סקר!!! כולם להכנס!

סקר!!! כולם להכנס!

1)מי הכי ח-ת-י-ך?!?!? 2)מי הכי ח-ת-י-כ-ה:):) 3) מי מנחה או מנחה הכי טוב??:! 4) מי כהי cool?? 5) מי הייתם רוצים שינחה יותר?? 6) מי הייתם רוצים שינחה פחות?!? 7) את מי אתם לא אוהבים מאקזיט?-מדובר על מנחים 8) הייתם רוצים להנחות באקזיט? עם כן, עם מי הייתם רוצים להנחות מהמנחים שעכשיו? 9) בהצלחה..חיחי!

תשובות ../images/Emo13.gif....

1)מי הכי ח-ת-י-ך?!?!? - עפר שכטר! 2)מי הכי ח-ת-י-כ-ה:):)-יעל 3) מי מנחה או מנחה הכי טוב??:!-עפר,ויש גם סיבה-אני חושבת שהוא מעביר את התוכנית בצורה הטובה,המצחיקה והמעניינת ביותר!! 4) מי הכיcool?-עפר שכטר! :)5) מי הייתם רוצים שינחה יותר??-עפר שכטר מאותם סיבות.. 6) מי הייתם רוצים שינחה פחות?!?-שירי..אני הכי פחות אוהבת את סגנון ההנחי שלה.. 7) את מי אתם לא אוהבים מאקזיט?-מדובר על מנחים-אין מישהו מיוחד.. 8) הייתם רוצים להנחות באקזיט? עם כן, עם מי הייתם רוצים להנחות מהמנחים שעכשיו?-לא היה אכפת לי לשדר מידי פעם..חח-ועם כבר אז כמובן שעם עפר-הוא הכי עושה כיף!! 9) בהצלחה..חיחי!-תודה!!
התגובה שלך

SofyTofy

New member
אמממ...../images/Emo103.gif

מי הכי חתיך? עפר
מי הכי חתיכה? מלי
מי מנחה או מנחה הכי טוב? עפר ומלי
מי הכי cool? עפר, כי הוא לובש בגדים מדהימים
מי הייתם רוצים שינחה יותר? מיכאל, לא רואים אותו מספיק
מי הייתם רוצים שינחה פחות? שירי
את מי אתם לא אוהבים מאקזיט? אפשר לומר שאני אוהבת את כולם
הייתם רוצים להנחות באקזיט? עם כן, עם מי הייתם רוצים להנחות מהמנחים שעכשיו? כן, ברור. עם עפר, כי הוא מופרע ומצחיק.

../images/Emo41.gifתשובות שלי../images/Emo41.gif

1)מי הכי ח-ת-י-ך
מושיק
2)מי הכי ח-ת-י-כ-ה:)
מלי
3) מי מנחה או מנחה הכי טוב
מיכאל
4) מי כהי cool
מושיק
5) מי הייתם רוצים שינחה יותר
מיכאל ומושיק(
) 6) מי הייתם רוצים שינחה פחות
עופר
7) את מי אתם לא אוהבים מאקזיט
עופר
8) הייתם רוצים להנחות באקזיט
עם כן, עם מי הייתם רוצים להנחות מהמנחים שעכשיו
כן ועם מיכאל סתם בא לי לשים אייקונים:

תשובות

1.עפר הכי חתיך! 2.יעל גולדמן הכי חתיכה! 3.מלי לוי המנחה הכי טובה. 4.עפר הכי קווול! 5.שיעל תנחה יותר! 6.שמושיק ינחה פחות! 7.מאקזיט אני לא אוהבת את מושיק אבל לא ממש שונאת ואת מיכל אדלר אוךךך שונאת אותה!. 8.הייתי רוצה להנחות עם יעל ומלי הכי חמודות אבל הכי עם יעל!

למעלה