סקר חמישי -אנשים להצביע!!

t-man

New member
סקר חמישי -אנשים להצביע!!

הסקר:מי לדעתכם השדרן הכי טוב בכל הזמנים? המועמדים- *ג´ים רוס *ג´רי לולר *פול היימן *קווין קלי *וינס מקמהון *גורילה מונסון ז"ל *טאז *רנדי סאבג´ *בובי הינאן *מייקל קול *הקווץ´ *טוני שאבוני(WCW) *לארי זביסקו

על האש

New member
ג´רי THE KING לולר../images/Emo79.gif

טי רק חבל שאתה לא משתמש באופציית הסקרים הקיימת באדמין... שם אפשר להצביע רק פעם אחת. אבל אני סומך עליך אתה עוד תלמד ולגבי שאלות אמרת לך לכול בקשה ועזרה אתה רשאי לפנות אליי.

t-man

New member
עשיתי את זה עכשיו אבל...

יש בעיה לשים יותר מעשרה מועמדים אגב הוספתי בגלריית תמונות עירום תמונות של הפיטמה של סטאפני מקמהון וגם תמונות עירום של טריש(הם מזויפות אבל עדיין יפות) בימים הבאים הגלריות יתרחבו ואני מקווה לעשות גלריות לכל מתאבק שנמצא ב-WWF ,שכל אחד יקבל תמונות של המתאבק שהוא אוהב אני גם יעבוד על גלריית הנוסטלגיה בשביל האנשים בפורום שהם OLD SCHOOL אנשים תגידו לי איזה מתאבקים אתם רוצים שאנחנו נעשה להם גלריות

pegasus kid

New member
סליחה ילדים אבל אתם טועים

קודם אין שדרן הכי טוב לדעתי ! אם כבר יש צמד שדרנים הכי טוב ולדעתי במקום הראשון ללא ספק עלו שניים : 1. ג´רי לולר ווינס מקמהון 2. בובי הינאן וגורילה מונסון

נכון

אבל אם מבקשים בסקר שדרן אחד אז חייבים להגיד רק אחד אני אהבתי מאוד איך שוינס מקמהון שידר במיוחד שהיה ספירה לשלוש תמיד הוא היה מבלבל אותי נגיד עכשיו סופרים למישהו לשלוש אז הוא היה אומר: "1... 2... 3!!! לא לא"

TripleRVD

New member
poul hayman rules

ECW RULES אהבתי תשדר הוא כל הזמן צרח את כל המהלכים שהמתאבקים עשו הכי הרג אותי איך הוא כל פעם ש "טג´ירי" אתה את התרגיל המסיים שלו אז פול היימן צרח"טרנטולה טרנטולה" :)

pegasus kid

New member
זה קשקוש אחי

הרי כל הצווחות של פול היימן נועדו בשביל להסתלבט על ג´ים רוס בתקופה שהECW והWWF לא היו ביחד הרי ג´ים רוס התפרסם בזכות ה - " stone cold stone cold stone cold " !!!!!!!!!!! ופול היימן עשה מזה בדיחה !

למעלה