סקר ילדות..

סקר ילדות..

תהנו... מתאים למצברוח שלי עכשיו
האם אתה מתגעגע לילדות? מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? מהו שיר הילדות האהוב עלייך? מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? האם משכת לילדות בצמה? האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? מה הזכרון הראשון שלך? מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?

../images/Emo54.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? קצת....משבר גיל 20 המתקרב... מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות- בובת כלבלב ענקית
(לפחות אז היא הייתה ענקית בשבילי...) האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה?כן, כי קשה לי להתנתק. מהו שיר הילדות האהוב עלייך?וואלה לא זוכרת... מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?המעופפים הנועזים
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? 19 האם משכת לילדות בצמה?לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?כן
פעם הייתי צפונית קטנה ושמנמנה, היום אני ילדת פרחים מטורללת, ולא שמנה
מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?קובבות בארגז חול?!?! מה הזכרון הראשון שלך?ללכת לישון על השטיח אחרי המעון...גיל 3 מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?הסופגניות של סבתא רבא סידי זכרונה לברכה.

הלו הלו../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

סטלה LOL
האם אתה מתגעגע לילדות?מידי פעם לא יותר מידי
מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?הכלבה שישנתי איתה (צעצוע)-דונה
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? כן נו בגלל שהיא איתי מגיל שנה מהו שיר הילדות האהוב עלייך?לוזוכרת מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?נראה לי נילס אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר?5 האם משכת לילדות בצמה?לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?דה.
מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?מישהו הפיל עליי אחת מקוביות העץ הגדולות. חח זה היה משעשע.בדיעבד. מה הזכרון הראשון שלך?סבא שלי ז"ל שהושיב אותי על הברכיים. הייתי בערך בת שנתיים וחצי(
)
מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?סבא וסבתא שלי ז"ל שפינקו אותי

אני

האם אתה מתגעגע לילדות? כן, מאוד. מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות: ברביות.. האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? כן, הכלב הדלמטי שלי.. לא יכולה לזרוק.. פשוט לא יכולה.. לא יודעת למה.. מהו שיר הילדות האהוב עלייך? שירי עוזי חיטמן.. מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? מממ ארתור..(אל תצחקו אבל עדיין..
) אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? תינוקת. האם משכת לילדות בצמה? לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? מממ סגרו לי את הדלת של השירותים על האצבע בפורים. מה הזכרון הראשון שלך? את המטפלת שלי מחזיקה אותי. מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? מממ לא זוכרת..

למעלה