סקר חמוד ומעניין

Sky Player

New member
סקר חמוד ומעניין

מה המצב אנשים? הסקר שלי הוא: אם הייתה לכם את היכולת לצלם קליפ לשיר מסוים של אירוסמית או אפילו 2 שירים שלהם [כמובן שירים שאין להם קליפים] לאיזה שיר/שירים הייתם מצלמים קליפים? מי הייתם רוצים שישתתף? ואיך הייתם מצלמים את הקליפים? ואולי גם איפה?

Sky Player

New member
אני הייתי...

מצלם קליפ לשיר פרנמנט ווקיישן כי הוא בין החביבים אליי. הייתי מצלם אותו בסיגנון גירלס אוף דה סאמר.

בינג

New member
תמיד רציתי לדעת

יש קליפים לשירים The Farm או Crash ? אם לא, אז לשני אלה הייתי רוצה קליפ...בוא נגיד: קליפ עם הרבה חתולים
.. מקווה שהבנתם

AeroTom

New member
אין להם קליפים...

מתוך Nine lives זה מה שיצא: Fallin' in love Hole in my soul Pink Full circle ו-I dont want to miss a thing כמובן שנוסף ל-NL בעטיפתו החדשה...

AeroTom

New member
ממממ.......

שאני במאי הקליפ כן? אז ככה: הקליפ הראשון היה ל-Back in the saddle. העלילה של הקליפ הייתה על גבר שיוצא מהכלא אחרי כמה שנים לעולם הפתוח ורוצה לחזור למוטב אבל בגלל אי-הבנה והפללה הוא חזור בסוף הקליפ לכלא אבל שם דווקא הוא מגלה שהכלא יותר מתאים לו מהעולם הפתוח...נשמע מסובך? צריך פואנטה בסוף... כוכב הקליפ יהיה-אדוארד נורטון. התפקיד של האיש שהפליל אותו יהיה-כריסטופר ווקן בתפקיד סוכן\בלש שעוקב אחרי הפרשה-מורגן פרימן כמובן... בתפקיד של שוטר בבית הכלא-קווין ספייסי ובתפקיד עוד אסירים בכלא-ג'וני דפ,סטיבן דורף (ששיחק ב-Cryin) ו-אדוארד פרלונג (ששיחק גם ב-Livin on the edge) ובתפקיד אהובתו של נורטון מחוץ לכלא-רובין רייט-פן עוזר הבמאי יהיה-דיוויד פינצ'ר (שביים את הקליפ של ג'ני...) תסריטאי-קמרון קרואו ותקציב הקליפ יהיה- המון כסף...רובו למשכורת השחקנים כמובן... והקליפ השני שאני הולך לביים הוא ל-The Grind החדש. עלילת הקליפ תהיה על 2 נערות שמרגישות אבודות בטוקיו (או הודו?) ועושות שם כל מיני דברים משעשעים... זה יהיה מין Full circle כזה כי את 2 הנערות יחזרו לככב ביחד ולשחק אותן-ליב טיילר ואלישיה סילברסטון. אך הפעם יצטרפו אליהם עוד כמה מוכרים: בתפקיד הגבר שמצטרף אל הבנות-ג'ייסון לונדון (מהקליפ של Amzing,גם סגירת מעגל) בתפקיד בעל המלון בטוקיו-ריק דופיי בתפקיד החדרנית במלון של הבנות-ביבי ביול בתפקיד מוכר בחנות בטוקיו-ריי טבאנו עוזר הבמאי יהיה-אוליבר סטון תסריטאי-אותו אחד שכתב גם את Crazy... תקציב הקליפ-אותו התקציב שהיה ב-Crazy,לא זוכר כמה זה היה... ובסופו של הקליפ מישהו יחליק על הקרח במגרש החלקה בטוקיו ושהמצלמה תעלה למעלה יהיה כתוב שם על הקרח-Crazy. סליחה! יהיה כתוב כמובן-The Grind!

Aero7STyle

New member
האיש והחזון!!lol

אוליבר עוזר במאי?!?!?!?! lol הייתי מסכימה לקליפ כזה רק בלי נורטון(תיאלץ להיפרד מפאקניאובססיה)lol,ווקן כבר זכור מקליפ אחר.. אם יהיה קליפ הוא כנראה של TG.. lol ;)

AeroTom

New member
אוליבר יהיה עוזר במאי מצויין...

ואז אולי נעשה את הקליפ בזמן מלחמת וויטנאם או על רקע רציחת קנדי... ונורטון לא מוחלף! הוא כוכב הקליפ. אני מוכן אולי לשקול לבחון לתפקיד את גיא פירס האמת.אבל זהו...

aerophoebe

New member
היתי עונה אבל אין לי זמן!!

אני צריכה לבנות אתר לבגרות על רוק ישראלי ואני לא מוצאת את ההיסטוריה כאילו.. איך זה התחיל רק באנציקלופדיה אבל אין לי כח להעתיק... אם אתם מקירים אתר אז בבקשה תודיעו לי כי ממש אין לי כלום על זה

TaZa1

New member
לא הייתי מתנגד..

להיות במקום הבחור הזה בקליפ Amazing

rag doll16

New member
הייתי...

מצלמת קליפ לshut up & dance כי זה שיר ענק... הקליפ יהיה בכיכובם של ג'יי ובוב השקט... מתפרעים ברקע של עשן... ואת ההמשך אתם כבר לבד קולטים...

AeRoOoO

New member
Amazing...

אני יודעת שכבר יש את הקליפ לשיר הזה... אבל עדיין זה פשוט יר גדול מהחיים והייתי רוצה לצלם לו קליפ, (זה מצחיק, כי בדיוק ביום ראשון כשהקשבתי לשיר הזה, חשבתי איזה נחמד יהי לצלם לו קליפ)....

AeroTom

New member
אבל מה תעשו בקליפ?...

אני היחידי שהביא לפה את החזון הקולנועי שלו?
תארו ביותר פרטים מה יהיה הקליפ הדמיוני שלכם...

AeRoOoO

New member
אם...

אם היה דמיון מפותח כמוכ כל טום אז הייתי מביאה את החזון הקולנועי אבל הקליפ שלי עדיין בשלבי פיתוח

AeRoOoO

New member
ודרך אגב...

ודרך אגב, טום, כדאי לך להיות במאי קליפים או משהו, יש לך את זה...

AeroTom

New member
Well Thank-U...

אולי יום אחד אני יביים קליפ ללהקה של טאג' או משהו...

AeRoOoO

New member
aerophoebe

אתה יודע, aerophoebe ואם אתה ביקרת (וביקרת) בפורות של הייד פארק אז שם היא מוכרת כ-lee_v אז היא רוצה להיות מפיקה מוזיקלית בסרטים או משהו בסגנון, לכו תדעו אולי יש לכם עתיד ביחד... אתה תיים היא תסדר את המוזיקה... (עזוב, פשוט אין לי מה לעשות, חוץ מ-20 תרגילי הכנה של מתמטיקה לבגרות ואני מעדיפה להתעסק באירו אז אני כותבת ככל מיני שטויות כי ממש אין לי כוח אפילו להתקרב לספרים של בני גורן)...

AeroTom

New member
ברור שמתאימים

כי אנחנו יוצרים יחד את חברת הג'ינס לי קופר... וגם אני חשבתי בכיוון של קולנוע כי אני Movie Frick שכזה אבל בינתיים זה בגדר תחביב. וברור שעדיף לכתוב פה שטויות מאשר תרגילים המתמתיקה. But stay in school...

למעלה