סקר יום רביעי - גשם!!!!11

עופר 123

New member
סקר יום רביעי - גשם!!!!11

קר וגשום בחוץ, קפא לי האף וגם עוד כמה חלקים בגוף, ולכן כדי להתחמם - הרי סקר לחימום קצות האצבעות (או כל איבר אחר שאתם מקלידים בו): כינוי בפורום: שם בחיים המכונים מציאותיים: איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? כשעונים, כדאי להשתמש במדגישומטיק
+
+

עונה

גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ?דכאון.... מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת?לרוץ בגשם.... את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו?את האחראים שהיו עלי בעבודה שנתיים וחצי...ולא באו לחתונה שלי כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר?סופרת את השניות לשמע את הרעם מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות?קפה/שוקו שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר?צמרית בערך 4 שכבות מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן?למה כן? המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל?הכול מבאס גם בקיץ לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)?מאיפה אני יודעת איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה?אמממממממ"לא ,אני לא בשנת חורף"

bali

New member
מנהל
תשובות

קר וגשום בחוץ, קפא לי האף וגם עוד כמה חלקים בגוף, ולכן כדי להתחמם - הרי סקר לחימום קצות האצבעות (או כל איבר אחר שאתם מקלידים בו): כינוי בפורום: bali שם בחיים המכונים מציאותיים: ענבל, אבל כולם הופכים אותו לאיזשהו כינוי חיבה
איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): רציתי AURORA או ANDROMEDA אבל השבדים לא שמעו עליהם, אז אני בוחרת ב VIOLA, כמו גיבורתו של שייקספיר ב"הלילה ה 12". גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? טוב טוב טוב לי על הלב
מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? ריצה קלה, שונאת מטריות, אוהבת גשםםם. את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? מממ... יש לי מישהו על הכוונת. כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? סופרת, בטח סופרת
מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? בד"כ קפה, אם לא אז סיידר חם/חליטת פירות - לפעמים מחוזקת ברום ג'מייקאני
שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? במיטה פוך חלק ורך, בסלון שמיכה צמרירית כזו, קוראת לה שמיכת "כרובי" כי המרקם שלה כמו של הפרווה של כרובי. מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? למה כן?! זה ביג נו נו לדעתי מבחינה אופנתית. המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? לשטוף כלים, אבל בעצם זו המטלה שאני הכי שונאת בכל ימות השנה
לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? אין לי שמצמץ. איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? אני נגד סלוגנים.

bali

New member
מנהל
ושכחתי - לא הבנתי איך המדגישומטיק עובד בכלל..

אשמח להסברים

עופר 123

New member
ככה:

מדביקים את השאלון במדגישומטיק, לוחצים על הכפתור, ואז השאלון מקבל הדגשות באופן אוטומטי. מעתיקים בחזרה את השאלון עם ההדגשות אל חלון התשובה ועונים על השאלות.

bali

New member
מנהל
תודה עופר, אני איישם בשאלון הבא

קליספרה

New member
סקר זה כייף

גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? טוב טוב טוב לי על הלב מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת?הולכת לאט ונרטבת בסבבה את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? כל מי שצריך מקלחת קרה כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר?יש מושג אבל לא סופרת
מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות?בלילה תה צמחים , או מים חמים עם נענע כשיש בבית אפשר גם סיידר שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? פוכיק מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן?מכוער בעיני למרות שיעיל. תלוי לאן הולכים המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? כל התשובות נכונות אגב הם כולם מבאסים גם שחם!!! לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? לא זוכרת הרבה
2 מגהטון או משהו כזה - הלכתי לשים את הסרט
איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה,? אנא עארף, "תני לי מחסה"
http://www.youtube.com/watch?v=Axob4AzTmGg

AnOracle

New member
גמאני גמאני רוצה

גם לי קר!! כינוי בפורום: AnOrAcLe שם בחיים המכונים מציאותיים: הילה איזה שם שבדי יתאים לך : Helga - מזכיר לי ויקנגים... זה מגניב ביותר גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? טוב על הנשמה! הגשם שוטף הכל מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? איזה מטריה ואיזה ריצה? הולכת בגשם לאט לאט להירטב... מתה על זה! את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? את אביבית מהאח הגדול... הייתי רוצה לדעת אם זה נמס בגשם ועף ברוח. כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? סיימתי לעשות את זה בשניה שהבנתי שאם מדובר על יותר מ-5 שניות אני מאבדת את הריכוז מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? אווו תה! תה ליצ'י! שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? פוך רך ועוטף! מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? או כל כך כן! זה כל כך מגניב! אבל אזהרת שימוש... זה רק לאנשים בטוחים בעצמם המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? הכל מבעס כשקר.. כל מה שרוצים זה לשבת בבית בחום לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? 1 נקודה משהו ג'יגה וואט... או שזה היה 2? איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? "מצאתי מטריה מספיק גדולה לכסות גם את הבטן וגם את התחת!" יוו תודה זה היה כיף אש!

destiny23

New member
אצלי חם פצצות ואני בכל זאת אענה

* גשם בחוץ מדכא אותי - אבל לשמוע שירד גשם בצפון וממלא לנו את הכנרת היפה שלנו - בין הדברים שהכי משמחים אותי. * מרחק קצר - בלי מטריה, למען האמת סביר להניח שאפילו בלי ריצה, יותר כמו הליכה מהירה. * הרשימה ארוככההההה..... אבל אנשים רנדומאלים עוזרים לי להוציא אגרסיות (סתם סתם...חח) * לא שמה ממש לב לברקים ורעמים. * אני מאוד אוהבת שוקו אבל תמיד שוכחת לקנות, אז יותר כמו תה. * שמיכה בגשם? מה הכוונה - כשיורד גשם בחוץ? פוך! * מגפי גומי זה גבר מגניב אבל לא נראה טוב עלי.... *שום דבר מהמטלות האלה לא מבאסות אותי כשקר - כי אני פשוט לא אעשה אותם אם קר לי... ובכלל יש לי חימום בבית ככה שאף פעם לא קר מידי / חם מידי בדירה... * לא ראיתי בחזרה לעתיד ב15 השנים האחרונות... אין לי מושג. צריכה לחשוב על סלוגן.... ולא מבטיחה שתבוא לי המוזה

תשובות:

כינוי בפורום: באופן כללי אני זאביק ברוב המקומות אבל יש לי עוד המון כינויים ואני זורם עם כל יציאה. שם בחיים המכונים מציאותיים: זאב איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): מאוד אוהב את השם יורגן אבל זה אומר שאצטרך לקנות מכנסי עור קצרים כאלה כמו של הגרמנים,לא?
גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? אם זה רק בחוץ אז סבבה אבל הכי טוב שירד רק מעל הכינרת והשדות החקלאיים ושכאן תהיה שמש. מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? אם יש רוח חזקה כבר עדיף לרוץ בגשם מאשר להילחם עם המטריה. את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? כרגע הייתי רוצה לשים שם את חברי הממשלה שלנו כדי שירגישו איזו אכזבה זה להצביע למישהו ולהרגיש ש5 דקות אחרי הבחירות הוא שוכח ממך ומשתין בקשת אז לפחות שירטבו גם הם. כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? לא סופר אבל לפעמים מחכה לו בריגוש... מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? בספל שלי יש תמיד קפה אבל הדיאטנית שלי לא מרשה לי יותר משלוש כוסות קפה ביום אז לפעמים אני מתפשר על הנטול... שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? אין לי מושג...העיקר שמיכת פוך מחממת והגיע הזמן לייצר שמיכה שבאה מוכנה מהחנות ביחד עם בחורה מתוקה שכיף להתכרבל איתה כי קופאים לי כפות הרגליים כשאני ישן לבד(סתם...האמת שזה תמיד אני זה שמחמם את כפות הרגליים שלה...
) מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? עברתי את הגיל... המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? כל מטלה ביתית זה דבר מבאס
לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? וואלה לא זוכר אבל יש לי את הטרילוגיה בDVD ...סרט גדול מהחיים!!! איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? לא עולה לי בראש איזו הברקה אבל מבטיח לחשוב על הנושא ברצינות לפחות 2-3 דקות

Blue Rose

New member
עונה...(חח מצאתי דרך לעקוף את המגבלות בעבודה)

כינוי בפורום: שם בחיים המכונים מציאותיים: איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? ללב ולנשמה!!! מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? יש לי שכמיה שנכנסת בקלות לתיק כשהיא מקופלת...לא צריך לרוץ או להרטב את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? אם כבר יש הזדמנות- אז את ביבי!! כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? בטח שסופרים!! זה כייף! מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? מיץ- ממש כמו בקיץ שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? פליז, אבל כפות הרגליים נשארות בחוץ מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? למה? יש כפכפי אצבע, אולי השלולית מלכלכת- אבל הגשם כבר שוטף... המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? כולן מבאסות באותה מידה והרבה יותר בקיץ...אבל בקיץ לצאת מהמזגן בשביל זבל שמסריח יותר כי הכלמבתשל שם- זה הכי מבאס! לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? מה אמרה לילו ל"מיקרו" באלמנט החמישי? איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? הבעלים שלי מספק הגנה נגד הרוח ובקיץ מהשמש. אני עוזרת למי שעוזר לאחרים! (ארוך מידי לסלוגן לא?!?) פיספסתי משהו? רוזי! ששמחה שוב לכתוב פה...

עופר 123

New member
פספסת שם שבדי

וכל הכבוד שהתגברת על המגבלה בעבודה. פשוט נורא איך שמונעים מאנשים להתבטא בזמן העבודה

bali

New member
מנהל
לילוווו - היא אמרה בום. ביג בדה-בום

AlteX

New member
תשובת יום חמישי - שלג!!!!

כינוי בפורום: אני לא בטוח שאני "בפורום", כי אני מופיע כאן בערך פעם בשנתיים בדיוק כשיש שאלון (טוב, לפחות זה יותר מהתדירות של שלג בירושלים), בכל אופן - AlteX שם בחיים המכונים מציאותיים: אלכסנדר (וגם אלכס) - גם וגם. איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): רוב השמות ברשימה הזאת הם שבדיים בערך כמו שאלכסנדר זה שם הודי, אבל אם שבדי באמת אז ביורן או אוּלף גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? טו-אוב, אפילו מעולה... במיוחד כל עוד הוא רק בחוץ... מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? ברי צקלה, מקסימום עם קפיצ'ון... את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? ממממ... יש כמה וכמה אפשרויות. אחת מהן (דגש על "הן")... טוב, כל השמות של המפורסמות המתאימות ברחו לי (אולי מהגשם), אבל התכוונתי לדוגמנית שמנה ויפה, שתהיה בבגדים דקים שנרטבים בקלות... כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? לא סופר, רק מחכה מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? בעיקר תה ארל גריי, ולפעמים שוקו שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? לפעמים ככה, לפעמים ככה... מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? לא - כי ממש לא נוח לשים או להוריד אותם המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? מממ... לשטוף כלים לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? לא מגגל, אבל צריך לחזור לעתיד בשביל זה, אז עוד רגע... איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? "אני הרבה יותר רחבה מאדם "ממוצע", ולאף אחד אין בעיה עם זה..." הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מדגישומטיק זה גאוני

כינוי בפורום: שרית הכפית כאילו דההההה שם בחיים המכונים מציאותיים: שרית( עוד תשובה מפתיעה..) איזה שם שבדי יתאים לך (רשימת שמות שבדיים): בריגיטה- או כל דבר שנשמע כמו שחקנית פורנו גשם בחוץ - טוב על הנשמה או דכאון המחץ? דיכי בעיקר כי קשה ככה לטייל עם הכלבה מרחק קצר - תעדיפ/י מטריה פתוחה אך מסרבלת בהליכה, או ריצה קלה ומקסימום תירטב/י קצת? אני שונאת מטריות, אין לא מהימנות! את מי היית רוצה להעמיד על מדרכה רגע לפני שאת/ה מגיע/ה עם האוטו להשפריץ עליו? כל ערס ופרחה ישמחו אותי כשיש ברקים את/ה סופר/ת את השניות עד הרעם, או שאין לך מושג על מה אני מדבר? יש לי סטופר מה יש בספל שלך בליל חורף קר - תה, קפה, שוקו, סיידר, עראק אשכוליות? גריאטרי אבל תה שמיכה בגשם - צמרית, חלקה או בד אחר? צמררר ממממהה מממה מגפי גומי נגד שלוליות למבוגרים - למה לא או למה כן? כן! אני גם מתגעגעת לשכשוך בשלוליות המטלה הביתית הכי מבאסת כשקר - לשטוף כלים, לתלות כביסה, ספונג'ה או להוריד את הזבל? כלים וספונג'ה-בקיצור כל דבר שדורש מגע עם מים קרים לפי בחזרה לעתיד, איזה מתח חשמלי ייספק הברק בסערה (לא לגגל !)? זו שאלה מכשילה! איזה סלוגן שמנמן כדאי לי להדפיס על מטריה? תנו יד עבור מחסה לשמנמן

למעלה