סקר טעים

אני מתה על שוקובו

במיוחד על השוקולד בסוף אבל למה הוא תמיד נשבר?מבאס.....

דסדס

New member
שוקובו לבן זה מעולללה

אבל אין על הגלידות שאכלתי באיטליה... שם לא היה משנה איזה טעם לקחתי, כל הטעמים גרמו לי בערך להפסיק לנשום. מודה- אני לא הבנאדם הכי מולטי טאסק שיש... אבל כשאכלתי את הגלידות באיטליה לא הצלחתי גם ללכת וגם לאכול גלידה, הייתי חייבת לשבת ולהתרכז בגלידה.

ההורים שלי טסים לאיטליה בחודש הבא

אני אספר להם על הגלידות. בעצם גם אחי טס, שבוע הבא...גם לו אני אספר.

בא לבד2

New member
מעצבת אנשים מבוגרים לא ממש מחפשים

את הקניות במדינות אחרות.נוסעים יותר לטייל,לראות נופים,מקומות חדשים. אני מניח שגם קונים אם כי איטליה מאד יקרה. פלפל תגיד להורים שלך שבמידה ויהיו ברומא שילכו למסעדת מנדולינה ששייכת לישראלים. והיא פשוט מעולה.הפיצות שלהם הכי טובות בעולם,הפסטות בכלל נעשות במקום.הבשרים משובחים. והקינוחים בכלל חגיגה לבטן.. איטליה ארץ רומנטית בטרוף אין ספק..

בא לבד2

New member
צפון איטליה אז בטוח הם יהיו גם בטוסקנה

גם לשם אני יכול לשלוח אותם למסעדות פשוט מעולות. האירוח שם ברמה גבוהה ביותר.הכל ביתי,נעים.ואיזו הכנסת אורחים. והיין שם בכלל תאווה לעיניים.הכל מיוצר שם פשוט מדהים.

זה מאורגן אז בטח ידאגו להם להכל

אני מעולם לא הייתי במאורגן, תמיד תכננו את הטיול ותמיד יצא מעולה(הכי מוצלח היה הטיול לאי הבריטי-חרשנו את כולו).

בא לבד2

New member
גם אני בחיים לא הייתי בטיול מאורגן

והייתי כמעט בכל העולם וכמה פעמים. לא מזמן חזרתי מאמסטרדם סופ"ש ספונטני לחלוטין שנסענו אני ועוד 2 חברים. אם זה מאורגן אז בטוח שידאגו להם.אם כי לא תמיד טיולים מאורגנים לוקחים אותך למקומות הטובים. אגב קיבלת כבר תשובה מאלטשולר שחם?

אם היית נוסע בטיול מאורגן לאמסטרדם

לא היו לוקחים אותך לחלונות האדומים המקום החביב עליך...

בא לבד2

New member
חחחח בואי נאמר שיש לי חיבה מיוחדת לשם

החלונות וזה לא האדומים.ולא מעניין אותי המקום הזה שם..

למעלה