סקר: טלוויזיה!!!

ashkeloni

New member
סקר: טלוויזיה!!!

אני יודע שקשה לעזוב את המחשב אבל...איזה ערוץ בטלוויזיה הוא הערוץ שאתם צופים בו הכי הרבה???

שולי פ

New member
אמממ....

האמת שבזמן האחרון אני רואה הכי הרבה ערוץ 'הופ' בגלל הבייביסיטרים הרבים שיש לי....

ashkeloni

New member
יש לך בייביסיטרים?????

או שאת עושה בייביסיטר? ואני דווקא רואה הכי הרבה TECH-TV שיש את זה רק ב-YES ואני פשוט מת על הערוץ הזה!!!

שולי פ

New member
חחחחח

אני עושה בייביסיטרים..... ומה יש בערוץ הזה? אין לי יס אז אני לא ממש מבינה בזה....

אני כמעט ולא סתכלת בטלוויזיה!

וגם אין לי כבלים, אז יוצא טיפה ערוץ 1, טיפה ערוץ 2, וטיפה ערוצי ירדן

ashkeloni

New member
אין לך כבלים????

מדהים!!!! פשוט מדהים!!! היה לי כבלים מאז שזה היה בארץ ובתחילת השנה עברנו ל-YES כי השירות לקוחות בכבלים על הפנים...

אני לא הייתי מתלהבת מזה..

אנחנו היינו מראשוני החלוצים-להורים שלי נמאסה האנטנה.. וזה סתם ביזבוז לדעתי. זה לא שאני לא צופה בטלויזיה, אני כן רואה כשיוצא לי אחת לאלף שנה שיש לי זמן פנוי ופתאום בא לי לבזבז אותו על טלויזיה, אבל אני מעדיפה סרטים :) לנו יש דיגיטל אחרי שעברנו מיס אחרי שהתעצבנו עליהם..

ashkeloni

New member
טוב...

גם אני מעדיף סרטים...הכי טוב זה להזמין את ה*שיעול* לא משנה *שיעול* אליך הבייתה ולראות איזה סרט טוב כמו...נגיד...כמו גלדיאטור או מטריקס...

lali37

New member
ערוץ 3...

והאמת שחוץ מ"לא נפסיק לשיר" ו"כוכבי השכונה" אני לא רואה שום ערוץ אחר... נראה לי...

lali37

New member
אין שום ערוץ אחר שיש בו מה לראות...

(ואין לי יס או דיגיטלי...)

lali37

New member
בנות גילמור... וחברים

ולטענת אנשים פה אני מכורה אז אני לא
אה וגם "לא נפסיק לשיר" ו"כוכבי השכונה"

ashkeloni

New member
יואו!!!

אני פשוט מת על בנות גילמור!!! אחת התוכניות הכי איכותיות שהיו בארץ בשנים האחרונות!!! אני מת שהעונה החדשה תגיע...וחברים גם סידרה טובה מאוד!!!

lali37

New member
אה../images/Emo70.gif העונה החדשה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תמשיך לחלום... רק יחשבו על להביא אותה שנה הבאה... (ב2004) אני כבר ראיתי כמעט את כולה במחשב.... היא ע-נ-ק-י-ת-

ashkeloni

New member
חסר לך שאת הורסת לי!!!

ואולי גם אני אתחיל להוריד אותה...בשביל זה אני אצטרך לפרוץ מחדש את ההגנה של הפרוקסי...

lali37

New member
אני לא בכוונה להרוס... אני לא כ-ז-ו

מגעילה... רק קצת פחות... סתם רציתי להתלהב
כי כזו עונה ג-ד-ו-ל-ה-
ע-נ-ק-י-ת-
מ-ד-ה-י-מ-ה-

למעלה