סקר חשוב

paulthe1

New member
סקר חשוב

אני עושה עבודת חקר על השינוי במוזיקה לאורך השנים. ויש לי שאלת חקר. מה אתם חושבים על המוסיקה של היום לעומת מוזיקה ישנה?: 1)אוהבים רק מוזיקה חדשה. 2)אוהבים כמו שאוהבים את המוזיקה של אז. 3)מסתדרים עם זה אך מעדיפים מוזיקה ישנה וטובה. 4)אוהבים רק מוזיקה ישנה. תודה על שיתוף הפעולה.

Gezunthait

New member
אישית בשבילי זה 3 גובל ב-4

אבל בשביל רוב האנשים בארץ זה 1.

AeroTom

New member
בין 3 ל-4 אצלי (יותר קרוב ל-4)

כל הדיסקים והמוזיקה שיש אצלי בבית זה כמעט הכל מוזיקה ישנה ואין אצלי בבית יותר מדי דיסקים משנות ה-80 ומעלה. הלהקה החדשה שאפשר לקרוא "חדשה" שאני ממש ממש אוהב ויש לי את כל הדיסקוגרפיה שלה גם אלו ה-Black Crowes שקמו ב-1984 והאלבום הראשון שלהם יצא ב-1990...והם עדיין פעילים כמובן. אבל אני ברובי מוזיקה ישנה רק. לא בחרתי תשובה 4 לבד, כי גם יש כמה בודדים שהם בסדר במוזיקה החדשה, והם לא ממש מפריעים לי. אבל גם יש כמה וכמה דברים שמאוד מפריעים לי בדברים שמכנים אותם "מוזיקה" בזמננו.

I Disappear

New member
גם אצלי 3-4

עם רוב המוזיקה החדשה אני לא מסתדר, אבל יש יוצאי דופן

Liorking

New member
אפשר לומר 3

נשמתי נטועה בקלאסיקות של שנות ה-60 וה-70, אבל אני גם אוהב את המוזיקה של שנות ה-90 (גראנג', אלטרנטיבי), אם זה נחשב חדש. אני גם קצת אוהב את המוזיקה של שנות ה-80 (בעיקר גאנז, מטאליקה ואיירון מיידן). את המוזיקה הממש חדשה אני לא כ"כ אוהב חוץ ממקרים בודדים.

FuNky M0nK

New member
אממ זה קצת קשה לענות.

כי גם היום וגם אז כל סיגנונות המוסיקה היו מאוד שונים. אבל בכל מקרה 3.אני חושב.

AeroTom

New member
ברוך השב, אביב!

איך היה הסקי?

microbe15

New member
4 עם מעט מעט 3

אני אוהב אלבומים בודדים חדשים (גם כן חדשים... חלקם לפני 10 שנים). הרוב הגדול של המוזיקה שאני שומע היא מוזיקה ישנה (ישן זה הכי, אחי!)

ErezLahat7

New member
אצלי זה בין 3 ל-2

רק בתנאי שאתה קורא למוזיקה של שנות ה-90 "מוזיקה חדשה".

למעלה