סקר ..כדי להיכנס

jaws15

New member
סקר ..כדי להיכנס

על המרוץ למליון 1 2 ו-3 מי לדעתכם היה צריך לזכות במליון דולר בעונה ה-1? את מי הכי הכי אהבתם בעונה ה-2?? אני חייבת לציין שנורא אהבתי את האחים פיץ ובלאק! שניהם מתוקים! ואיך הייתה לכם העונה ה-3?? א. מעניין, שופע ונועז ב. נחמד ג. לא משהו ד. פיכס!! ולסיום האם הייתם רואים בקביעות את המירוץ למליון?? את כול העונות?? אני אישית חולה על המרוץ למליון וראיתי את כולם!! אבל 3 היה לא משהו בכלל. אבל בעונה 3 סוף סוף זכו זוג של בן ובת ולא כמו העונות הקודמות שזכו זוגות בנים שמלאים בכסף גם בלי המליון של המירוץ!!

jaws15

New member
פיץ ובלאק..הם

האחים שזכו מקום 3 ! היא בלונדינית הוא שחרחר !

amitooshacham

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני על הרצפה מרוב צחוק..
אתה בכלל ראית את הסדרה? חחח

Boran

New member
אני מעדיף את פרנץ' ומרגרינה

או את נלי ואמיסטי

חנן פרץ

New member
לדעתי....

לדעתי במירוץ למיליון 1 היו צריכים לזכות פרנק ומרגרינה(סתם מרגריטה)אני חולנ עליהם,ושני הבנים היו מסודרים כלכלית איך הם אמרו"נולדנו עם כפית של זהב" אז... בעונה השנייה אהבתי פיץ ובלאק הם היו אחלה. העונה השלישית הייתה מעניינת ושופעת. הייתי צופה בקביעות ולא הפסדתי פרק אחד,והייתי מחכה שיתחיל כבר הפרק הבא בכל העונות. ובאמת סוף סוף זכו בן ובת. ואני כבר מחכה שתגיע העונה ה-4 של המירוץ למיליון!!

Answers!!

בעונה הראשונה מרגריטה וההוא היו צריכים לזכות (הזוג הפרוד... שני השחורים) גם אני בעונה השניה אהבתי את האחים פיץ ובלאק אם ככה קוראים להם העונה השלישית הייתה מעניינת שופעת ונועזת!!!!

jaws15

New member
דרך אגב.. חמודים

כול אלה שירדתם עליי בגלל הטעות בשם יכולים לקפוץ לי!! כול בנאדם עושה טעיות ואני לא הראשונה ! ומה אתם בכלל יודעים1?!!? יא מפגרים! " בטח לא ראית את העונה הזאת חחח" ראיתי את הכול אז תמותו!! בקיצור לכול המפגרים שעושים צחוק מהכול יכולים ללכת להפליץ במים רותחים ותהנו!

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגובה אופיינית לגיל הטיפש-עשרה

אבל לא כועסים. לקחת רגיעון של הדס בבקשה. אין מקום לקללות בפורום הזה. ולהפליץ במיים רותחים זה מומלץ....

Mister Matrix

New member
איך בדיוק ראיתם את עונה 1,2,3 כבר?

סתם לדעת? ואל תצחקו כי אני חדש ב-YES והייתי בטוח שעוד לא היה את זה

adi depp

New member
../images/Emo44.gif

בעונה הראשונה היו צריכות לזכות האמא והבת לא זוכרת את העונה השנייה והעונה השלישית הייתה מעניינת מאוד למה כל הריבים של הזוג שזכה איזה קטעים זה היה שהיא התעצבנה עליו כל דקה ואח"כ הלכה עם דרו (אחד התאומים)

למעלה