סקר : טלוויזיה

סקר : טלוויזיה

האם אתם מאנשי ה- LCD ? או פלאזמה?והאם אתם כמוני- מעדיפים את הטלוויזיה של פעם כי היא אותה בול את אותה העבודה (אם נתעלם מה-HD כמובן ... מי מבין, מי יודע, מי רוצה לשתף ?

פנומן 72

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אחרי שקניתי את הממיר הדיגיטלי - אני צופה בערוץ 2 ו-10, לרוב אני מקליט את התוכניות וצופה בהן מאוחר יותר. את הפרסומות אני מעביר בשניה אחת. תענוג.

אני מודה מודה מודה..

אני מאלה שלא יכולות בלי טלויזיה, ורצוי פלאזמה (למה לא) עושה את העבודה קצת יותר טוב מזו של פעם, ותופסת פחות מקום מזו של פעם. בסלון יש פלאזמה, בחדר שינה זו של פעם, (עוד לא תלינו בשירותים..
. זו שנמצאת בחדר השינה, מדגם "של פעם", חוטפת מכות מידי ערב, רק שתעבוד, היא גלולת השינה שלי, ועוזרת לי להירדם.. תכל'ס, אם אפשר, אז פלאזמה.

rubber duck

New member
החלום הוא מקרן

במציאות כרגע יש טלויזיה ישנה ופשוטה מבית סוני שרון

גלית 1967

New member
אני בעידן המשקולות יעני טי וי ששוקלת כמעט../images/Emo20.gif

כמוני-הוריי יותר נכון אבי רכש לו HD בגודל של מגרש כדור רגל-את המשקולת -טושיבה ישנה שלח אלי. אבל מה שכן איכות התמונה ביג חבל על הזמן יש ממש הבדל באיכות התמונה. ואחלה פורום יש לך

כשהגרוש עזב את הבית, הוא לקח איתו

את הטלויזיה הגדולה שהיתה לנו ואני נשארתי עם 21 אינץ' פשוטה. באופן אישי זה לא היה אכפת לי כי הרווח היה גדול מההפסד
כמה חודשים אח"כ חזרתי הביתה מהעבודה ומצאתי קופסה ענקית עם פתק - באהבה מאמא ואבא. הם קנו לי טלויזיה 29 אינץ'. באופן אישי אני מאוד אוהבת אותה, אבל בכל פעם שאני הולכת להורים או נמצאת אצל האיש המקסים שלצידי ואני רואה בפלזמה, אני מבינה כמה נשארתי מאחור.

אוהבת את הטלויזיות של פעם../images/Emo152.gif

למרות שלוחצים בבית, לקנות את החדשות. זה לא עושה לי לי כלום . ממילא אני בקושי רואה, רק מה שבמקרה מעניין... ערוצי בריאות, רפואה ערוץ 8, מה שיש ברקע .. ראיונות מעניינים ,ותוכניות אוכל. ובדיוק את שואלת כשמקולקלת הטלויזיה .. איזה שקט בסלון, יש יותר זמן איכות עם הסובבים. ערב טוב

עד שלא החלפתי לא הבנתי את העניין

כרגע בסלון יש את החדשה וגם בחדר משחקים של הילדים ( נו טוב סבתא פינקה ) אצלנו בחדר יש את הישנה והטובה אני רק מחכה שתמות כדי להחליף לא לפני

למעלה