קיסרית, בת.
הריון רביעי לפני 7 שבועות, הפלה נידחת וטיפול בציטוטק לפני כשבוע.

למעלה