סקר טיפוח בסיסי:

סקר טיפוח בסיסי:

הבן שלי חולה ולכן אני איתו בבית (סוג של יום חופש מהעבודה ) , אז בין הבישולים לכביסות התחשק לי לכתוב סקר קליל:
באיזה סוג דאודורנט את משתמשת? רול? ספריי? סטיק?
כמה סוגים את מחזיקה בבית?
מה הכי חשוב לך בדאודורנט? הריח, המרקם, שלא ישאיר סימנים? שיהיה טיבעי?
סבון רחצה:נוזלי או מוצק? של איזה חברה?
האם שמפו ומרכך מאותה חברה?
האם חשוב לכן להשתמש במוצרים כחול לבן
בושם! יש לכן ריח כסימן היכר, אחד קבוע או שמחליפות כל הזמן?
תהנו!

עונה לעצמי

לא הצלחתי להדביק את השאלות אז בקצרה:
1.דאודורנט:הנושא מורכב, בכל פעם יש לי ג'וק אחר :כרגע אני חובבת סטיקים. המועדף עלי כרגע הוא הסטיק של קרמה בריח קלאסי. ריח של ניקיון. יש לי כמה דאודורנטים:סטיק של ליידי ספיד סטיק בריח מגנוליה, סטיק של דאב בריח מלפפונים ורול און של דאב הורוד.
חשוב לי מאד הריח. יש לי בעיה עם ריחות. אחר כך שלא ילכלך. ואחר כך המותג עצמו
2.סבון רחצה נוזלי. אני מתה על המוצק של דאב אבל הוא מלכלך נהיה שומני וצובר חיידקים. אז אני בנוזלי
הנוזלי המועדף עלי כרגע הוא של פינוק . עם תמצית אבוקדו. יש לו ריח עדין. והוא ישראלי וזול.
3.שמפו ומרכך לא מאותה חהרה. השמפו היחיד שלא גורם לי לקשקשים הוא הביו רימון של הוואי.
מרכך אני אוהבת של לוריאל או נקה 7 הסגול
4.שהייתי רווקה היה לי סימן היכר:פלור דה אורלן של אורלן . אחר כך אלור של שאנל. את שאנל לא יכולתי לממן יותר אז עברתי לרוברטו קוואלי הצהוב.
בינתיים מצאתי שהסגול האייקון jewel של ג'ייד דומה לו להפליא וממש טוב. ואני מגוונת גם עם קליניק, הפי הרט.

5. אני בשאיפה להשתמש במוצרים כחול לבן אבל לא תמיד מוצאת.
מקווה שתמלאו את הסקר
ביי ביי ויום מקסים!

שאפולי

New member
שיהיה בריא, רופאה שלמה ומהירה בעזרת ה'

באיזה סוג דאודורנט את משתמשת? רול? ספריי? סטיק? רול בד"כ, בשבת ספריי אם בכלל.
כמה סוגים את מחזיקה בבית? 2-3
מה הכי חשוב לך בדאודורנט? הריח, המרקם, שלא ישאיר סימנים? שיהיה טיבעי? שיעבוד. אח"כ שלא ישאיר סימנים בטירוף. אח"כ הריח ואז המחיר והאריזה. מעדיפה שלא ינוסה על בעלי חיים אבל לא מקפידה
סבון רחצה:נוזלי או מוצק? של איזה חברה? <font>נוזלי. מגוונת.</font>
האם שמפו ומרכך מאותה חברה? לא משתמשת במרכך. שמפו גם מגוונת הכי אהבתי את אלו בגליס בשנים הארונות אבל עכשיו אני משתמשת באחד ללא מלחים- והאמת שאני מרוצה.
האם חשוב לכן להשתמש במוצרים כחול לבן לא. זה יתרון קטן.
בושם! יש לכן ריח כסימן היכר, אחד קבוע או שמחליפות כל הזמן? אני מגוונת בין 2-3 אבל סימן ההיכר שלי (או מה שבעלי קורא "ריח ליבלוב" )זה הרי וויט מאסק של בודי שופ.. עכשיו אני בונה על הונילה שקר כלשהו החדש שלהם

תהנו!
נהנתי!!!!!!!!!!! תכתבי יותר!

Nightingale5

New member
טיפוח זה ניקיון

יש לי רול של סבוקלם ש"מגרד את התחתית" (עוד פינה שנכחדה מהפורום) וספריי הכתום של קרליין לשבת
2-3, מספיק
חשוב שיעבוד, שיהיה לו ריח נעים ולא מחניק, שהמחיר יהיה טוב והעיצוב יהיה יפה, כן אני שטחית

סבון נוזלי של מורז (משתנה) הרגע סיימתי את אורכידיאה של קרמה גם ריח מצוין
שמפו של הוואי הירוק כרגע (משתנה) מסכה במקום מרכך של נייט'רנאט
כחול לבן חשוב, במיוחד בשמפו ובסבונים זה גם זול יותר, חשוב שגם לא ינוסה על בע"ח
אולי פעם היה לי בושם כסימן היכר וגם זה בטח רק בן זוגי היקר שם לב חחחח זה היה מיס דיור שרי
כרגע אני לא משתמשת בבשמים בכלל אבל יש לי בבית את ארמני מניה ואיזה פרח סגול של מארק ג'ייקוב (לא זוכר את השם ומתעצלת לבדוק)

באיזה סוג דאודורנט את משתמשת? רול? ספריי? סטיק? ספריי
כמה סוגים את מחזיקה בבית? אחד
מה הכי חשוב לך בדאודורנט? הריח, המרקם, שלא ישאיר סימנים? שיהיה טיבעי? הריח וסימנים.
סבון רחצה:נוזלי או מוצק? של איזה חברה? נוזלי בד"כ, כרגע פינוק הקלאסי אבל משתנה.
האם שמפו ומרכך מאותה חברה? כן אבל אצלי זה שמפו ומסיכה.
האם חשוב לכן להשתמש במוצרים כחול לבן. לא במיוחד.
בושם! יש לכן ריח כסימן היכר, אחד קבוע או שמחליפות כל הזמן? בד"כ ברברי לונדון אבל לרוב הבושם שלי הוא קרם הגוף..שגם הוא משתנה מדי פעם.

החלמה מהירה.

באיזה סוג דאודורנט את משתמשת? רול? ספריי? סטיק?
ספריי. השתמשתי הרבה שנים ברול וסטיק והם תמיד מלכלכים לי חולצות.

כמה סוגים את מחזיקה בבית?
האמת שאיכשהו כרגע יש לי איזה 4-5 דאודורנטים שונים פתוחים.

מה הכי חשוב לך בדאודורנט? הריח, המרקם, שלא ישאיר סימנים? שיהיה טיבעי?
שלא ישאיר סימנים, שיהיה ריח טוב לטעמי, ושיהיה עמיד יחסית.
משתמשת הרבה בFa, אוהבת את הריחות שלהם. השנה גם גיליתי (בזכות פורום זה) את רקסונה המצוין.
סבון רחצה:נוזלי או מוצק? של איזה חברה?
נוזלי. אני אוהבת את של הוואי (ריח קוקוס) ואת של כיף (חלב שקדים משהו כזה).
האם שמפו ומרכך מאותה חברה?
מעדיפה שכן יהיו, אבל בפועל זה לא תמיד.
כרגע אני עם פנטן.
האם חשוב לכן להשתמש במוצרים כחול לבן
לא במיוחד...
בושם! יש לכן ריח כסימן היכר, אחד קבוע או שמחליפות כל הזמן?
יש לי כרגע שניים שמשמשים אותי די הרבה זמן (DKNY ולשני קוראים True Love אאל"ט). לא רואה צורך להחליף בזמן הקרוב.

למעלה