סקר יומי:

netaleone

New member
סקר יומי:../images/Emo41.gif

איך קוראים לכם?
מאיפה אתם בארץ?
כמה אחיות יש לכם?
בני כמה?
כינוי של החברים:
תחביב:
תוכנית אהובה:
איזה שחקן אתם הכי אוהבים מרבלדה?:
אתה יודעים על אותו אמן/ית הכל?
איזה דמות ברבלדה הכי יפה לדעתכם?:
מי מתלבש/ת הכי יפה ברבלדה:
יש לכם אהבה?
הידיד הכי טוב:
חברה פעם בגדה בכם?:
איך אתה אוהב לבלות?(חברים או משפחה?)
איזה צבע אתם הכי אוהבים?
צנועים או חשופים? חחח ארוך אה?? איך הסקר??

Hadas 87

New member
יאהה עוד סקר חח עונה :)

איך קוראים לכם? הדס מאיפה אתם בארץ? חולון כמה אחיות יש לכם? 2 בני כמה? 18 כינוי של החברים: דסי, דסוש, דס תחביב: צפיה בטלוויזיה תוכנית אהובה: הישרדות איזה שחקן אתם הכי אוהבים מרבלדה?: אין אחד ספיציפי, כמעט כולם סבבה. אתה יודעים על אותו אמן/ית הכל? איזה אמן? חח איזה דמות ברבלדה הכי יפה לדעתכם?: מיה או לופיטה.. מי מתלבש/ת הכי יפה ברבלדה: מיה יש לכם אהבה? לא הידיד הכי טוב: אין לי הכייי טוב. חברה פעם בגדה בכם?: כן איך אתה אוהב לבלות?(חברים או משפחה?) גם וגם :) תלוי מתי איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול צנועים או חשופים? קצת חשוף אבל עד גבול מסוים לא בצורה זנותית. חחח ארוך אה?? איך הסקר?? חמוד כרגיל :) חח

עוד אחד../images/Emo122.gifעונה

איך קוראים לכם? סוניה מן הסתם
מאיפה אתם בארץ?בת ים כמה אחיות יש לכם?יש לי אח אחד... בני כמה?21 כינוי של החברים:יעני איך מכנים אותי? סוניושקה תחביב:לראות רבלדה... תוכנית אהובה:רבלדה מן הסתם איזה שחקן אתם הכי אוהבים מרבלדה?:פונצ'וו ואנהיייי אתה יודעים על אותו אמן/ית הכל?ברוררררררר על פונצ'ו במיוחדדד איזה דמות ברבלדה הכי יפה לדעתכם?:מהבנים פונצ'ו מהבנות מיה(ביופי) מי מתלבש/ת הכי יפה ברבלדה:בנים:מיגל בנות: רוברטה ומיה יש לכם אהבה? לא.. הידיד הכי טוב: ------- חברה פעם בגדה בכם?: חברה? אממ.. לאא איך אתה אוהב לבלות?(חברים או משפחה?)חברים! איזה צבע אתם הכי אוהבים?צהוב צנועים או חשופים?אמממ בנונית חחח ארוך אה??כןןןןןןן
איך הסקר??מגניב

למעלה