סקר: חיפושית. מכה.

avocumber

New member
סקר: חיפושית. מכה.

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו') 3. איך קוראים למשחק הזה? 4. מאיפה אתם מכירים אותו? וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: גיל: מקום מגורים נוכחי: מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל):

I R i T 94

New member
לא מכירה. ../images/Emo217.gif

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? לא אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו') 3. איך קוראים למשחק הזה? 4. מאיפה אתם מכירים אותו? וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין:נקבה גיל:13 וחצי מקום מגורים נוכחי: משגב

נעה 124

New member
בערך מכירה...

שמעתי על זה אבל לא הבנתי.. 1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? כן אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו') זה לא ממש משחק.. אם רואים חיפושית (האוטו, כן?) אומרים בימבה ואת הצבע של הבימה (אם רואים בימבה כחולה אז אומרים בימבה כחולה וכו'..) ואז נותנים מכה לבנאדם הראשון שאתם רואים 3. איך קוראים למשחק הזה? יש לו שם? 4. מאיפה אתם מכירים אותו? חברה שלי עשתה לי את זה פעם וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: נקבה גיל: בקרוב 13 מקום מגורים נוכחי: עדי מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): עדי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני מכירררררררררררררררררררר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? כןן אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו')- כשרואים בימבה באיזהשהוא צבע אז חייבים לתת מכה על הכתף של החבר ולומר "בימבה אדומה" [נגיד "האדומה" ...] 3. איך קוראים למשחק הזה? לא ניראה לי שיש לו שםם 4. מאיפה אתם מכירים אותו? סתאם סיפרו לי עליו והתחלתי גם לשחק בו וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: ז גיל: 14 מקום מגורים נוכחי: הרצליה מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): הרצליה

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית?יאפ
אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו')לא הרבה, רואים חיפושית, בד"כ אני רואה הרבה אדומות ישנות ומתקלפות ונותנת מכה עדינה, כמובן לזה שלידי. 3. איך קוראים למשחק הזה?חיפושית-מכה 4. מאיפה אתם מכירים אותו?אחים שלי
וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין:נקבה גיל:15.9 מקום מגורים נוכחי:מרכז מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל):מרכז

עונה

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? לא אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו') 3. איך קוראים למשחק הזה? 4. מאיפה אתם מכירים אותו? וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: נקבה גיל: 17 מקום מגורים נוכחי: רמת גן מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל):

Retama

New member
|

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו'). צועקים "בימבה כחולה!" (או כל צבע אחר, לפי צבע המכונית...) ונותנים מכה בראש 3. איך קוראים למשחק הזה? בימבה 4. מאיפה אתם מכירים אותו? לא יודעת.. מגיל קטן אני כבר מכירה וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: בת גיל: 15 מקום מגורים נוכחי: חדרה מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): חדרה

צ ש ט ש

New member
חשבתי חיפושית כאילו פרת משה רבנו כזה

אם אתם רואים בימבה אז נותנים למישהו אגרופים בגב ואומרים 'בימבה בימבה בימבה בימבה בימבה' עד שהוא אומר את הצבע שלה. אני לא נותנת מכות חזקות כי כאילו אני לא רוצה להכאיב.. שם? לא שידוע לי. אם כן, קוראים לו בימבה מאממ נו נוערעובד כזה נ 13 כפ"סיטי כפ"סיטי

2eye

New member
נאמ... מכיר

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? אם כן:
2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו') זה צריך להיות חיפושית לבנה, או סתם מכונית צהובה. ברגע שרואים אחת מהמכוניות הנ"ל צריך לתת כיפכוף למישו לידך, ולהגיד "מכונית צהובה"/"חיפושית לבנה" 3. איך קוראים למשחק הזה? אין לו שם. 4. מאיפה אתם מכירים אותו? מהאוטובוס P: וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: זכר גיל: 14 מקום מגורים נוכחי: שרון מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): שרון.

אני מכירה את גירסת האוטובוס XD ../images/Emo219.gif

צורחים את שם האוטובוס ומכים את מי שעל ידך. אבל מכות רצחניות
.

../images/Emo191.gif אני מכירה ::)

2. איך משחקים בזה : נוסעים במכונית או סתם הולכים ברחוב, ואם רואים את המכונית שנקראת "חיפושית" נותנים מכה למי שהולך איתכם ואומרים: "חיפושית ירוקה" או כל צבע שהיא לא תהיה. 3. איך קוראים למשחק הזה? לא יודעת 4. מאיפה אתם מכירים אותו? חבר של אח שלי וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: נקבה גיל: 13, כמעט מקום מגורים נוכחי: חור בנגב מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): חור בנגב

avocumber

New member
בן כמה החבר הזה?

ואל תגידי לי שבגיל של אח שלך, כי גם ת'גיל שלו אנ'לא יודעת.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif לא מכירה..

מין: נ. גיל: 13.8. מקום מגורים נוכחי: נתניה. מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): לא מכירה.

NuShLushMomo

New member
|כבשה|../images/Emo29.gif

1. מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית?יאפ 3~: אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו'): כשמישהו רואה חיפושית (בצבע כלשהו) הוא צריך לתת מכה לבנאדם שנמצא לידו ולהגיד "בימבה - "ואת הצבע של אותה בימבה שהוא ראה. לדוגמא:"בימבה צהובה" 3. איך קוראים למשחק הזה?אינלימושג '.' 4. מאיפה אתם מכירים אותו?חברים. וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין:נקבה. גיל:15 ותשעה חודשים. מקום מגורים נוכחי:חור בצפון ;;;~ מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל):לא השתנה...

דנטל

New member
וואו, שכחתי לגמרי מהמשחק הזה

מכירים את המשחק הזה שנותנים מכה למישהו שנמצא ליידכם כשרואים חיפושית? כן אם כן: 2. איך משחקים בזה (פירוט, חוץ מהחוק הכללי שהזכרתי, כמו מה אומרים וכו')? לדעתי, מי שרואה ראשון אוטו חיפושית צריך לתת כאפה למי שעומד ליד ולהגיד את הצבע של החיפושית. 3. איך קוראים למשחק הזה? לא זוכרת. 4. מאיפה אתם מכירים אותו? לא זוכרת, זה היה לפני די הרבה שנים. וכמה נתונים בשביל הסטטיסטיקה: מין: נ' גיל: 34 מקום מגורים נוכחי: ת"א מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): ת"א

../images/Emo42.gifלא מכירה..

מין: נקבה גיל: 15 מקום מגורים נוכחי: אשדוד מקום מגורים כשהיכרתם את המשחק (אם אתם מכירים אותו בכלל): לא מכירה.

למעלה