סקר כללי...

ירדקניק

New member
סקר כללי...

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? אוהבים את רוני סופרסטאר? הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? אתם אוהבים ספגטי? הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? נכון מגניב? בא לך לנסוע לאילת? באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? היה יפה שם? תקפצו רגע... קפצתם? ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? טוב אז.. ביי ביי!!

ady18

Well-known member
תשובות

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?ראשון ושלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??לצאת \ אוהבים את רוני סופרסטאר?כן הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?לא אתם אוהבים ספגטי?מאוד הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?סבבה נכון מגניב?כן בא לך לנסוע לאילת?כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?קיסר היה יפה שם?כן תקפצו רגע... קפצתם?לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?טלנובלה השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? טוב אז.. ביי ביי!!

ל א ק י

New member
נמנמ

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? לא אוהבת שישבת.. בעקרון אמ חמישי נראהלי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? ניתוח אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתאבון אתם אוהבים ספגטי? כמובן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? מאגניב נכון מגניב? נורא בא לך לנסוע לאילת? בטח באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? זה היה בגיל 7.. מאיפה לי היה יפה שם? נורא תקפצו רגע... קפצתם? בטח ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? איכ? השיר שלנו שולט... איכ נגמרו לי השאלות....רואים לא? כמובן טוב אז.. ביי ביי!! ביי

NiKi†a

New member
=.=

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שני מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..? לישון אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? יופי אתם אוהבים ספגטי? נורא הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? תתחדשי. נכון מגניב? נכון בא לך לנסוע לאילת? אני נוסעת ביום ראשון. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? בפעם האחרונה במלון דן..יום ראשון אני אהיה במג'יק פאלס. היה יפה שם? כן תקפצו רגע... קפצתם? בטח, כי את אמרת Oo ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? שומדבר נגמרו לי השאלות....רואים לא? שמתי לב מהתחלה כבר.

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo171.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים
רביעי
מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו
ללכת לים
או לברכה
אוהבים את רוני סופרסטאר
ממש לא
הידעתם שאני אוכלת עכשיו ספגטי
בתאבון לך
אתם אוהבים ספגטי
כן
יאמי
הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה
תמיד יש פעם ראשונה
נכון מגניב
כן
בא לך לנסוע לאילת
כן
באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה
כפר נופש "רימונים" בחרמון
היה יפה שם
מאוד
תקפצו רגע... קפצתם
לא
מה אתם מעדיפים טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
הש"ש
נגמרו לי השאלות....רואים לא
כן...

Invisible Eden

New member
פסדר :X

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לישון 8 שנים אוהבים את רוני סופרסטאר? לא. הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? נהדר... אתם אוהבים ספגטי? כע הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? יאיי:) נכון מגניב? כע בא לך לנסוע לאילת? לא כל כך באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת היה יפה שם? חביב לא אוהבת את אילת... תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? אפ'חד נגמרו לי השאלות....רואים לא? מממ.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? אממ רביעי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? אממ ללכת לים אוהבים את רוני סופרסטאר? היא פסדר P: הידעתם שאני אוכלת עכשיו ספגטי? עכשיו כן אתם אוהבים ספגטי? כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? לא נכון מגניב? משהו בא לך לנסוע לאילת? כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? רויאל פארק היה יפה שם? כן תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו, זה מה שיש לי P: השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? כן.. טוב אז.. ביי ביי!! ביי!

נושא

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? חמישי... מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לישון אוהבים את רוני סופרסטאר? הלוואי שהיא תמות בתאונת אימונים..חיחי
הידעתם שאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתיאבון לך! אתם אוהבים ספגטי?יאפ... הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?
נכון מגניב? WTF?? בא לך לנסוע לאילת? לא כ"כ.. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? אין לי מושג היה יפה שם? לא זוכרת תקפצו רגע... קפצתם? ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?שניהם חרא..אבל השיר שלנו עדיף..

Shani276

New member
להלה

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??ללכת לים. אוהבים את רוני סופרסטאר?כן,בטח,מה
הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?בתיאבון אתם אוהבים ספגטי?כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?לא נכון מגניב?לא בא לך לנסוע לאילת?כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?שרתון מוריה טבריה היה יפה שם?נחמד תקפצו רגע... קפצתם?למה לי בעצם? ידעתי שלא... - אז למה לשאול או שכן... - לא כן מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?לא זה ולא זה השיר שלנו שולט...- אחלה לך נגמרו לי השאלות....רואים לא?כן

../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

חוץ משישי ושבת, איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים
אממממ.. ראשון מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..
לישון עד סוף חיי
אוהבים את רוני סופרסטאר
אמממ ככה ככה הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי
לא ידעתי חחחחח אתם אוהבים ספגטי
אמממ בערך הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה
תהני
נכון מגניב
כה חחחחח בא לך לנסוע לאילת
כההההה
באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה
אמממ מגג'יק פלאססס.. המלון הכי שווה
היה יפה שם
מאוודד
תקפצו רגע... קפצתם
האמת.. לא חחחח ידעתי שלא...
או שכן...
מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו
השיר שלנו
השיר שלנו שולט...
(אבל אהבה מעבר לפינה יורת חחחח) נגמרו לי השאלות....רואים לא
אמממ כע.. אחלה שאלון

התשובות שלי.. ירדניג! חח

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לא לנגן.. זה בטוח! חח אוהבים את רוני סופרסטאר?לא כל כך.. הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? לא אתם אוהבים ספגטי?כן! הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? לא. חח נכון מגניב? לא בא לך לנסוע לאילת? כן! באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? דן פרונה היה יפה שם? מאוד! תקפצו רגע... קפצתם? כן ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו שולט!! בה ביי מענבליק!

G i N g N i T

New member
אני ../images/Emo110.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? חמישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לאכול..
אוהבים את רוני סופרסטאר? לאאאאאאאאאא איכסה פיכסה!! הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? יאמי! אתם אוהבים ספגטי? מאוד מאוד! הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? וואי מגניב... תהני! נכון מגניב? חעחעח כע בא לך לנסוע לאילת? בסדר.. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? שרתון מוריה היה יפה שם? נראהלי... תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... XD או שכן...נמ לא מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? שום דבר השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? כע.. טוב אז.. ביי ביי!! בייי !

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשליייייי

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לפגוש את בני דודים שלי ולראות את יאיר אוהבים את רוני סופרסטאר? ככה ככה הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתיאבון אתם אוהבים ספגטי? מאוד הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? סבבה לך נכון מגניב? מה מגניב בזב שזאת הפעם הראשונה שאת הולכת לבית של חברה שלך אה? בא לך לנסוע לאילת? מאוד באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? קראון פלז'ה, נראה לי היה יפה שם? מאוד תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו שולט השיר שלנו שולט... צודק
נגמרו לי השאלות....רואים לא? כן... טוב אז.. ביי ביי!! ביי

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif תשובות!

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? כל יום שיש הופעה של סינרגיה !! מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לראות את גפן אוהבים את רוני סופרסטאר? לא, בע הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתיאבון קפרע! אתם אוהבים ספגטי? לא ממש הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? תהני
נכון מגניב? יאפ
בא לך לנסוע לאילת? לא באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? סטלה משו בספרד היה יפה שם? כן
תקפצו רגע... קפצתם? לא, מה אני פרייארית
ידעתי שלא... אם ידעת, למה שאלת?! הא?!!
או שכן...רואה שלא באמת ידעת ?! מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? לא ולא השיר שלנו שולט...הוא לא! נגמרו לי השאלות....רואים לא? כן
טוב אז.. ביי ביי!! בבעייייי!!!!

Sheygets16

New member
אהמפ :]

חוץ משישי ושבת, איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? חמישי
מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו? לישון אוהבים את רוני סופרסטאר? ברצינות ? הידעתם שאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתאבון אתם אוהבים ספגטי? לא הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? דרך צלחה נכון מגניב? משו בא לך לנסוע לאילת? לא רק בא לי, אני גם אסע .. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת
היה יפה שם? כן
תקפצו רגע... קפצתם? ממש לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? טל"ב. השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? לא :]

oneheart1

New member
עונה

איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי מה הכי בא לכם לעשות עכשיו?
אוהבים את רוני סופרסטאר?
הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? בתאבון אתם אוהבים ספגטי? כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? לא נכון מגניב? כן בא לך לנסוע לאילת? כן באיזה מלון את/ה היית בפעם האחרונה?לא הייתי היה יפה שם?
תקפצו רגע...
קפצתם? כן מה אתם מעדיפים טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? טב"ע

עונה...

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי... מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? להיות בים ולתפוס קצת
.. אוהבים את רוני סופרסטאר?
הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?
אתם אוהבים ספגטי?
הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? באמת?! נכון מגניב?
בא לך לנסוע לאילת?מאודדדדדדדדדדדדד באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת... היה יפה שם?כן! תקפצו רגע... קפצתם? ממש לא! ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?טלנובלה... השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? טוב אז.. ביי ביי!!

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? אממ..רביעי? מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..? לענות על השאלה הזו אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? לא אתם אוהבים ספגטי? תלוי הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? מגניב לך נכון מגניב? ראה למעלה בא לך לנסוע לאילת? אני כבר באילת באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? --- היה יפה שם? --- תקפצו רגע... קפצתם? ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? אף אחד השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? טוב אז.. ביי ביי!!

למעלה