===סקר חשוב====

טאקילה~*

New member
===סקר חשוב====

1. מי אוהב אותי? 2. מי שונא אותי? 3. הסקר לנשים וגברים כאחד. 4. נו אל תהיו רעים תענו אני לעשות ספירת מלאי..חחחחחחח

אצלי

כל התשובות נכונות !!!

CHUCHU

New member
גם וגם!!!!!

רגע, אני חושב גם וגם זה משחת שיניים,לא?

קסומה

New member
ואני...........

לא אומרת..........חחח תשארי במתח!!!! תגידי, יש מחסן מספיק גדול לאכלס את כולם? תגידו, מה זה הטיל הזה בכל פעם שמנסים להכניס סמלים? מישהו רוצה להתעלל בנו?

האמת ?

תסתכלי בתגובה של נשית - מחבקת אותה בשתי ידיי <גם את התגובה וגם את נשית>

נשית~37

New member
רוצה תשובה אמיתית?

יש ימים שאני מחבבת אותך יש ימים שאני אוהבת אותך (לרוב על דברים שאת כותבת) יש ימים שאני לא כל כך מבינה אותך יש ימים שאני כועסת עלייך (בעיקר כשאת "מכניסה" לי קטנות). באופן כללי, אני שמחה שאת כאן.

טאקילה~*

New member
משוש ממי אין אין עליך..../images/Emo25.gif

אתה תותח,, רגע למה למה אין מילים אוף איתך?

מאוד חשוב....

הסקר... ואני .. משלמת באותו מטבע שקיבלתי עודף ממך כעודף... יום טוב טאקילה

אנשי הגשם

אנשי הגשם מתכווצים במעיליהם הם כבר למדו איך להצניע את עצמם טיפות גדולות זולגות מכחול לילותיהם טיפות גדולות זולגות עלבונם. את מרוחקת ואינך רואה אותם הם מקבצים את חיוכייך בגניבה ומבטך עוד לא פגש במבטם עוד לא אמרת להם מלה טובה. כשאוהבייך יפקירוך עת תחניק אותך בגידה ולשלום כבר איש אותך לא יברך- אנשי הגשם יכתירוך למלכתם היחידה ויחלקו איתך את לחם צערך. אנשי הגשם ממתינים לך בפינה נאמנים כצל, סבלניים כזמן וכל יום שעובר, כל חודש, כל שנה נושאים אותך לעבר מפתנם. את מרוחקת ואינך זקוקה להם אנשי הגשם מביטים בך בחמלה לו רק יכלו היו נותנים את חייהם לשמור אותך מעוני או מחלה. כשאוהבייך ישכחו וכל כלבייך ינבחו אנשי הגשם יישאוך אל מפתנם. והם ירימו את ראשך ויאמצו את יאושך לחממך בפרורי אהבתם. * את לא חרא , את פשוט טועה . בזה סיימתי.

קרמבובת

New member
../images/Emo13.gif

הילדים שלך אוהבים אותך בעלך אוהב אותך אמא שלך אוהבת אותך אבא שלך...גם החברים שלך.. אנשים שעזרת להם.. אנשים שעזרו לך.. תשמרי עליהם קרמבו

למעלה