סקר (חשוב לקרוא!!!)

סקר (חשוב לקרוא!!!)

מה אתם חושבים על עניין הצרובים וההורדות מקאזה? א) אני מוריד/ה מקאזה ואני גאה בזה ב) אני מוריד/ה מקאזה אבל אם יש דיסק שחשוב לי אני קונה מקורי ג) קונה מקוריים אבל אם אני אוהב/ת רק כמה שירים מדיסק כל שהוא, אני מוריד/ה אותם ד) מוריד/ה רק אם לא מוכרים יותר בחנויות ה) קונה רק מקורי ומתנגד/ת להורדות מקאזה ולקניית צרובים ו) אני אקנה מקורי רק כשיורידו את מחירי הדיסקים. עד אז, אני מוריד/ה ז) אחר (לנמק בבקשה)

FunkyGiraffe

New member
ד', ואני גם דואג להזמין אם אין

ואם הופסק הייצור אין לי ברירה אחרת אלא להוריד

MiToOsH

New member
משהו בין ב' ל-ג' ../images/Emo104.gif

הרי אין מצב שדיסק מלא יצא כולו לרדיו, אז אני מורידה, שומעת- רואה עד כמה אני אוהבת. אם מוצא חן בעיני- אני קונה ת'דיסק. אם לא- פשוט לא :)

Shani276

New member
ג'.

אני רואה אם אהבתי את השירים,ואז אני קונה.בדר"כ,אני תמיד קונה מקוריים.

פיטפיט

New member
ז. אחר...+נימוק

אני קונה מקורי!!!!!!ובגלל שאני עצלנית להעביר את הדיסק אני גם מורידה שיהיה לי על המחשב שירים!

חחחחחחחחח

אני גם מתעצל להעביר למחשב אבל אני חייב כי אני צריך להעביר את השירים לנגן mp3 שלי

בואר

New member
ז.../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מורידה רק שירים של להקות שיש לי דיסקים שלהם [כשזה ישראלי] וכשזה נוגע לחו"לניקים, אני קונה, אבל אם יש משו ממש ממש חשוב, שאני לא רוצה את כל הדיסק אני מורידה. אה, ואם יש משו כמו הקלטות של הופעות או גרסאות נדירות, אני אוריד
נניח, את סוס של יהלי סובול, אני אוריד, כי כבר לא מוכרים אותו...

shanyz1

New member
אמ...

אני קונה רק מקוריים כי אין לי בכלל קאזה בבית,ואין לי שום תוכנה אחרת להורדה. אבל לפני כמה שבועות היה לנו קאזה, ועדיין הייתי קונה רק מקוריים,אבל אם יש שיר אחד שאני אוהבת מדיסק כלשהו,הייתי מחפשת אצל חברות שיש להן את אותו דיסק,ואם לא הייתה ברירה אז הייתי מורידה למחשב את אותו שיר. למשל... שמעתי בערוץ 24 את השיר "גבי ודבי",והוא ממש מצא חן בעיני. אז הורדתי את "מספרים" ואת "גן התות",שמעתי-והתאהבתי. אז קניתי את הדיסק המקורי (לזוז).

E TO THE Z

New member
זין...

ישראלי אני רק קונה מחו"ל לא ממש מזיז לי כי הם חיים טוב אזז פחות מכוניות או יותר לא יזיז להם זהו.

mta16

New member
את "סוס" הוציאו עכשיו ../images/Emo13.gif

בהוצאה חדשה ...קניתי בקיץ האחרון
סתם אם את מעוניינת .

mta16

New member
אני...

הלכתי יום אחד להיסתובב לי בטאוור רקורדס (ככה כותבים???) ופתאום קפצו עיני ...על המדף היה מונח דיסק שעליו כתוב : יהלי סובול - סוס ..... ישר קפצתי על המציאה..(וידעתי מראש שהוא אמור לצאת מחדש..יהלי אמר..) בקיצור זה בטח באחד הסניפים שם
מקווה שעזרתי מיה (יש איזשהו ראיון שהוא אמר בו את זה ..אני אחפש ואשלח לך במסר
)

בואר

New member
מיאו!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

באיזה סניף? זאת אומרת, איפה?

למעלה