סקר חשוב!!!

Queen BItch

New member
סקר חשוב!!!

אוקיי... הבנתי שאין פה הרבה בנות אבל לא נורא...ננסה בכל זאת. השאלה היא כזאת: מי הג´דיי הכי שווה מכולם?! אני מתכוונת במראה, בפוזה ,הכל!!! לדעתי ככה- לוק יותר מידי גוד בוי כזה. הוא לא ניראה משהו... האן סולו (למרות שהוא לא ג´דיי) מי היה מאמין- אבל ניראה הרבה יותר טוב אחרי גיל 50. או וואן (הצעיר כמובן) בהחלט מקבל את הקול שלי! במיוחד בסרט השני... אחריו היידן כריסטיאנסן (אניקאן...ככה קוראים לו,נכון?!) אחר כך ליאם ניסן (שפשוט נראה טוב בכל סרט) ו...זהו! את מי שכחתי?! ובזאת הייתי גם רוצה למחות על הנימה שהשוביניסטית של הסרטים האלה: אין אפילו ג´דיית אחת שהיא דמות מרכזית!!! בושה פשוט!!!

Padme Amidala

New member
גירל פאוור סיסטר!!

ממממממ, נתחיל מהסוף. מה בנוגע לפדמה וליה? אולי הן לא ג´דייות אבל שתיהן דמויות מאוד חשובות שתופסות חלק חשוב מהעלילה...ועכשיו לבנים!! 1. מקום ראשון בשבילי הוא אנאקין ממתקפת המשובטים- היידן כריסטנסן. הוא בהחלט מקום 1 בשבילי מכל הבחינות. הוא נראה מצויין- גם מטר 85, גם שפתיים מדהימות, גם תווי פנים מדהימים וגם צעיר- כולה בן 19 בסרט ובן 21 בחיים האמיתיים. עכשיו לקול. הרבה טוענים כאן שיש לו קול בכייני אבל...לפי דעתי יש לו קול מדהים, שילוב מצויין של רכות ומבטא קנדי!! ותוסיפי לזה את כל הבעות הפנים שלו, גם המפחידות וגם המצחיקות, גם העצובות וגם הרומנטיות...וגם התחמניות!! והרעות!.....בקיצר אני מאוהבת!!!! 2. מקום שני- האריסון פורד- האן סולו התחמן...הבחור היחיד שלא השתנה ב-30 שנה. הוא ממש נראה מצויין היום, וקחי גם את העובדה שהוא מתקרב לגיל 60. 3. מקום שלישי יואן מקגרגור, הלא הוא אובי וואן הצעיר. דווקא לפי דעתי באימת הפנטום הוא נראה טוב יותר (אין מה לעשות, ליד היידן כל אחד נראה פחות טוב!). 4. מקום רביעי- ליאם ניסן, למרות שלפי דעתי במציאות הוא אפילו נראה טוב יותר. וזהו...את לוק אני לא אחשיב כי באותה המידה אני יכולה להחשיב גם את יודה...כמו שכתבת לוק הוא באמת יותר מידי טוב, ובשבילי זה מעצבן. אני תמיד לא אוהבת את הדמויות שהן "יותר מידי טהורות". אבל את פדמה וליה משום מה אני כן אוהבת. טוב, אני פשוט לא מתה על לוק... ודבר אחרון לסיום- איך זה שלזוג הורים מדהימים כמו פדמה ואנאקין יצאו ילדים כמו לוק וליה?! ליה יפה, אבל לוק?

Queen BItch

New member
ליה מול אמידלה

תראי אני לא חושבת שהייתי מגדירה את ליה יפה, ממש לא! להפך. לא הייתי הולכת רחוק ואומרת שהיא מכוערת או משהו, יש בה חן. אבל היא רחוקה מלהיות נטלי פורטמן- היא באמת מהממת. לוק היה ממש חמוד בסרט הראשון (רביעי...) ואחר כך עשו לו משהו מאד מוזר עם השיער והוא ירד במישקל או משהו אז הוא ממש התכער. ואני אסכים איתך שהדמויות הנשיות תופסות חלק מרכזי בעלילה אבל אני מדברת יותר על אפיון הדמויות עצמן. שתיהן נשים, שאמנם מקבלות אפיונים של נשים חזקות אבל בנקודה התחתונה הגבר תמיד זה שיציל אותן! אם דמות הג´דיי מייצגת את הכח המרכזי אז הרי שלאף אחת מהנשים אין את הכח הזה-יש להן כח פאסיבי! יכול להיות שבשנות השבעים-שמונים זה היה מקובל לבנות גיבורות קולנוע כאלה אבל בסרטים של שנות האלפיים מאד הייתי רוצה לראות דמות נשית שמשתווה בכוחה לפאנל הגברי. אולי אפילו דמות נשית שהיא רעה!!!

Padme Amidala

New member
המממ...

ונתחיל בליה!! אז היא ממש נחשבה למדהימה, אבל בסטנדרטים של היום היא באמת לא משהו מיוחד, אבל כמו שאת אמרת, מכוערת אי אפשר לומר עליה... למרות שפעם היו נשים כמו אודרי הופבורן ואליזבת´ טיילור, או גרייס קלי שגם כיום נחשבות למדהימות. ליה חמודה, אבל לא יפהפיה כמו פדמה... ועכשיו לפמיניזם!! דווקא במתקפת המשובטים היה נחמד כשבזמן שאובי וואן ואנאקין חשבו מה לעשות, ראו כבר שפדמה משתלטת על העניינים ומצילה את עצמה, אבל הקטע שאנאקין הורג את המפלצת ששרטה אותה והיא קופצת ונותנת לו נשיקה היה שוביניסטי משהו!! אותו הדבר היה גם ב"תקווה חדשה" ו"שובו של הג´דיי", כשבשניהם לוק מציל את ליה מתישהו וב"תקווה חדשה" היא גם נותנת נשיקה לגיבור... אבל האמת? אפשר להאשים את פדמה? אם היה אחד שמציל אותי והוא גם היה נראה כמו אנאקין גם אני הייתי גומלת לו בנשיקה על הלחי!! אבל את יודעת משהו? גם היום השוביניזם הוא מה שהיה פעם. שימי לב שבכל פעם שיש סרטי פעולה עם נשים, אז הבחורה תמיד חייבת להשתמש במיניות שלה (המלאכיות של צ´ארלי, לדוגמה) כדי להשיג את מה שהיא רוצה...במלחמת הכוכבים זה לפחות לא ככה!!

Queen BItch

New member
נשים עם חרב!

לא היה בכל זאת נחמד לראות אחת?! הרי בנקודה תחתונה הפואנטה של כל הסרטים האלה, פנטזיה והכל, היא לגרום לאיזושהי הזדהות אולי עם הדמויות. כל הקטע של "כח נסתר שקיים בכולנו" יש לזה מסר מסויים של אמונה בעצמך ובכח שיש לך. במציאות זה לא כח של לגרום לדברים לרחף או להפנט אנשים לעשות מה שאתה רוצה אבל זה בהחלט לגרום לדברים לזוז כמו שאתה רוצה ולהאמין בעצמך ובעקרונות שלך. ברגע שרק דמוניות גבריות תופסות סטטוס כזה מה נשאר שלנו הבנות לשאוף?! להיות חזקות?! אולי. להיות מניפולטיביות, זה כן! להערים על הבסיס הגברי ששולט גם ככה בעולם אבל בסוף לדעת שיש איזה אביר (סקסי כמו יואן מגרגור או ליאם ניסן) שיגן עלייך. וזאת לא גישה פמיניסטית כי הגישה הפמיניסטית דוגלת בעליונות לנשים-אני מדברת על שיוויון!!! באגדות זה נחמד- האביר על הסוס הלבן! אבל זה לא תואם את המציאות בכלל!!! לנשים כבר מזמן יש את הכח הפוטנציאלי השווה לגברים וזה הוכח. יש שוני, נכון, אבל אנחנו משלימים את החסרונות אחד של השני! ראיתי דווקא נשים ג´דיות ברקע שם,איפשהו, נלחמות גם... הן לא דמוניות דומיננטיות! מה שלא תגידי, הסיפור בבסיסו מאד שוביניסטי!!!

Padme Amidala

New member
קראתי איפושהו...

שבמתקפת המשובטים היה אמור להיות קטע שבו יודה אומר לפדמה שהכוח חזק גם אצלה. למה מיסטר לוקאס חתך את הקטע הזה? חוץ מזה שמת לב שפדמה וליה אף פעם לא החזיקו לייטסייבר?!

Queen BItch

New member
הנה רעיון!

נראה לי שלאמידלה פשוט לא היה את הכח! יכול להיות שברגע האחרון לוקאס החליט שמספיק שהאבא נוצר מהכח כדי שיצאו לו שני ילדים חזקים! הרי בסרט השישי לוק אומר לליה שגם לה יש את הכח הזה... SO we know that she has the force. רק שהוא לא בא לידי ביטוי...חוץ מבטלפאטיה בניהם שזה היה משהו סימלי! נראה לך שיש איזה תקווה שבסרט השלישי יהיה משהו?!?!?!

Padme Amidala

New member
המממ...

אני לא יודעת אם יהיה משהו בסרט השלישי...אבל מי יודע...בינתיים נשאר רק לצפות!!

Turambar

New member
אל תגידי לי שליה או אמידלה הן

נשים חלשות.... אולי אין להן את הכח, או שהן לא מאומנות להשתמש בו.. אבל כל אחת חזקה בזכות עצמה. חוץ מזה - שתיהן יפות! ליה אמנם לא ילדה, אבל היא בהחלט אישה מושכת (בחלק מהסצינות)

Padme Amidala

New member
ליה לא ילדה?!

הצחקת אותי
קארי פישר, השחקנית של ליה, היתה בת 19 כשצילמו את "תקווה חדשה". נטלי פורטמן (אמידלה) הייתה בדיוק באותו הגיל כשהתחילו לצלם את מתקפת המשובטים... אבל יופי זה בהחלט עניין של טעם אישי...

מייס ווינדו

נכון שאין לו תפקיד ראשי אבל הוא הכי הכי שווה בגלל השחקן שמגלם אותו סמואל ל. ג´קסון

Queen BItch

New member
ואללה!

צודקת....שכחתי אותו! הוא חמוד לאללה אבל יותר מתאים לסרטים של טרנטינו! :)... לדעתי בכל אופן.

Sith Master

New member
סקר חביב!!!

מייס באמת ענק וללוק יש קול יותר בכייני מאשר לאנאקין. אדי גליה- פנים לא משהו אבל איזה גוף... מספר שתיים הוא פלו קון- איזה חמוד עם המסיכה

mara jade

New member
יודה!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחח סתם...אמממ אובי וואן בסרטים החדשים..ו...מייס...ו..אנקין בסרטים החדשים...

למעלה