סקר יום רביעי - מים!

עופר 123

New member
סקר יום רביעי - מים!

והפעם סקר יום רביעי לרגל החום הבלתי נסבל - בסימן מים
!
המדגישומטיק יעזור לכולנו לקרוא את התשובות הרבה יותר בקלות
.

שם:
השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה):

שותה מים (תמיד/בדרך כלל/רק אם אין מיץ גויאבות-קולה-פפסי מקס)?
מים מהברז, בריטה, תמי 4 או מיכלי מים של 20 ליטר?
קוביות קרח בכוס - ברור שחייבים או ניג'וס בשתייה?

מקלחת או אמבטיה?
ג'קוזי - משמח או מרגיז?

ים - "יאללה בואו" או "איכסה,חול, מדוזות וערסים"?
בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"?
נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?"
בטיולים לקחת איתך בקבוק מים קפואים או ששנאת לחכות עד שזה ימס?

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה בין ההשפרצות או "כולו מים, נירטב קצת"?
מה הצלחת להרוס עם מים (מקלדת שנשפכה עליה כוס, ספר שנרטב וכו')?
איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו?

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה?

קליספרה

New member
רק בגלל התאווה שלי לסקרים - אני כולי ספר פתוח

שם:
השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה):
458 עוגות כמה מתאים

לא נבלע לי מים - אני שותה עם טיפה לימונענע דאייט של פריגת

ברז ולמקרר

בדרך כלל לא יותר מידי התעסקות

מקלחת או אמבטיה?
מקלחת בקיץ אמבטיה בחורף

ג'קוזי - משמח או מרגיז?
כייף

בחורף תענוג בקיץ יאק

בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"?
אוהבת אבל יקר

נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?"
הכי אוהבת אבל קר

חצי קרח ומוסיפים כל הזמן מים

מים בששון כשחם לי אפילו יוזמת

סוללרי - טבוע טבע זצ"ל

שיר אשיר בגשם כמובן ג'ין קלי המתוק והמטרייה

http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME

H2O שני אטומים של מימן על אחד חמצן -מה יש לך מהכימה משה אההה עופר

הידד! אוהבת סקרים ;)

שם: מור
השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה): 246 (מקווה שאני לא טועה...)מילה נוספת באותו סכום- מדבר (חשבתי על זה לבד, עלאק ;) )

שותה מים (תמיד/בדרך כלל/רק אם אין מיץ גויאבות-קולה-פפסי מקס)? תמיד!!
מים מהברז, בריטה, תמי 4 או מיכלי מים של 20 ליטר? רק מינרליים...לא חברה של מי ברז ובדרך כלל מי עדן כי זה המתקן שיש לנו בבית
קוביות קרח בכוס - ברור שחייבים או ניג'וס בשתייה? לא חובה...דווקא במים אני פחות מעדיפה

מקלחת או אמבטיה? מקלחת...

ג'קוזי - משמח או מרגיז? חביב... לא נופלת מהרגליים...

ים - "יאללה בואו" או "איכסה,חול, מדוזות וערסים"? "איכסה,חול, מדוזות וערסים" רק בריכה!
בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"? ראו תשובה קודמת
נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?" יאללה בואו!
בטיולים לקחת איתך בקבוק מים קפואים או ששנאת לחכות עד שזה ימס? אפשרי בהחלט

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה בין ההשפרצות או "כולו מים, נירטב קצת"? תלוי מתי...
מה הצלחת להרוס עם מים (מקלדת שנשפכה עליה כוס, ספר שנרטב וכו')? אייפון של חברה...לא נעים בכלל...
איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו? אוף דווקא עכשיו לא עולה לי כלום! אבל יש את הסרט סתיו בניו יורק אם אני לא טועה ויש סצינה שהם מתנשקים בגשם

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה? כימיה ואני בכללללללללל לא חברים טובים! גלה לנו את התשובה!

מים מים בששון

שם: רנוארית

השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה): 343 ו"מדעי הרוח"

שותה מים (תמיד/בדרך כלל/רק אם אין מיץ גויאבות-קולה-פפסי מקס)? רק אם אין שום דבר אחר... זה נורא אבל אני ממש מתקשה לשתות מים.
מים מהברז, בריטה, תמי 4 או מיכלי מים של 20 ליטר? אם כבכר אז עדיף קרים, ולא ממש משנה מאיפה
קוביות קרח בכוס - ברור שחייבים או ניג'וס בשתייה? בעקרון ניג'וס, אבל בימים חמים ואם המים לא קרים זה מאסט.

מקלחת או אמבטיה? אמבטיה זה כיף בחורף. בקיץ עדיף מקלחת קרה ומרעננת.
ג'קוזי - משמח או מרגיז? משמח!

ים - "יאללה בואו" או "איכסה,חול, מדוזות וערסים"? יאללה בואו. אבל רק אחרי 16:00.
בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"? עוד יותר יאללה בואו! ורצוי שיהיה מוצל.
נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?" רק אם אין הרבה הליכה עד לנחל עצמו

בטיולים לקחת איתך בקבוק מים קפואים או ששנאת לחכות עד שזה ימס? לא זוכרת...

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה בין ההשפרצות או "כולו מים, נירטב קצת"? כולה מים, לא נמסים מזה
מה הצלחת להרוס עם מים (מקלדת שנשפכה עליה כוס, ספר שנרטב וכו')? את הפלאפון הקודם שלי שנפל לכוס מים

איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו? בת הים הקטנה

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה? פחחח...

תשובותיי המימיות

אני שונא לשתות מים ושותה רק אחרי אימון גופני מפרך. בשאר הזמן מעדיף תרכיזי דיאט.

יש לי בריטה בבית

בתיאוריה סבבה אבל אין לי כוח לתחזוקה. אם יש על השולחן אני אוסיף בשמחה.

מקלחת או אמבטיה?

אמבטיה ואם אין אז ג'קוזי

ג'קוזי - משמח או מרגיז?

גן עדן עלי אדמות
. אתמול הייתי בימית 2000 ויש שם לא פחות מחמש בריכות ג'קוזי. אני חושב שיכולתי להישאר בספא הזה כל היום!

מקום אידאלי לשבת על הטיילת בשעות הערב מול רחש הגלים.
נפלא לבד לקצת שקט נפשי וניקוי מחשבות ומושלם ביחד עם זאת שאהבה נפשך.
הים של הבוקר עם כל החול והמדוזות זה באמת פחות כוס התה שלי...

כמובן צריך לא להגזים עם הכלור אבל בריכה זה ממש כיף!

כשהייתי ילד הייתי בסחנה ומאוד נהניתי.
בכנרת בקושי יש מים אבל עקרונית אני בעד מקורות מים מתוקים.

הכי טוב להפשיר קצת לפני היציאה לטיול ואז המים הפושרים מחממים את הקרח ויש שתיה קרה כל היום.

תלוי כמה אני ממהר.

הרבה פעמים נשפכו לי דברים על המקלדת ולא רק מים אבל עוד לא הצלחתי להרוס אותה.
אני מבטיח להמשיך ולנסות...

כמובן הטביעה מהסרט "טיטאניק" המים מככבים שם יותר משעה מהסרט ובכלל החלק הזה של הסרט מדהים בעיני לראות את האוניה טובעת וזה הרשים אותי הרבה יותר מסיפור האהבה הדי קיטשי שהיה בין רוז וג'ק דוסון.

H20 וכן אני עדיין זוכר את ניסוי האלקטרוליזה המפורסת עם האמבטיה הקטנה שעשינו בשיעור טבע(היום הילדים קוראים למקצוע הזה "שיעור מדעים" אבל בזמני זה היה פשוט "שיעור טבע").

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מים מים בששון

שם: שרית
השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה): מהפכה אנרכיסטית

שותה מים (תמיד/בדרך כלל/רק אם אין מיץ גויאבות-קולה-פפסי מקס)? רוב רובו של הזמן אני על מים
מים מהברז, בריטה, תמי 4 או מיכלי מים של 20 ליטר? תמי 4, במעונות חייתי עם בריטה
קוביות קרח בכוס - ברור שחייבים או ניג'וס בשתייה? תלוי אם השתיה קרה או לא....חוץ מזה יש עוד דברים שניתן לעשות עם קוביות קרח חח

מקלחת או אמבטיה? מקלחת, אמבטיות דורשות זמן
ג'קוזי - משמח או מרגיז? משמח, אך לא בא לי פטרת ואגינלית....

ים - "יאללה בואו" או "איכסה,חול, מדוזות וערסים"? אוהבת ים, צריך פשוט למצוא חופים ללא ערסיאדה
בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"? אוהבת בריכות, לו היה לי כסף מזמן הייתי עושה מנוי. הפיפי נמוג בכלור
נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?" אם היה לי אם מי להתמזמז שם אז בכיף
בטיולים לקחת איתך בקבוק מים קפואים או ששנאת לחכות עד שזה ימס? אני ישר נהיית אדומה וחייבת לשתות, המים חייבים להיות במצב נוזל

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה בין ההשפרצות או "כולו מים, נירטב קצת"? אחת מהמשפחות שאני עושה בהם חונכות חיה ברחוב שבאופן קבוע משקים את הממטרות כשאני יוצאת ולמי יש כח להתחמק כל פעם מכמה טיפות
מה הצלחת להרוס עם מים (מקלדת שנשפכה עליה כוס, ספר שנרטב וכו')? הלוואי וזה היה מקלדת, הרסתי ככה מחשב נייד. כישרון מה לעשות
איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו? הלגונה הכחולה, כולה ים אחד גדול

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה? H2O, קשרי מימן ובלה בלה בלה

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

יאלה בשמחה אני משתף

אז לעיניננו בגימטריה אני = 14 בידיוק כמו "אוהב"

מים מינרלים האמת שמעדיף סודה רביעה ב 11.90

כמו שאמרתי רביעה ב11.90

יש במקרר מן הסתם הוא מהחדשים בשוק קיוסק שמיצר קרח אז הכל מלא שם

מקלחת כי זהוח ונגיש הכל חדש פה בית משלי כ 7 שנים שיפוץ מקבלן

ברור שגקוזי אבל לנקות אותו זה פרויקט בדכ יום לאחר מכן כי אחכ זה מצריך שוב מקלחת בלאגן..תחשבו על הגקוזי בצימר מבחינת התחזוקה ומי שמתחזק

ים למרות שמעדיף בריכה בעצם תלוי במוזה...ערסים אין איפה שאני הולך יש כלבים והבעלים שלהם ...תלוי בשעה...

בריכה תענוג איפה שהורי גרים באמצע שבוע בשעות היום שרובם בעבודה אז קט יותר מכל מקום אחר

נחלים מעינות וכל דבר בסגנון הבניאס ושלוחותיו בשמחה רבה....זוגתי האחרונה היתה מהצפון והכרתי הרבה מקומות מגניבים שלפני זה לא הכרתי ...(שמנמנה חייב לציין ) פעפ היה את האגם הנעלם שהיום כבר לא קיים מקום מגניב רק צריך למצוא את השעות הריקות...וגם באזור ירושלים יש מקומות מגניבים גם שם צריך למצוא את הטימניג יש מלא......

הטיולים האחריונים היו בבית ספר או בצופים ושם הם דאגו להכל בעצם ההורים דאגו גם למימיה חחח נוסטלגיה...אבל בימנו יש צדניות...קרחוניות הכל למטרה טובה..

בדכ שאני ליד ממטרות זה על הקטנוע ליד שדרות בעיר שלי ואז הכביש רטוב ומבינתי סכנת החלקה

את הקיוסק במקרר בימים הראשונים שניסיתי לעשות קרח

רוב הסרטים עם אדם סנדלר השפרצות למינהן...איזה סרט עם איס קיוב ושוטפות רכב למינהן....מותק הילדים התכווצו....על הדשא חחח

נוסחה כימית אויש באמת זה כמו שתשאל את זיגמן פרויד או אלברט הופמן.....

Blue Rose

New member
למי יש כח למדגישו?

שם: רוזי! - מי יודע גימטריה של "!" ??????
השם שלך בגימטריה+מילה אחרת באותו הסכום (היעזרו בזה): חסר לי הגימטריה של ! - מצאתי תירוץ טוב הה?!?!?

שותה מים (תמיד/בדרך כלל/רק אם אין מיץ גויאבות-קולה-פפסי מקס)? התמכרתי בהריון האחרון לאיזה תרכיז...
מים מהברז, בריטה, תמי 4 או מיכלי מים של 20 ליטר? תמי 4
קוביות קרח בכוס - ברור שחייבים או ניג'וס בשתייה? אם יש- מה טוב, אם לא- נסתדר...כל עוד המים מאוד קרים!

מקלחת או אמבטיה? באמבטיה המים לא מכסים אותי - אז לא כייף- מקלחת!
ג'קוזי - משמח או מרגיז? אני מרגישה כמו פסטה שמבשלים אותה...ולא...במקרה שלי זה לא דבר טוב...

ים - "יאללה בואו" או "איכסה,חול, מדוזות וערסים"? כל האיכסה שרשמת! אבל כייף לילדים אז לפעמים הולכים...
בריכה - "יאללה בואו 2" או "איכסה, כלור, כסאות פלסטיק לא נוחים וילדים שעושים פיפי במים"? בריכה!!!!!!יאללה- הזמנתי אותכם ואזמין שוב..תהיו בהקשבה!
נחלים ומעיינות - "יאללה בואו 3" או "איכסה, אבנים חלקות, חרקים וזוג שחושב שמותר להתמזמז פה?" אבנים מעצבנות, מים כייפיים ופעם אחרונה שהייתי הדגים פשוט אכלו לי את הרגליים!!!! זה היה מדגדג נורא אבל הפחיד את הילד הצרחות של הדיגדוגים שלי...אז ויתרנו די מהר...
בטיולים לקחת איתך בקבוק מים קפואים או ששנאת לחכות עד שזה ימס? שמים את הבקבוק באוטו ואז יש מים קרים בדרך חזרה....

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה בין ההשפרצות או "כולו מים, נירטב קצת"? כולו מים???? יאללה! יש הזדמנות להירטב- אפילו אפשר לעמוד שם כמה שניות...אח"כ מתייבשים אז יש רק זמן קצר של כייף ורטוב...
מה הצלחת להרוס עם מים (מקלדת שנשפכה עליה כוס, ספר שנרטב וכו')? קפצתי עם הטלפון לבריכה...זה עונה על השאלה?
איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו? סצנת ההתחלה של הסרט של טום האנקס ודריל האנה שהיא בת-ים...ושכחתי איך קוראים לסרט...אבל זה כביכול שהם ילדים אז אפילו לא קשור לשחקנם עצמם...רק לסצנה...וצריכה לצערי להוסיף לרגל כמות הבובספוג שאני רואה בימים אלו...---זה סידרה עם כל כך הרבה דברים נגד ההיגיון הבריא שאני משתגעת!!!!

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה?H2O מולקולה שנוצרת ע"י אטום חמצן ושני אטומי מימן...טמפ' הרתיחה וההקפאה של המים מהוות את סולם הטפרטורה ע"ש צלזיוס. שהוא נוח הרבה יותר מזה ע"ש פרנהייט!!! ועד כאן עובדות לא מעניינות כי ביקשו משהו שאני לא בטוחה שאני יודעת אז צריך להוסיף עוד מידע בשביל עוד נקו'ות במבחן! עברתי?

רוזי! שאפשר לעשות מחקר מדעי על כושר הציפה שלה...

dify

New member
משוגעת

מיי ברז, הזוגה לימדה אותי לשתות, היום אני ממש נהנית מזה! שותה המון!
מצד שני, בשנים האחרונות למדתי גם לשתות פפסי עם המון קרח..

א-מ-ב-ט-י-ה! איך יתכן שב2012 לא בכל דירה יש אמבטיה??

ים - "איכסה,חול, מדוזות וערסים"
בריכה - "יאללה בואו, יש צלון נכון????"

נחלים ומעיינות - "יאללה בואו!!!!!!!!!11111"

בטיולים- לקחת איתך בקבוק מים קפואים, גם למצעדי גאווה בת"א, להפוך להיות הלהיט של החבר'ה בזכות הבקבוק

ממטרה - מנסה לתזמן את הריצה, אבל נראה אותך מתזמן נסיעות על דו גלגלי בלי להירטב ונדבר אז
, לומדים לחיות בלי מיטריה צמודה.
מה הצלחת להרוס עם מים- אל תשאל יותר טוב

איזו סצינת מים הכי זכורה לך מסרט כלשהו- סניליות זה כאן

ולסיום - מה הנוסחה הכימית של מים ומה המשמעות של הסימנים שלה? בסיסי מידי (פעם וחצי
)

למעלה