סקר חמוד

סקר חמוד

שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: שפות: הופעה אחרונה שהיית בה: הופעה שהיית רוצה להיות: את/ה דלוקה על מישהו?: את/ה רוצה לגור במקום אחר?: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: : דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג`מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע בפיזיקה? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה\קולג'? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:

eynav16

New member
עונה

שם:עינב פירסינג:באף קעקועים:אין גובה:אין לי מושג מידת נעליים:40 בערך צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 אחים גדולים שפות:עברית וקצת פורטוגזית הופעה אחרונה שהיית בה:איבט סנגלו פייייייי זה היה מזמן הופעה שהיית רוצה להיות:של שרית חדד ואני יהיה חודש הבא היא מגיע לברזיל את/ה דלוקה על מישהו?:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר?:אין תשובות את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן ולא את/ה רוצה עוד פירסינג:אולי אולי בגבה אבל בעיקרון לא את/ה אוהבת רכבות הרים:אולי.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי להרוג אנשים:לא עישון אצל בני עשרה:לא! ולא אצל אף גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא לא ולא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין לי בעיה עם זה כל אחד והנטיות שלו האם את\ה... אי פעם בכית על בת:על או בגלל? אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:מי לא? אי פעם נעצרת:לא אבל הייתי בחקירה לצערי הרב : דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:מחשב ממתק:שוקולד סרט מצויר:ארתור...סידרה קורנפלקס:קרנצ' מסטיק:אורביט ירוק או אשכולית צבע:הכל יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:שני תכשיט:שום דבר חורף\קיץ:חורף בחדר:מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד! ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:לא הלכתי לסרט שניםםם צעק עליך:אבא בטח שלח לך מכתב:לא יודעת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?בערך...זה יותר מפחיד אותי לא כל כך מאמינה אהבה ממבט ראשון?כן ולא חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברוררררררררררררררררררררררר הופעת בציבור בפיג`מה?בציבור בבית.... בכית בסרט?בערך היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע בפיזיקה?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?בערך רצית להיות המין השני?לא בעצם תלוי במה דברים אהובים שיר אהוב:"אור" אוכל אהוב:תפו"א תוכנית אהובה:לא יודעת ספורט אהוב:ספינינגגגגגגגג
תחביב:לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים:שרית חדד עיתון אהוב:לא אוהבת עיתונים וסתם מה השעה עכשיו? 9:19 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?להתקלח ומקווה שאבא שלי אלך כבר לישון שאני יוכל להכין לו משהו ליומולדת...למחר בוקר איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה\קולג'?כלום אתה משועמם/ת?לא כרגע רעש אחרון ששמעת?מאורר ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של הפלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:יש הרבה

עונה.....

שם:ימית פירסינג:באוזן נחשב?חחחח קעקועים:לא גובה:1.65 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:אח קטן שפות:עברית,אנגלית[אבל ברמה רגילה..מה שלומדים בבית ספר לא יותר..] וספרדית... הופעה אחרונה שהיית בה:אביב גפן הופעה שהיית רוצה להיות:סימפל פלאן את/ה דלוקה על מישהו?:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר?:אני עוברת לגרמניה עוד כמה חודשים..הייתי רוצה להשאר פה בישראל.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי עד כמה רחוק להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן כשרבתי עם חברה טובה אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא : דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: סורי לא היהלי מה לענות.... צבע:תכלת ושחור יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:שבת תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:חורף בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: - ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:שירלי צעק עליך:ההורים שלח לך מכתב:דניאל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג`מה?לא בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע בפיזיקה?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:בין כל הבלאגן של שרית חדד. אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה: ורוניקה מארס,ודה או.סי ספורט אהוב:ריקוד..אם זה נחשב.. תחביב:לרקוד.. זמר/זמרת/להקה אהובים:סמפל פלאן עיתון אהוב:אין ממש וסתם מה השעה עכשיו? 14:08 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיווו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת?במבה[לא ממש ארוחה ..] תיכון או אוניברסיטה\קולג'? לא יודעת אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת?דפיקה בדלת ריח האחרון שהרחת?ספגטי ברגע זה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?איזה טראנס כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:לעצמי חח

daphnadk

New member
תשובה

שם:דפנה קפלן פירסינג:רק באוזניים וגם בהם אני אף פעם לא שמה עגילים קעקועים:לא גובה:1.63 בערך מידת נעליים:39 צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 אחים ו 2 אחיות (וכמובן אני) שפות:עברית,אנגלית, איטלקית בערך הופעה אחרונה שהיית בה:מממ .... הופעה שהיית רוצה להיות:כל הופעה בערך כל עוד היא לא קשורה לכוכב נולד וכו' את/ה דלוקה על מישהו?:נושא מסובך מדי את/ה רוצה לגור במקום אחר?:בארץ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:תלוי אם זה מישו שגם ניפגשתי איתו פעם אז כן אם לא ניפגשנו אז לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא ממש את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד (אפילו העלתי את אבא שלי על כמה כאלה) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי מה המרחק וכל כמה זמן ניפגשים להרוג אנשים:ממממ תלוי מי.? חח סתם אני נגד עישון אצל בני עשרה:נגד עישון בכל גיל אפשרי נסיעה במכונית אחרי ששתית:ממ נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: קצת אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אבל לא דברים נוראיים שיזיקו ממש אי פעם נעצרת:ממ בגלל רעש במקום ציבורי נחשב? : דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק:כל סוגי העוגיות והעוגות סרט מצויר:מי הפליל את רוג'ר רביט? וכל דבר של דיסני קורנפלקס:כריות ...אבל גם דברים אחרים עם הרבה שוקולד מתקבלים מסטיק:בזוקה צבע:סגול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:בד"כ שלישי תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:קיץ אבל לפעמים גם כיף להיתקרב עם מישו בשמיכה בחורף בחדר:הכי אוהבת? מיטה....ומחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:מממ מתוסבך במיטה בארץ האחרון ...חברה שלי אלא אם מחשיבים 10 אנשים בערך ראה אותך בוכה:ידיד שלי ...וכניראה גם כמה אנשים כשהייתי במטוס וממש לא רציתי לחזור לפה הלכת איתו לסרט:2 חברות שלי פה (איטליה) צעק עליך:אמא שלי בטלפון אבל זה לא היה רציני שלח לך מכתב:חבר הכי טוב שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה בדברים כאלה אהבה ממבט ראשון?לא ממש חיים שאחרי המוות?רוצה להאמין ...אבל לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?ממ לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג`מה?בוקסר וגופיה ואני יושנת איתם נחשבים? בכית בסרט?מביך מביך אבל הרבה פעמים היית על במה?כן פדיחה של החיים למרות שהיה מגניב...מול בערך כל שיכבת ט בפ"ת חשבת שאת\ה הולך למות?לא חשבתי ...אבל רציתי נכשלת במקצוע בפיזיקה?דווקא לא הורידו אותך כיתה?ממ לא הקפיצו אותך כיתה?גם ממש לא רצית להיות המין השני?הרבה פעמים דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב:כל דבר שסבתא שלי מבשלת -(למרות שניסיתי להיות צימחונית אבל זה לא ילך כי אני אנמית) תוכנית אהובה:של מי השורה הזאת (הגירסה הבריטית) ספורט אהוב:כדורגל וכדורסל תחביב:אני טובה בלעשות מסז' ....ובלעשות בועות סבון
זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? יום שלישי ...10:20 באיטליה תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?שניהם אבל בד"כ אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?להיתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?יום ראשון בערב תיכון או אוניברסיטה\קולג'? אתה משועמם/ת?לא משועממת רק לא יכולה לעשות כלום כי אני חולה רעש אחרון ששמעת?מממ המטוס ואחותי הקטנה ריח האחרון שהרחת?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון?בפלפון שלי אין ממש רינגטונים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:ידיד שלי בארץ אבל אני מוכנה להיתפשר ולתת חיבוק ועוד כמה אנשים

faland

New member
שיהיה

שם: איליה <אתם יכולים לקרוא לי FALAND> פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.77 מטר מידת נעליים: 46 צבע שיער: בלונדיני\שטני אחים/אחיות: אחד בן 22 שפות: רוסית, עיברית, אנגלית הופעה אחרונה שהיית בה: הופעה דרום אפריקאית כזאת.... הופעה שהיית רוצה להיות: סטריפטיז את/ה דלוקה על מישהו?: לא כ"כ את/ה רוצה לגור במקום אחר?: ונקובר? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: אהא רק לא את המחיר בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי בנסיבות עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן : דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מותק ממתק: שוקולד סרט מצויר: סימפסומנס קורנפלקס: נסקוויק מסטיק: אקסטרה צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: אמממ אין לי תכשיטים... משו יקר שאוכל למוכר בהרבה כסף חורף\קיץ: קיץ בחדר: המסכה והפסל שיש לי... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמממ לא זוכר הלכת איתו לסרט: חבורה של כמה חברים צעק עליך: עליי לא צועקים שלח לך מכתב: אנה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא כ"כ... אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג`מה? לא בכית בסרט? כן <נו מה אתם רוצים הייתי בן 6 וראיתי רשימת שינדלר> היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? עם אבא שלי כנהג? ועוד איך!!! נכשלת במקצוע בפיזיקה? לא במיקצוע עצמו.... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא <יאכסה מחזור> דברים אהובים שיר אהוב: חייל של אלף שערים- שיגעצ אוכל אהוב:סושי תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי ספורט אהוב: שחיה תחביב: גלישה באינטרנט זמר/זמרת/להקה אהובים: שיגעצ, כלא 6, ועוד כמה... הרוב ישראלים עיתון אהוב:לא קורא עיתונים וסתם מה השעה עכשיו? 2:51 תפוח או בננה? תלויי איזה תפוח.... כחול או אדום? כחול <צבע הדם שלי> סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ללמוד, תודה שהזכרתם
איזה ארוחה אחרונה אכלת? כריך בשר תיכון או אוניברסיטה\קולג'? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? אהא רעש אחרון ששמעת? הכלב שלי נובח ריח האחרון שהרחת? הכלב שלי נקודה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: רון וזהו...

למעלה